Νέα

Μετονόμασε την πλατεία Καραϊσκάκη στη Θεσσαλονίκη σε Δυρράχιο-Αλβανία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα azazel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Πιστεύω με το πρόσφατο γεγονός του θεσσαλονηκιού 14χρονου θα σε έκανε να αισθάνεσαι
γεμάτος περηφάνια για την εξέλιξη αυτής της χώρας με μυαλά σαν τα δικά σου.
Απλά φίλε όταν ταξιδεύεις έχεις ανάγκη και το μυρμήγκι και εκεί εκπαιδεύεσαι σε
πολλούς τομείς.

Ένας σώφρον και ενσυνήδειτος (κατά το δοκούν) απλός άνθρωπος ο οποίος με συμπεριφορές
σαν τη δική σου διαπίστωσα ότι η χώρα που γεννήθηκα και αγαπάω έχει πέσει στα σκατά
και γι αυτό την εγκατέλειψα,εν τούτοις πολύ θλίβομαι που όταν γυρίζω παρατηρώ αλλαγή απόψεων
που συγκλίνουν με τις δικές σου από άτομα που κάποτε ήταν αξιόλογα.
αν ειμασταν καπου στο 2000 θα σου ελεγα μπραβο φιλαρακι γι αυτα που πιστευεις κι εγω ετσι ημουνα...απο τοτε ομως μεχρι το 2016 εχει γυρισει ο κοσμος αναποδα
σε καιρους οπως αυτοι που περναμε εδω στο Ελλαδισταν αποψεις σαν τις δικιες σου θεωρουνται αποψεις ενος ρομαντικου αιθεροβαμωνα...

εσυ διαλεξες να φυγεις απο τη χωρα μας..θα ξαναγυρισεις οταν καποιοι αλλοι θα εχουν σπασει τα μουτρα τους για να τη δουν παλι να ευημερει..

για μενα ο καλος ο καπετανιος δεν εγκαταλειπει το καραβι οταν εχχει φουρτουνα....καθεται και το παλευει μεχρι τελευταια...τα ποντικια φευγουν τρεχοντας πρωτα απ ολους..

και στην εποχη της δικτατοριας ολοι οι πολιτικοι που μας κυβερνησαν τα επομενα χρονια ζουσαν στο εξωτερικο κι εδω οι αγωνιστες υποφερανε..η δικαιολογια ηταν οτι απο το εξωτερικο μπορουσαν να βοηθησου καλιτερα την Ελλαδα

Αποψη δικη μου ειναιοτι σε μια Ελλαδα που ηδη υποφερει δε μπορει να εισελθει κανεις αλλος ..ειναι σα να μπαινει αναιμικος σε ενα ποταμι με βδελλες...αν φανε και οι βδελλες οτι απεμεινε ...θα επελθει το τελος...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
αν ειμασταν καπου στο 2000 θα σου ελεγα μπραβο φιλαρακι γι αυτα που πιστευεις κι εγω ετσι ημουνα...απο τοτε ομως μεχρι το 2016 εχει γυρισει ο κοσμος αναποδα
σε καιρους οπως αυτοι που περναμε εδω στο Ελλαδισταν αποψεις σαν τις δικιες σου θεωρουνται αποψεις ενος ρομαντικου αιθεροβαμωνα...

εσυ διαλεξες να φυγεις απο τη χωρα μας..θα ξαναγυρισεις οταν καποιοι αλλοι θα εχουν σπασει τα μουτρα τους για να τη δουν παλι να ευημερει..

για μενα ο καλος ο καπετανιος δεν εγκαταλειπει το καραβι οταν εχχει φουρτουνα....καθεται και το παλευει μεχρι τελευταια...τα ποντικια φευγουν τρεχοντας πρωτα απ ολους..

και στην εποχη της δικτατοριας ολοι οι πολιτικοι που μας κυβερνησαν τα επομενα χρονια ζουσαν στο εξωτερικο κι εδω οι αγωνιστες υποφερανε..η δικαιολογια ηταν οτι απο το εξωτερικο μπορουσαν να βοηθησου καλιτερα την Ελλαδα

Αποψη δικη μου ειναιοτι σε μια Ελλαδα που ηδη υποφερει δε μπορει να εισελθει κανεις αλλος ..ειναι σα να μπαινει αναιμικος σε ενα ποταμι με βδελλες...αν φανε και οι βδελλες οτι απεμεινε ...θα επελθει το τελος...
Στην πραγματικότητα αν δεν συμφωνώ με κάτι που δεν είμαιδεν πρόκειται να ασκήσω κριτική σε κανέναν για ό, τι θέλει, ζούμε σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι τέλειος.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου καπετάνιο ούτε τίποτα άλλο.Έβλεπα τον εαυτό μου να
"μολύνεται" εδώ και επέλεξα να φύγω.Την τότε δικτατορία και τώρα αν έρθει ο λαός την
αποζητούσε.Ο καθ ένας παίρνει αυτό που του αξίζει,γι αυτό πιστεύω δεν πρέπει να είμαστε
ΤΟΣΟ σκληροί με τους ανθρώπους γιατί σκληράδα θα πάρουμε (κάποιοι συμπολίτες μας ήδη παίρνουν).

Το ότι η Ελλάδα υποφέρει,κάτι πιστεύω κατάλαβες λάθος.Εμείς την βοηθήσαμε να μην πω επιδιώκαμε
(με τα γλυψίματά μας και τις λαμογιές να βολευτούμε κάπου) να έλθει η Ελλαδίτσα μας σε αυτή τη θέση.

Όσο για τα ποντίκια που γράφεις και αυτά μέλος του ζωικού βασιλείου είναι,απλά κάποια φαντάσου
οτι βοηθάν ακόμα και το είδος μας να εξελιχθεί.Όπως το πάρει κανείς  ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ένας σώφρον και ενσυνήδειτος (κατά το δοκούν) απλός άνθρωπος ο οποίος με συμπεριφορές
σαν τη δική σου διαπίστωσα ότι η χώρα που γεννήθηκα και αγαπάω έχει πέσει στα σκατά
και γι αυτό την εγκατέλειψα,εν τούτοις πολύ θλίβομαι που όταν γυρίζω παρατηρώ αλλαγή απόψεων
που συγκλίνουν με τις δικές σου από άτομα που κάποτε ήταν αξιόλογα.
υπαρχει ελπιδα δηλ!!!  :o

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
οταν μαθει ο ελληνας να σηκωνεται απο τον καφενε και να σκεφτεται, και συνεπως θα μπορει να ψηφισει για την ευημερια της χωρας του - αφου αναγνωρισει τι σημαινει αυτο - εγω τοτε θα γυρισω να πληρωσω φορους στην ελλαδα.

μεχρι τοτε θα ερχομαι να σκορπαω τα λεφτα αυτων για τους οποιους σταζετε χολη στα ξενοδοχεια σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom