ΑκριβωςΑυτή εδώ δεν είναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνή σε συντριβάνι της Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
σιγουρατο τι μπινελικι ειχε φαει απο τον κοσμο που περνουσε με τα παιδακια κτλ. απο εκει δεν λεγεται...
και απο ποια δεν ειναι ο κωστακησ απο πισω?οποια ερχετε θεσ/νικη ο κωστασ εχει τα κονε.σιγουρα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μη λεσ μαλακαιεσ αν δεν ξερεισ.ξερεισ τι ωρα γυριστηκε αυτο το πραγμα¨με καμερα?δεν εχει μονο φωτο.δεν παιρνουσε ανθρωποσ τι φαση εκεινη.στα λεει καποιοσ που ηταν διπλα μπρωστα και πισω.αντε καλημερα.το τι μπινελικι ειχε φαει απο τον κοσμο που περνουσε με τα παιδακια κτλ. απο εκει δεν λεγεται...
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
σε πιο στουντιο εργαζεται ?
τι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.Daniela Doro λεγετε δουλευε για κανενα μηνα στον καλιγουλα ,ουγγαρεζα ειναι,παλια δουλευε σε ντελο στην αθηνα,μιλαμε για πολυ παρταλι και οντως την μανατζαρει ο Μιναρας ,μου ζητησε 700 για ολο το βραδυ.
Εσυ μπορει να εισαι ομορφος και να σου ζητησε λιγότερατι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.
Να δοκιμασει pepsiαν τι δεισ ρε συ απο κοντα πωσ ειναι τωρα ουτε 100 δε θα δεχτεισ.ακου τι σε λεω.οχι και 700.η κοκα κολα εχει φανερα τα σμαδια πανω τησ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Ακομα το ψαχνεται ρε παιδια,ειπαμε ειναι η ντανιελα που δουλεψε παλιοτερα ανδρεου.γεωργιου 16 και τωρα τελευταια στο μινωταυρου.
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αυτος ο κωστακης η πουσταρα πως ειναι δυνατον να εχει ολα τα κονε;;;
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
οκ φιλε ειμαι χαζος.φτανει που εσυ εισαι γνωστικος,εγω ειμαι ασχημος και ζητησε 700 ,ενω εσενα σαν ομορφος που εισαι ,σου ειπε 250τι χαζοσ που εισαι ρε τυπε¨αλαξε πλευρο μπασ και δεισ κατι αλο.250 ειναι.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ρε παιδια η κοπελα το εδινε μινωταυρου και παλιοτερα ερως 16 με 30, τι νουμερα ειναι αυτα που ακουμε, μαζευτειτε εσεις φταιτε για τις ανατιμησεις, τον τιμαριθμο, τον πληθωρισμο, τα πρωταθληματα του γαυρου
τωρα αμα σε πω τι γαμαο τζαπα θα με πεισ πολυ ποιο ομορφοσ ειμαι απο απλα ομορφοσ? ;)οκ φιλε ειμαι χαζος.φτανει που εσυ εισαι γνωστικος,εγω ειμαι ασχημος και ζητησε 700 ,ενω εσενα σαν ομορφος που εισαι ,σου ειπε 250
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Αδερφέ bourdeliotis συμμαζέψου!ρε παιδια η κοπελα το εδινε μινωταυρου και παλιοτερα ερως 16 με 30, τι νουμερα ειναι αυτα που ακουμε, μαζευτειτε εσεις φταιτε για τις ανατιμησεις, τον τιμαριθμο, τον πληθωρισμο, τα πρωταθληματα του γαυρου
Φταίνε για όλα τα ανωτέρω, πλην των πρωταθλημάτων του γαύρου! Αυτά τα παίρνει ο γαύρος γιατί έχει καλύτερη ομάδα. Σοβαρά μιλάω, μην το παρεις καλαμπούρι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Έλα πες τι γαμάς, πες! :o :o :oτωρα αμα σε πω τι γαμαο τζαπα θα με πεισ πολυ ποιο ομορφοσ ειμαι απο απλα ομορφοσ? ;)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τι λες ρε αν δεν φταιει αυτη που πηδαει και τσαλαβουταει στα νερα σαν το ψαρι και αυτοι που την στηριζουν για τα πρωταθληματα του γαυρου ποιοι φταινε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις