Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 4.510
Ονειρικό θέαμα
Ονειρικό θέαμα
μην μας κρατάς σε αγωνία τι έγινε με τις πατρινές κάνατε τπτ ?ήσουν κ συ? είχα στησει σκηνη χαλικιαδα. πρωτη φορα που εκανα γυμνισμο. παρέα με 3 πατρινες φοιτητριες κ εναν αθηναιο :
Μπα...τπτ ...ήμουν μικρός και ντροπαλόςμην μας κρατάς σε αγωνία τι έγινε με τις πατρινές κάνατε τπτ ?
κρίμα, γιατιοι πατρινές γαμιούνται καλάΜπα...τπτ ...ήμουν μικρός και ντροπαλός
δυστυχως δε μπορω να επιβεβαιωσω.... χαχακρίμα, γιατιοι πατρινές γαμιούνται καλά
Καλησπερα πως παει στο σχινο στην παραλια?εκεί κλέβουν, σπάνε αμάξια κι επειδή αφήνει κανείς το όχημα πάνω και σε απόσταση από την παραλία, σχεδόν στη μέση του πουθενά, μεγάλη προσοχή μην αφήνετε τίποτε που μπορεί να δημιουργήσει προσδοκίες όταν φεύγετε για παραλία. Την έχω πατήσει εις διπλούν.
Και ομως εχει πολλους,γιατι τωρα εχει ησυχια και μπορεις να κανεις ανετα χωρις τους ενοχλητικους που ερχονται για ματι....Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
δεν είμαστε πολλοί, αλλά πραγματικά το φχαριστιομαστε.Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
φοβερα βυζια!
εκανες πεσιμο;Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι εκτός από τους gay που κάνουν γυμνισμό κάνουν και πολλές γυναίκες μεγάλης ηλικίας πάνω από 65 ετων ξενες, το είδα στη Νάξο και στην Αμοργό που πήγα φέτος διακοπές και σχεδόν ολες ηταν μόνες τους
Με προσοχή όμως, γιατί ως γνωστόν οι γυναίκες μεγάλης ηλικίας μπορεί να πάνε από πέσιμο...εκανες πεσιμο;
Όσοι είμαστε και χειμερινοί κολυμβητές. Τις μέρες που δεν έχει αέρα/βροχή και έχει ήλιο, είναι υπέροχα.Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?
9 Ιανουαριου αυτο?? Α πα παααα... που?
Σήμερα Κυριακή στα λιμανάκια Βουλιαγμένης είχε 2 τυπισσες που έκαναν ηλιοθεραπεία. Άραξαμε και εμείς με την κοπέλα μου ... Ήταν ωραία και ήσυχα!Ποιος κάνει γυμνισμό τέτοια εποχή?