Γιατι, σε τρωει η τσεπη σου ρε φιλε ???Καλημερα παιδες...Καιρο τωρα ειχα μπει στην πριζα να παρω την Εβελινα απο το κ παρολο που δεν υπαρχει κρητικη καποιος ειχε γραψει εδω οτι την πηρε κ ηταν ακριβως οπως στις φωτο στο site.
Καποιος συναγωνιστης με ειχε προοιδοποιησει για τον Αρη που θεωρητικα εχει μαζεψει τις κοπελες αυτες κ για το ποιος ειναι κ πως εχει συμπεριφερθει στο παρελθον σε αλλες περιπτωσεις, κλπ..
Εγω την Julie ηθελα χτες αλλα μιας κ ειχε περιοδο ειπα να δοκιμασω την Εβελινα (λιγο ακριβη, αλλα φενεται παιδαρος) κ εστειλα mail να εποικηνονησω. Λοιπον δεν ξερω αν ο Αρης χειριζεται το site κ τα ραντεβου η' καποιος αλλος αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Ενω ανταλαξαμε mail κ ζητησα ραντεβου, μου ειπαν να παω στο site να συμπληρωσω την φορμα εκει μιας κ ειναι απαραβατος κανονας κ μετα να περιμενω απαντηση! τηλεφωνο εχουν μονο για sms κ δεν μπορεις να μιλησεις με κανεναν κ ραντεβου κλεινουν μονο ετσι..
Οταν του ειπα "καλα ρε Αρη με δουλευεις?" μου απαντησαν οτι δεν ξερουν κανεναν Αρη....ενω μερικες μερες πριν τους ειχα στειλει mail κ εγραφα κατευθειαν το ονομα του (αφου με ειχα παρει σχετικες πληροφοριες απο δω) κανοντας του παζαρια στις τιμες κ τοτε δεν ειχαν αρνηθει την υπαρξη του κ ανταυτου μου ειχαν απαντησει οτι για αυτες τις κοπελες τα 250 + extra ειναι κ λιγα !!!
Τελος παντων θα προσπαθησω να παρω την Εβελινα απο βδομαδα μονο κ μονο για να δω αμα μπορω να κλεινω ραντεβου στο μελον κατευθειαν μαζι της χωρις ολες αυτες τις μαλακιες...κ θα ενημερωσω εδω.
Τελικα πηρα την Ελλη απο την παρεα της Τζουλη κ μιας κ δεν εχει πολλες κρητικες αφου ειναι καινουργια σε λιγο θα γραψω μια προς ενημερωση των υπολοιπων....
Που πας να μπλεξεις ???
Ο Αρης, ειναι μεγαλος παπαρης (απατεωνας) !!!
Δεν τα τρως στα αλογα και σε σοκολατες και οπου αλλου γουσταρεις, απο τα σου τα φαει, ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΟΑΡΗΣ ???
Μετα θα και δεν θα μπορουμε, ουτε ηθικα να σε βοηθησουμε !!!
Κανε οτι σε φωτιση Η Παναγια !!!