σχετικα με την ελληνογερμανιδα
η κριτικη απο ποιον εγινε? γιατι εγω δε βλεπω τιποτα. εσεις βλεπετε απο ποιο μελος?
YannisRipper
σχετικα με την ελληνογερμανιδα
η κριτικη απο ποιον εγινε? γιατι εγω δε βλεπω τιποτα. εσεις βλεπετε απο ποιο μελος?
Πες τα αγορι μου !!!!!
[/q
συμφωνω....εγω προσωπικα εχω ξενερωσει με τισ μαλακιεσ εδω μεσα
οσο γι αυτην ας μιλησω εγω που την εχω παρεισχετικα με την ελληνογερμανιδα
το κοριτσι γουσταρει το ξεσκισμα ασυστολασχετικα με την ελληνογερμανιδα
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,εμενα καποιος φιλος απο εδω μεσα μου εδωσε ενα τηλεφωνο καποιας που ποτε δεν εχει αναφερθει εδω και πραγματι ηταν και ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει ολα αυτα τα χρονιακαι βεβαια ενοειται οτι δεν προκειται να το δωσω πουθενα οπως του υποσχεθηκα
αντε με τις μαλακιες του καθενα..
ή μοιραστείτε τις εμπειριες σας μαζι μας ή ανοιξτε ενα θρεντ για ομορφες ανεξαρτητες, οικονομικες, με τελειο σερβις που δεν προκειται ποτε να γαμησουν οι αλλοι γιατι είσαστε ψωνισμενοι κομπλεξικοι..
για το καινουριο το ξανθο που είναι στο γραφειο της μιρελλας τα ιδια χρεωνει με το γυφτακι??
Πόσο πήγε συνολικά το "μαλλί" για 1 ώρα και για ποιες υπηρεσίες?το κοριτσι γουσταρει το ξεσκισμα ασυστολα
τα κανει ολα μα ολα
τη πιπονεισ και τα παιρνει ολα
και στηνετε κ στα 4 σαν σκυλα κ γαμιετε με λυσα
δεν εχει ουτε μη ουτε οχι
τσουζει λιγο στα εξτρα αλλα τ αξιζει τα λευτα της
αν ειχε κ μεγαλυτερο βυζακι θα ηταν το απολυτο 10αρι για μενα
100 € για απλοΠόσο πήγε συνολικά το "μαλλί" για 1 ώρα και για ποιες υπηρεσίες?
Ειναι η ΕΛΕΝΑ - ΒΙΒΗ ???βιβη, καλλιθεα. σπανια το σηκωνει (το τηλ αλλα και το πεος). ας παει αλλου το παιδι.
Ειναι αγνοια, η καινουργιο ψαρεμα ???
Για οποιον θελει να βοηθησει.Μα κοιταξτε που εχει βαλει την αγγελια δε φταιω εγω
Καλημερα και σε εσενα !!!Ναι αυτη ειναι αλλα τον πουτσο μου μια χαρα μου τον σηκωσε. αλλα στο σαιτ εδω φερθηκε μαλακισμενα
καλημερα!
εχουμε κανονισει για Δευτέρα...με Μελανι...ελπιζω να βοηθησω στην διαμορφωση αποψης γιατι εμένα apriori μου αρεσει ο σωματοτυπος...
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή για την ενημέρωση!!!!100 € για απλο
με εξτρα 160 η 170 θασε γελασω
για κολαρακι κ καταποση