kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
έτσι. ........σωστος ο παιχτης!Και αλλους τοσους σε φβ αυτη ειναι η αληθεια...παρακαλαει ο καθενας την καθε σαπια.....
έτσι. ........σωστος ο παιχτης!Και αλλους τοσους σε φβ αυτη ειναι η αληθεια...παρακαλαει ο καθενας την καθε σαπια.....
μαλλον δεν ειναι, δεν σε εμφανιζει !!mine is: cynthia_d
Ψάξε λίγο καλύτερα...μαλλον δεν ειναι, δεν σε εμφανιζει !!
Στο προφίλ στα σχόλια κάποιος την κράζει για απατεώνισσα αλλά τα περισσότερα πρόβατα τη γεμίζουν σάλια!!!Μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι!!!
Μάλλον θα του έφαγε λεφτά για βίντεο και του φόρτωσε παλτό!!!Στο προφίλ στα σχόλια κάποιος την κράζει για απατεώνισσα αλλά τα περισσότερα πρόβατα τη γεμίζουν σάλια!!!
Μήπως είναι η σπείρα γύφτων που έτρωγαν λεφτά από τον κοσμάκη;;;;Αν δεν έχεις θράσος, δε γίνεσαι απατεώνας!!!
Χαααα είχα μιλήσει κι εγώ με αυτήν - ον!!! Έλεγε κάτι κουλά πως αν την-τον ξέρει κανείς από Ν Σμύρνη. Εγώ δεν το είχα προχωρήσει πολύ όμως!!! Ρε τι κυκλοφορεί;;;;Άλλο παρτάλι εδώ!!! Χαρείτε καυλάντα!!! Βρήκε άνθρωπο
Το εχει στο social παντωςΧαααα είχα μιλήσει κι εγώ με αυτήν - ον!!! Έλεγε κάτι κουλά πως αν την-τον ξέρει κανείς από Ν Σμύρνη. Εγώ δεν το είχα προχωρήσει πολύ όμως!!! Ρε τι κυκλοφορεί;;;;
Xρόνια αρκετά στο site αυτό .......γυναίκες σπάνιο φαινόμενο ειδικά για Ελληνίδες .Fake προφιλ ανδρικά απορώ τι ευχαρίστηση έχουν να φτιαχνουν γυνακεία προφιλ και να καυλαντίζονται χωρίς λόγο
Η αμηχανη στιγμη που στελνεις dick pick και σου ερχεται απαντηση αλλη dick pickγιατι ψαρευουν πουτσοφωτογραφιες απο ανοητους που νομιζουν οτι θα γαμησουν. Τα μισα γυναικεια προφιλ ειναι γκευ, λες και δεν ειναι γεματο το ιντερνετ φωτογραφιες με πουτσες. Παντως γυναικες ελαχιστες οπως ειπες