Θεωρώ πως ο συναθλητής κανένας80 έχει απόλυτο δίκιο. Η Εστέλλα κάνει κρεβάτι για 10 με τόνο, οι φωτογραφίες και οι τωρινές και οι προηγούμενες είναι δικές της και πρόσφατες και βέβαια είναι καραμίλφ. Ο ορισμός του μίλφ!
Προφανώς ΔΕΝ είναι 30, μάλλον 40 είναι ή τόσο δείχνει.
Όσον αφορά τις κριτικές τα 10άρια για την απόδοση τα παίρνει με το σπαθί της! Τώρα για την εμφάνιση, δεν νομίζω πως τα αξίζει, αλλά γενικά έχω διακρίνει μια τάση να δίνουμε παραπάνω βαθμολογία στην εμφάνιση σε κάποιον που μας έκανε πολύ καλό κρεβάτι, διότι ακριβώς αυτό μας έκανε να μην δώσουμε σημασία σε κάποιες ατέλειες στην εμφάνιση (αναπόφευκτες λόγω ηλικίας στην συγκεκριμένη περίπτωση). Αυτό το παρατηρώ συχνά και δεν το θεωρώ σκόπιμη προβολή. Ίσως κάπως υπερβολικό ενθουσιασμό, ο οποίος είναι συχνότερος σε νεώτερους στο σπορ. Κι εγώ στην αρχή, όταν περνούσα καλά όλο 10άρια έβαζα που τώρα τα βλέπω και χαμογελάω.
Πάντως για να τελειώνουμε με την εμφάνιση της κοπέλας (λέμε τώρα!), όπως είναι στις φωτογραφίες έτσι θα την βρείτε. Οπότε να μην πάει κανένας που γουστάρει 18χρονα, διότι γριά θα του φανεί! οι μιλφάκηδες όμως να σπεύσουν!!
Υ.Γ. Να μην ξεχνάμε πως η Σάρα Τζέι (Αμερικανίδα Πορνστάρ), θα είναι κάμποσα χρόνια πιο μεγάλη από την Εστέλα και ζητάει και μια χιλιαρικούρα την ώρα!!!