Νέα

Γυναίκες και σκυλιά !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φαινόμενο των τελευταίων χρόνων είναι η ανάρτηση φωτογραφιών στο fb, με κουτάβια, σκυλιά, ροντβάϊλερ κτλ που οφείλεται αυτή φιλοζωική στάση των σύγχρονων γυναικών ;; απόψεις !!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ναι τέλος πάντων μας έχουνε ζαλίσει!! Σκυλιά γατιά και ωμοφαγία , άστα διάλα τρελάρες ...

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ναι τέλος πάντων μας έχουνε ζαλίσει!! Σκυλιά γατιά και ωμοφαγία , άστα διάλα τρελάρες ...

εσύ δεν έχεις σκυλο ?? πάντως όλες like σε φωτογραφίες με σκύλους ... τι στο διάολο, υποκαθιστά την μητρότητα ή κάτι άλλο ??

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.998
Πόντοι
6.256
Και μετα βολτιτσα εξω για να κατουρησουν τα ζωντανα, η μεγαλυτερη τουαλετα του κοσμου τους,
Οι ελληνιδες εχουν προβλημα στο μυαλο, δεν ειναι τυχαιο που κανεις δεν τους δινει σημασια .

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Το ποσο το φχαριστιεμαι  οταν κρατανε μαζι και το απαραιτητο αξεσουαρ...την σκατοσακουλα..........δεν λεγεται  :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Oι  δρομοι τηs ποληs εχουνε γινει επαρχιακοι....καθημερινο σλαλομ για να αποφυγουμε την σκατοσυναξη
Κι αυτεs στο face   να φιλανε μουσουδεs απο τριχωτα κανιs γεματεs ευτυχια

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τα σκυλιά τα δημιούργησε ο άνθρωπος για οικόσιτα ζώα, η φύση δεν τα έφτιαξε να ζουν στους απόλυτα φυσικούς δρόμους μας με τα φυσικά αμάξια που τρέχουν με 150, ούτε με τις φυσικές φόλες που πέφτουν βροχή, ούτε με το φυσικό καλααζάρ εργαστηρίου. Το σκυλί λοιπόν αν δεν το'χεις σπίτι σου δεν είναι φυσικό να ζει μόνο του στις πόλεις μας, δεν είναι φυσικό να πνίγουν τα κουτάβια, ούτε να τα πετάνε στα σκουπίδια, ούτε να τα παρατάνε στο βουνό να ψοφίσουν όταν τα βαριούνται. ΦΥΣΙΚΟ είναι να ζευγαρώνει αν χρειάζεται επειδή μας τέλειωσαν τα σκυλιά στον πλανήτη, το πολύ πολύ για τους μαλάκες ψωνισμένους με ράτσες να δεχθώ αν είσαι εκτροφέας. Το να προβάλλεις τέτοια μαλακία και να πάνε οι κυράτσες που βλέπουν πρωινάδικα να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου είναι απαράδεκτο. ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. άντε όλοι με τις φυσικότητες μας πρήξατε απαίδευτοι ανεύθυνοι δήθεν φιλόζωοι του καναπέ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
2,5 μηνών ημίαιμο λυκοσκυλάκι-τσομπανοσκυλάκι, ζητά επειγόντως οικογένεια να μαγέψει!

Δεν ξέρω γιατί με παράτησαν, δεν είμαι ούτε 2μιση μηνών ακόμα και είμαι τόσο χαριτωμένη, απαλή και ναζιάρα! Μου λένε ότι μοιάζω με τσομπανοσκυλολυκοσκυλάκι! Φοράω πάντα χρυσή σκιά στα ματάκια μου και ασορτί κραγιόν στα χειλάκια μου γιατί είμαι μία κυρία φυσικά και για αυτό δεν λερώνω τα έπιπλα και προτιμώ την τουαλέτα μου στο μπαλκόνι!
Ψάχνω μία καλή οικογένεια να αγαπήσω και να με αγαπήσει (όχι ότι θα έχουν κ επιλογή αφού είμαι αξιολάτρευτη!), αν γίνεται ως τις 16/08 γιατί μετά δεν ξέρουν πού να με πάνε.. Παρακαλώ κοινοποιήστε με!

Με νάζι,
μπουκιτσούλα

τυπική κοινοποίηση για αδεσποτάκι-σκυλάκι-παιδάκι-ομορφάκι γενικά ότι υπάρχει σε -άκι ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα,

Βγαλτε κανενα φουφου σκυλακι βολτα στην Αθηνα, και να δειτε τι μουνι σταματαει να το χαζεψει και να το χαιδεψει.

Μουνοπαγιδα σας λεω............... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και μετα βολτιτσα εξω για να κατουρησουν τα ζωντανα, η μεγαλυτερη τουαλετα του κοσμου τους,
Οι ελληνιδες εχουν προβλημα στο μυαλο, δεν ειναι τυχαιο που κανεις δεν τους δινει σημασια .
Βλεπεις το καθε μπαζο να εχει 10000 λαικ σε σιχαμερη φωτο,και λεει ο αλλος κανεις δεν τους δινει σημασια. :headbang:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Καλα,

Βγαλτε κανενα φουφου σκυλακι βολτα στην Αθηνα, και να δειτε τι μουνι σταματαει να το χαζεψει και να το χαιδεψει.

Μουνοπαγιδα σας λεω............... :grin:

Kαι λοιπον? τι εγινε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom