ΑκριβωςΑυτή εδώ δεν είναι;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΑκριβωςΑυτή εδώ δεν είναι;
σιγουρατο τι μπινελικι ειχε φαει απο τον κοσμο που περνουσε με τα παιδακια κτλ. απο εκει δεν λεγεται...
και απο ποια δεν ειναι ο κωστακησ απο πισω?οποια ερχετε θεσ/νικη ο κωστασ εχει τα κονε.σιγουρα
μη λεσ μαλακαιεσ αν δεν ξερεισ.ξερεισ τι ωρα γυριστηκε αυτο το πραγμα¨με καμερα?δεν εχει μονο φωτο.δεν παιρνουσε ανθρωποσ τι φαση εκεινη.στα λεει καποιοσ που ηταν διπλα μπρωστα και πισω.αντε καλημερα.το τι μπινελικι ειχε φαει απο τον κοσμο που περνουσε με τα παιδακια κτλ. απο εκει δεν λεγεται...
τι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.Daniela Doro λεγετε δουλευε για κανενα μηνα στον καλιγουλα ,ουγγαρεζα ειναι,παλια δουλευε σε ντελο στην αθηνα,μιλαμε για πολυ παρταλι και οντως την μανατζαρει ο Μιναρας ,μου ζητησε 700 για ολο το βραδυ.
Εσυ μπορει να εισαι ομορφος και να σου ζητησε λιγότερατι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.
Να δοκιμασει pepsiαν τι δεισ ρε συ απο κοντα πωσ ειναι τωρα ουτε 100 δε θα δεχτεισ.ακου τι σε λεω.οχι και 700.η κοκα κολα εχει φανερα τα σμαδια πανω τησ
οκ φιλε ειμαι χαζος.φτανει που εσυ εισαι γνωστικος,εγω ειμαι ασχημος και ζητησε 700 ,ενω εσενα σαν ομορφος που εισαι ,σου ειπε 250τι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.
τωρα αμα σε πω τι γαμαο τζαπα θα με πεισ πολυ ποιο ομορφοσ ειμαι απο απλα ομορφοσ? ;)οκ φιλε ειμαι χαζος.φτανει που εσυ εισαι γνωστικος,εγω ειμαι ασχημος και ζητησε 700 ,ενω εσενα σαν ομορφος που εισαι ,σου ειπε 250
Αδερφέ bourdeliotis συμμαζέψου!ρε παιδια η κοπελα το εδινε μινωταυρου και παλιοτερα ερως 16 με 30, τι νουμερα ειναι αυτα που ακουμε, μαζευτειτε εσεις φταιτε για τις ανατιμησεις, τον τιμαριθμο, τον πληθωρισμο, τα πρωταθληματα του γαυρου
Έλα πες τι γαμάς, πες! :o :o :oτωρα αμα σε πω τι γαμαο τζαπα θα με πεισ πολυ ποιο ομορφοσ ειμαι απο απλα ομορφοσ? ;)
τι λες ρε αν δεν φταιει αυτη που πηδαει και τσαλαβουταει στα νερα σαν το ψαρι και αυτοι που την στηριζουν για τα πρωταθληματα του γαυρου ποιοι φταινε?