free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 3.036
- Πόντοι
- 6.925
μιά χαρά κάνεις και σε παραλίες που μαζεύουν κόσμο το καλοκαίρι (π.χ. ΚΑΠΕ μεγάλη)Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
μιά χαρά κάνεις και σε παραλίες που μαζεύουν κόσμο το καλοκαίρι (π.χ. ΚΑΠΕ μεγάλη)Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
πολλοι! και μαλιστα ειναι και καλη εποχη για παιχνιδι στις γνωστες παραλιες στα γνωστα μέρη... :-)))Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
Και στο καπε μεγάλη κάνουν γυμνισμό?μιά χαρά κάνεις και σε παραλίες που μαζεύουν κόσμο το καλοκαίρι (π.χ. ΚΑΠΕ μεγάλη)
1. έχω δει από παλαιά περαστικός (έναν τύπο και 2 κοριτσάκια) και 2. έχω κάνει αρχές Γενάρης φέτος ...αλλά μιλάμε για τέτοια εποχή όπου είναι 7-8 άτομα στην παραλία το πολύΚαι στο καπε μεγάλη κάνουν γυμνισμό?
δε το ηξερα, αλλα ποιος παει και μεχρι εκει χειμωνιατικα, αλλο καιρο εχει αθηνα αλλο καιρο εκει, ζαρι ειναι ο καιρος1. έχω δει από παλαιά περαστικός (έναν τύπο και 2 κοριτσάκια) και 2. έχω κάνει αρχές Γενάρης φέτος ...αλλά μιλάμε για τέτοια εποχή όπου είναι 7-8 άτομα στην παραλία το πολύ
Είναι στο Only Fans. Οι πιτσιρίκες έχουν πάρει χαμπάρι, σε τι κόσμο ζούμε και δεν δίνουν τίποτα πλέον τσάμπα. Ούτε το boobside για οφθαλμόλουτρο!Πάντως για να συγκρίνουμε εποχές -2007 με 2014- είχε περισσότερες γυναίκες κάπε κ πολύ πιο χαλαρή διάθεση - αναρωτιέμαι όλες αυτές που εξαφανίστηκαν τελείως ;
είναι ένας σεξομανής εκεί και εχει κάνει μεγάλη ζημιά. Μολις δει θηλυκο τρελενεται και τους την πέφτει ασύστολα και αυτές δεν ξαναπατάνε.Πάντως για να συγκρίνουμε εποχές -2007 με 2014- είχε περισσότερες γυναίκες κάπε κ πολύ πιο χαλαρή διάθεση - αναρωτιέμαι όλες αυτές που εξαφανίστηκαν τελείως ;
...κ παραδιπλα στην Μελανη (αριστερη μερια).Ποτιστικά, Ξυνόβρυση σχεδόν δεν έχει κόσμο, δεν ξέρω για τον Αύγουστο, αλλα Ιούνιος, Ιούλιος πολύ λίγο.
ΠανταΟδηγείτε και εσείς με την πουτσα έξω?
Από τη μέση και κάτω γυμνοί?
Εύκολα.Οδηγείτε και εσείς με την πουτσα έξω?
Εγω τον εχω παιξει κιολας την ωρα που οδηγουσα...Οδηγείτε και εσείς με την πουτσα έξω?
Εγώ μερικές φορές όποτε πιάνουν οι πολλές οι καύλες. Και σταματάω και κάπου με θέα για ένα καλό άδειασμαΕύκολα.
Και συχνά.
δύσκολο πχιά γιατί πολλοί αρχίζουν και την παίζουν από το αυτοκίνητοΚαλές οι μαλακιες που λέμε αλλά καμιά γυμνίστρια θα βρούμε ;
Ετσι είναι οι γυναίκες ισότητα κατ'επιλογήνΓιατί να φεύγουν ρε τύποι αμα εμείς παίζουμε το καβλι μας, ενώ αν εκείνες παίζουν το μουνι τους εμείς δεν παρεξηγουμαστε και καθόμαστε και τις παίρνουμε μάτι. Αυτές τις διακρίσεις δεν μπορώ
![]()