Για την παραπάνω έχει κανείς έγκυρη ενημέρωση?
ΤΟΝ παραπανω να λες καλυτερα
Εισαι σιγουρος οτι ειναι κανονικη γυναικα?εμενα γιατι μου μοιαζει σαν αλλαγης φυλλου?
πάρε να την δείς και σε πρόσωπο...
Ολα τα γραφεια το παιζουν ανεξαρτητες
μούφα πρέπει να είναι η συγκεκριμένη...Μάλλον από Αμερική! Ότι να'ναι...
Ολα τα γραφεια το παιζουν ανεξαρτητες
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,εμενα καποιος φιλος απο εδω μεσα μου εδωσε ενα τηλεφωνο καποιας που ποτε δεν εχει αναφερθει εδω και πραγματι ηταν και ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει ολα αυτα τα χρονιακαι βεβαια ενοειται οτι δεν προκειται να το δωσω πουθενα οπως του υποσχεθηκαΤι σχέση έχουν οι νατβάδες ? Μόλις τηλεφωνούμε σε ταχατες αναξάρτητη και πέφτουμε σε γραφείο αμέσως μα τις βάζουμε στο σωστό θρεντ.. Τόσο δύσκολο είναι ? Από την άλλη, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε καποιες ανεξάρτητες και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, αλλά δεν τις καίμε... Είτε γιατί δεν θέλουνε αυτές είτε γιατί δεν θέλουμε εμείς.. γνωρίζοντας τι θα συμβεί αν δώσουμε τηλέφωνο στεγνά... Και μην αρχίσετε σε Pm φίλε δώσε καά τηλέφωνο κλπ. Δεν πρόκειται να δώσω τίποτα. Και για να εξηγούμαι.. Κάθομαι, διαβάζω προσεκτικά τι γράφει ο ένας τι γράφει ο άλλος, τι θέσεις παίρνουν, πως αντιμετωπίζουν την κάθε περίπτωση, πως σχολιάζουν... δηλαδή διαμορφώνω προσωπική γνώμη για τον κάθε συναγωνιστή ώστε να ξέρω που δίνω τηλ και που όχι αν και όποτε το κρίνω σκόπιμο.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,εμενα καποιος φιλος απο εδω μεσα μου εδωσε ενα τηλεφωνο καποιας που ποτε δεν εχει αναφερθει εδω και πραγματι ηταν και ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει ολα αυτα τα χρονιακαι βεβαια ενοειται οτι δεν προκειται να το δωσω πουθενα οπως του υποσχεθηκα
Η γιαγια θες να πεις βασικαΜηπως οι ανεξαρτητες μας καβλωνουν περισσοτερο? αμα το καλοσκεφτουμε καμια δε μπορει να ειναι εντελως ανεξαρτητη καποιον νταβα αγαπουλη κτλ κτλ θα εχει και θα τα τρωει μαζι του στην υγεια του μαλακα
μεγαλη καυλαα η τυπισα
Πες τα αγορι μου !!!!!αντε με τις μαλακιες του καθενα..
ή μοιραστείτε τις εμπειριες σας μαζι μας ή ανοιξτε ενα θρεντ για ομορφες ανεξαρτητες, οικονομικες, με τελειο σερβις που δεν προκειται ποτε να γαμησουν οι αλλοι γιατι είσαστε ψωνισμενοι κομπλεξικοι..
για το καινουριο το ξανθο που είναι στο γραφειο της μιρελλας τα ιδια χρεωνει με το γυφτακι??
απο τον κανενα.εγω εχω πει για την εμπειρια μαζι της.τωρα αν εγινε μαλακισμενο τι να πωσχετικα με την ελληνογερμανιδα
η κριτικη απο ποιον εγινε? γιατι εγω δε βλεπω τιποτα. εσεις βλεπετε απο ποιο μελος?
απο τον κανενα.εγω εχω πει για την εμπειρια μαζι της.τωρα αν εγινε μαλακισμενο τι να πω