eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
με τον αρη η φαγουρα στην τσεπη σου σιγουρα θα ανακουφιστει. οσο για την αλλη φαγουρα, εκει που λες... δε νομιζω τακη εεε costas...
Ο Αρης είναι απατεώνας, τι να λέμε τώρα.
με τον αρη η φαγουρα στην τσεπη σου σιγουρα θα ανακουφιστει. οσο για την αλλη φαγουρα, εκει που λες... δε νομιζω τακη εεε costas...
εγω το ειπα και το ξαναλεω πως οι φωτογραφιες δεν ειναι δικες της...Μιλησα μαζι της με ανταλλαγη email στην αρχη και μετα τηλεφωνικως με διαβεβαιωσε οτι ειναι δικες της οι φωτογραφιες και οτι κανει προγραμματα νορμαλ και αυταρχικα. Δεν δουλευει ολες τις μερες και κλεινει λιγα ραντεβου. δε με επεισε αλλα την εχω στα υποψιν απ τα λιγα που ειπαμε
Καλημέρα !
Συνυπογράφω καυλιάρα εφηβικό σώμα και πολύ καλή συμπεριφορά τόσο του Κώστα αλλά και κύρια της ίδιας.
Είχα πρόσφατη εμπειρία και με την Alina αλλά και με την Denisa και οι δυό τους είναι υπέροχες προθυμες χωρίς βιασύνες με εξαιρετική συμπεριφορά και σεβασμό.
Αν είσαι ευγενικός περνάς καλά,πολύ καλά αν έδιναν και τα απιστευτα κωλαράκια τους θα ήταν κοντά στο τέλειο
κατι μου θυμίζει ...κατι μου θυμίζει ...
πέρα το οτι το δωμάτιο θυμιζει Βουλ 83 πριν 10- 15 χρόνια .....
=
και----- λεει 80 Ε?
λεει --->eimai 1_8_0 kastanoksanth (=1.80 m)
..την ευγενεια πως την μετρας εσυ συναγωνιστη??? (και ιδιως για λογαριασμο καποιου αλλου????)
..την ευγενεια πως την μετρας εσυ συναγωνιστη??? (και ιδιως για λογαριασμο καποιου αλλου????)
βοηθηστε μην παμε στα τυφλα...www.adoos.gr/post/19817731/exeis_varethei]http://www.adoos.gr/post/19817731/exeis_varethei[/url]
καποιος συναγωνιστης που εχει εμπειρια παρακαλω ας ενημερωσει...εστω και με πμ!!!
βοηθηστε μην παμε στα τυφλα...
κοιτα συνηθως δεν παιζω με τετοιες κατηγοριες αλλα δεν ξερω θελω ετσι για δοκιμη!!!περναω φαση κασκαντεριλικιου!!!το εξωτερικο μπορει να το παλεψω το κομοδινο-συμπεριφορα οχι!!!καλα κανεις δεν εχει δοκιμασει???το αποκλειω...ρε φίλε,θες και βοήθεια?
η εικόνα μιλάει από μόνη της....
Αν έχεις διάθεση για κασκαντεριλίκι δεν παίρνεις αυτήν να μας πληροφορήσεις κίολαςκοιτα συνηθως δεν παιζω με τετοιες κατηγοριες αλλα δεν ξερω θελω ετσι για δοκιμη!!!περναω φαση κασκαντεριλικιου!!!το εξωτερικο μπορει να το παλεψω το κομοδινο-συμπεριφορα οχι!!!καλα κανεις δεν εχει δοκιμασει???το αποκλειω...