Νέα

Γυναίκες για σεξ χωρίς πληρωμη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Γενικότερα τα περισσότερα κοριτσάκια 18-22 κάθονται σε όλους μετά από έξοδο.. ειδικά αν είσαι λίγο εμφανισημος! αλλά αν τα βάλεις κάτω το ίδιο βγαίνει με το να δώσεις 50-60 σε κάποια να κάνεις την δουλειά σου άρχοντας! Συν ότι αν είσαι παντρεμένος δεν μπορείς να γυρίζεις..
Ισχύει με την προ'υ'ποθεση ότι βρίσκουν σαχλοκουδουνο όπως και αυτές και σίγουρα από τον κύκλο τους είτε διαδικτυακό είτε σπουδαστικό.Ως Ελληνίδες είναι μέσα στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια με αποτέλεσμα δύσκολα να αφήνουν περιθώριο ελιγμών σε κάποιον εκτός του περιβάλλοντος τους.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.248
Πόντοι
3.506
ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
ομως φιλοξενια= δεν εχει καπου να μεινει....
ποτα φαγητα..κτλ.....
τυπε αυτες που παμε για "φτηνα" μετα τις πληρωνουν πολυ ακριβα μετα γενικο αυτο....
+ η πιο λογικη εξηγη ηθελε ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΑΜΗΣΙ
Τύπε, τώρα την έχω εδώ... πριν από λίγο τη πήρα από αεροδρόμιο.

Παντρεμένη, είδα τη βέρα. Έτσι εξηγείται.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τύπε, τώρα την έχω εδώ... πριν από λίγο τη πήρα από αεροδρόμιο.

Παντρεμένη, είδα τη βέρα. Έτσι εξηγείται.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.....μαλλον 35++ σωστα?
γαμιεται ανωνυμα κ δεν μπλεκει σε κυκλο γνωστων...η εστω βολτες στην πολη της...
οποτε αν φυλαγεται κ απο κινητο κτλ...εισαι σουπερ-

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
482
Πόντοι
21
Τίντερ κάθονται αλλά θέλουν την έξοδο τους κ το μπίρι-μπίρι. Κλασσικά κ δικαιολογημένα…
Εγώ πάντως γαμουσα από το παλιό κ ωραίο quizdom. Κρίμα που το έκλεισε ο δημιουργός του…

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Τσάμπα δεν υπάρχει . Απλά οι γκόμενες έχουν κατασκευάσει μια αποδεκτά κοινωνική βιτρίνα , όσον αφορά το ... σε ξεζουμίζω οικονομικά , και μου έχεις και υποχρέωση , και άμα λάχει σου κάνω και χάρη , που σου τα τρώω , διότι αν δεν είχες για να σου τα φάω , δεν θα γυρνούσα ποτέ να σε κοιτάξω .

Φυσικά , δεν θα δεχτεί ποτέ να της πεις πάρε τόσα στο χέρι για να σε γαμήσω , διότι δεν είναι πουτάνα , και είναι γυναίκα από σπίτι και με αρχές κτλ , αλλά , εάν δεν την ντύνεις , δεν την στολίζεις , δεν πληρώνεις εξόδους , διακοπές , το ρεύμα της μάνας της , δεν της δίνεις δανεικά και αγύριστα και πάει λέγοντας , απλά δεν θα σου κάθεται

Προς θεού όμως , δεν είναι πουτάνα , είναι κορίτσι με αρχές και για σπίτι .

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
482
Πόντοι
21
Υπάρχει ακόμα το τιντερ;
Φίλε υπάρχει κ βασιλεύει. Στο εξωτερικό περιττό να σου πω ότι είναι νόρμα!
Εδώ Ελλάδα ξέρω τύπους που το πληρώνουν κιόλας. Συνδρομή ενός μήνα βέβαια… εγώ στο τσάμπα έχω γνωρίσει επίσης! Οπότε μία χαρά το τιντερ για τη γνωριμία… αλλά πρέπει να έχεις όρεξη να συνεχισεις κ να βγείς… κ να συνεχισεις. Επιτυχίες έχω ακούσει πάντως με το τιντερ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Φίλε υπάρχει κ βασιλεύει. Στο εξωτερικό περιττό να σου πω ότι είναι νόρμα!
Εδώ Ελλάδα ξέρω τύπους που το πληρώνουν κιόλας. Συνδρομή ενός μήνα βέβαια… εγώ στο τσάμπα έχω γνωρίσει επίσης! Οπότε μία χαρά το τιντερ για τη γνωριμία… αλλά πρέπει να έχεις όρεξη να συνεχισεις κ να βγείς… κ να συνεχισεις. Επιτυχίες έχω ακούσει πάντως με το τιντερ

Ασ'το εξωτερικό τύπε,για εδώ μιλάμε

Εγώ όσο ασχολήθηκα χωρίς συνδρομή,πήρα τ'αρχίδια μου.Βαρεθηκα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια προφίλ μπαζοελλεεινίδων,κινέζων,τοπίων,σκύλων και τράβελων

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
482
Πόντοι
21
Για εδώ σου μιλάω πέρας της παρενθεσης για το εξωτερικό. Στο δωρεάν πάντως είχα γνωρίσει 4 γυναικάκια. Πτι έχει μέσα μπάζο κλπ εννοείται κ στο δωρεάν μηνπεριμενεις μετά από λίγο να σου βγάζει κάτι διαφορετικό… τονιδιο αντιμετώπισα κ εγώ

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Ουτοπία αυτό το νήμα ....χωρίς λεφτά σεξ ....χαχαχα...εδώ και τις γυναίκες μας τις πληρώνουμε
Εντάξει αυτά τα κλισέ τα βαρέθηκα,τι πληρώνετε? Το κομμωτήριο ? Τα ρούχα ? Αφήστε τις ατιμελητες να μη δίνετε μια.Η μέση νοικοκυρά που ξέρει λίγο από σπίτι και δεν είναι κάνα τρελοκομείο να τα σκορπάει ,λίγο να φτιάχνεται θέλει και ένα ρούχο να βάζει πάνω της .Άμα είναι έτσι, όταν παίρνει πίπες να αφήνετε και 30€ στο κομοδίνο.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.443
Πόντοι
11.956
Εντάξει αυτά τα κλισέ τα βαρέθηκα,τι πληρώνετε? Το κομμωτήριο ? Τα ρούχα ? Αφήστε τις ατιμελητες να μη δίνετε μια.Η μέση νοικοκυρά που ξέρει λίγο από σπίτι και δεν είναι κάνα τρελοκομείο να τα σκορπάει ,λίγο να φτιάχνεται θέλει και ένα ρούχο να βάζει πάνω της .Άμα είναι έτσι, όταν παίρνει πίπες να αφήνετε και 30€ στο κομοδίνο.
Φίλε τι λες ....οκ εγώ δεν δίνω μια στη γυναίκα μου δουλεύει έχει τα λεφτά της ....εάν τα χαλάει δεν έχουμε έλλειμμα στο μηνιατικο προϋπολογισμό...όλα έχουν κόστος ....για αυτό είπα ότι ούτε με τις γυναίκες μας τσάμπα .....ποια κλισέ η αλήθεια είναι αυτή ...όλες για να είναι οκ έχουν εξοδα

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Υπάρχουν ή ξέρετε κάποιες γυναίκες οι οποίες να γαμιούνται χωρίς χρήματα.Ή ξέρετε αν υπάρχει κάποια σελίδα να βρω κάτι;
Άγγελε λοιπόν καταρχήν ξεκινάς υπάρχουν κάποιες να γαμιουνται τσαμπα.Με αυτή την έννοια που καταλαβαίνω ότι θες ΟΧΙ δεν υπάρχουν.Αντε να βρεις αν είσαι ο τυχερός του Τζόκερ κάνα ζευγάρι και αυτό θα γίνει μια φορά και δε θα σου ξαναπούν λόγο του σκεπτικού "εντάξει πάμε να γαμησουμε " θα μου πεις "ε ναι τι άλλο ? Να γαμηθουμε δε θα πάμε ?".Ναι απλά άλλο πάω και χύνω σε μια τρύπα κι άλλο κάνω σεξ.Ετσι λοιπόν και οι γυναίκες θέλουν σεξ αλλά δε θα σου κάτσουν ούτε με τη μια ούτε για μια φορά,αλλιώς ή νυμφομανης είναι (σπανιότατο) ή θα την πληρώσεις.Βγες έξω ή και σε κάνα fb insta ,αλλά για μένα καλύτερα έξω.Γνωρισε κοριτσάκια πηγαίνετε για κάνα καφέ βγητε γνωριστείτε κάντε σεξ ,μη βουλώνεις απλά τρύπες. Μείνετε ένα μήνα ,ένα χρόνο μαζί και μετά βρες άλλη.Και κάτι απλό ,να είσαι με τις γυναίκες καλός ακροατής.

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Φίλε τι λες ....οκ εγώ δεν δίνω μια στη γυναίκα μου δουλεύει έχει τα λεφτά της ....εάν τα χαλάει δεν έχουμε έλλειμμα στο μηνιατικο προϋπολογισμό...όλα έχουν κόστος ....για αυτό είπα ότι ούτε με τις γυναίκες μας τσάμπα .....ποια κλισέ η αλήθεια είναι αυτή ...όλες για να είναι οκ έχουν εξοδα
Άμα δουλεύει με το σκεπτικό ότι είναι δικά μου και τα κάνω ότι γουστάρω και τα τρώω όπως θέλω, οκ έχει φύγει το τρένο.Ζευγαρι είναι σε όλα δύο άνθρωποι άμα είναι ο ένας τα δικά μου κλπ δεν πάνε πουθενά,κι άμα υπάρχει η σκέψη ότι είμαι με τη γυναίκα μου και θεωρώ ότι δεν κάνω τσάμπα σεξ τότε χέσε μέσα.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.841
Πόντοι
366
αυτες που ΔΕΝ εκδιδονται ειναι πιο ακριβες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.378
Πόντοι
3.846
έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι έχουν αυξηθεί στο tinder οι Ουκρανέζες;

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Άμα δουλεύει με το σκεπτικό ότι είναι δικά μου και τα κάνω ότι γουστάρω και τα τρώω όπως θέλω, οκ έχει φύγει το τρένο.Ζευγαρι είναι σε όλα δύο άνθρωποι άμα είναι ο ένας τα δικά μου κλπ δεν πάνε πουθενά,κι άμα υπάρχει η σκέψη ότι είμαι με τη γυναίκα μου και θεωρώ ότι δεν κάνω τσάμπα σεξ τότε χέσε μέσα.
μπορεί να σου κάνει εντύπωση αλλά οι περισσότερες εργαζόμενες κρατάνε το δικό τους πορτοφόλι...ανεξάρτητο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom