NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 216
Είναι αγγελία για .... κουλούς
οποιος δωσει 200 για μια μαλακια ειναι πολυ ζωον...
Είναι αγγελία για .... κουλούς
οποιος δωσει 200 για μια μαλακια ειναι πολυ ζωον...
λες αντι για χρυσο σκουφο να εχω τον χρυσο πουτσο???χαχαχαχαΆσε την κοπέλα να δουλέψει ρε... δικό της είναι το μουν... ούπς σόρρυ το χέρι.. ότι θέλει το κάνει.. Το άγγιγμα του ΜΗΔΑ μπορεί να έχει και να σου το κάνει χρυσό τον "μήτσο"...!!!
παγκοσμιος αγνωστη φιλε μου.. πρεπει να εχει περασει απ εξω απ τα playmate !!! καν την add στο msn να την δεις και αν την ξερεις πες μας !!!!θελει 350 μουπε στο τηλ. σε κανει add και στο msn και βλεπεις τις φωτος της...
ελληνοβουλγαρα, γεννηθηκε ελλαδα λεει..
εχει συμμετασχει σε πλειματε διαγωνισμους λεει...
αλλα 350 ρε πουστη μου?
που νομιζουν οτι ειναι?
με αυτα τα λεφτα εχω πιο ομορφη απο εσκορτνιους για 2 ωρες κιολας...
Το σωστό να λέγεται! Την πληροφορία για την κοπέλα της αγγελίας που είχα δοκιμάσει μία φορά τότε (με άλλο όνομα) την είχε δώσει το thirio11 (μαζί με κάποια άλλη που δοκίμασα 1 φορά τότε) και δυστυχώς ΚΑΙ οι τρείς που του πρότεινα ως ανταπόδωση διέκοψαν λίγο πριν τις γιορτές. Επεσε πάνω στη διακοπή υπηρεσιών από τη Λίνα (Κέλυ ως ανεξάρτητη) από την Αφροδίτη (της Εβίτας) που επανήλθε για ελάχιστο διάστημα 1-2 εβδομάδων πριν σταματήσει τελείως και μίας άλλης που τη χαίρεται ένας μοναχοφάης τώρα στην επαρχία ;).Δεν θα εγραφα αλλα λογω μηνηματος 2169 για τις αναξαρτητες οι πληροφοριες για την τυπισσα ειχαν ερθει απο αλλου και δεν ειχα την αναλογη συμπεριφορα αλλα βρεθηκε και αλλη ελληνιδα 23χρονη ξανθια πιπινι με ωραιο σωματακι μικρο βυζακι για οσους ξηγιουνται καλα και εχουν την καλοσυνη να ανταποδοσουν.
.......και μίας άλλης που τη χαίρεται ένας μοναχοφάης τώρα στην επαρχία ;).
ελεος!!!σας θυμιζει κατι??? οι πιο παλιοι ξερουν σιγουρα
Πές της,νά σού στείλει μιά φωτό στό msn καί αν σού αρέσει εμφανισιακά,κανε αυτό πού λέει ό συμφορουμίτης alpula.Κλείσε γιά μιά ώρα καί άν σ'αρέσει κάτσε καί άλλη μία.
παιδια καλησπερα...ξερει κανεις τιποτα για αυτην???την εκανα αντ στο μσν..μιλησαμε λιγο βανεσα την λενε..150 για 2 ωρες λεει οσες εκτονωσεις θες αλλα κουλουρι δεν δεινει...και δεν βαζει και φωτο..για ψιλοφολα μου μιαζει....αν ξερει καποιος κατι ας στειλει μν..παρακαλω..να μας βοηθησει λιγο..
κλεισε οσες ωρες θελεις και αν ειναι πακετο, κοπανα την χωρις να πληρωσεις ουτε 1€...Πές της,νά σού στείλει μιά φωτό στό msn καί αν σού αρέσει εμφανισιακά,κανε αυτό πού λέει ό συμφορουμίτης alpula.Κλείσε γιά μιά ώρα καί άν σ'αρέσει κάτσε καί άλλη μία.
σωστοςκλεισε οσες ωρες θελεις και αν ειναι πακετο, κοπανα την χωρις να πληρωσεις ουτε 1€...
Ρε παιδια ο Λιλας δεν ειναι αυτος?σας θυμιζει κατι??? οι πιο παλιοι ξερουν σιγουρα