Νέα

Γυναίκες για σεξ χωρίς πληρωμη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.443
Πόντοι
11.956
Εγώ θα πω τι γίνεται σε εμάς ... δουλεύουμε και οι δυο βγάζουμε άλφα λεφτά .... οποίος θέλει κάτι το αγαραζει ...με κάρτα φυσικά ...τώρα εάν η γυναίκα μου χαλάει από την δικιά της κάρτα είναι σαν να πληρώνω εγώ και το αντίθετο φυσικά .....άρα και τις γυναίκες μας τις πληρώνουμε για το σεξ .....πόσο τις γκόμενες

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.248
Πόντοι
3.506
ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.....μαλλον 35++ σωστα?
γαμιεται ανωνυμα κ δεν μπλεκει σε κυκλο γνωστων...η εστω βολτες στην πολη της...
οποτε αν φυλαγεται κ απο κινητο κτλ...εισαι σουπερ-
35 ακριβώς. Και όλα τα άλλα που λες ισχύουν. Της έστειλα δικό μου πακιστανικό κινητό και παίρνει πάντα με απόκρυψη.

Την έχω ξεσκίσει στο πούτσο σήμερα που χιονίζει...

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
μπορεί να σου κάνει εντύπωση αλλά οι περισσότερες εργαζόμενες κρατάνε το δικό τους πορτοφόλι...ανεξάρτητο...
Άλλο τι γράφω και τι θα έπρεπε κι άλλο τι γίνετε ,το ξέρω αυτό πολύ καλά μάλιστα και είναι από τους λόγους που στο τέλος τσακώνονται

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
883
Πόντοι
81
Τίντερ κάθονται αλλά θέλουν την έξοδο τους κ το μπίρι-μπίρι. Κλασσικά κ δικαιολογημένα…
Εγώ πάντως γαμουσα από το παλιό κ ωραίο quizdom. Κρίμα που το έκλεισε ο δημιουργός του…

Καλό το quizdom φίλε μου, πολύ καλό. Και δεν εννοώ μόνο σαν παιχνίδι. Πολύ ψωμί μέσα, θύμιζε παλιές καλές εποχές

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.318
Πόντοι
1.071
Καμία καλή εφαρμογή δωρεάν για γνωριμίες διότι το tinder μου κάνει παιχνιδισ?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
Υπάρχουν ή ξέρετε κάποιες γυναίκες οι οποίες να γαμιούνται χωρίς χρήματα.Ή ξέρετε αν υπάρχει κάποια σελίδα να βρω κάτι;
με τον ενα η τον αλλο τροπο καμμια δεν γαμιεται τσαμπα ..

Αυτο το γνωριζουν, οσοι παντρευονται;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom