rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
στα 30 ειναι λες καλή ηλικια για να αρχισω ?
Sorry re man alla trollaris? Gia kafe kala einai. Allios 3 einai polu kala.
Ο λογος που δε μπορεις να πας σιγουρα δεν ειναι θεμα φυσικής κατάστασης οποτε. Δυα αρνησης κανουν μια καταφαση. --=+. Αν ειναι θεμα υποχρεώσεων εκει δε γινετε τπτ. Αλλα αν φερνεις δυο φορες την εβδομαδα 12 γυρους στο στίβο τοτε εισαι πραγματικά σε πολυ καλο επιπεδο για να βγάζεις τη προπονηση bjj. Ιδιαίτερα αν ξερεις να δουλευεις τις αναπνοές σου.
Αυτό που κάποιοι θέλουν να δουν καλά αποτελέσματα είτε από το γυμναστήριο είτε από κάποια πολεμική τέχνη χωρίς να γυμναστούν και χωρίς να τρώνε σωστά καταντάει ηλίθιο. Πριν μπείτε στην διαδικασία να ρωτήσετε σκεφτείτε και λίγο τι ρωτάτε.
ναι σκεφτόμουνα μια φορα την βδομαδα να τρέχω και μια να πηγαινω bjj ...αλλά λές ότι ειναι λιγο αυτο...πάντως με μια δυσκολια ίσως καταφερω τις 2 φορες
πως χάνεις τοσα κιλά χωρις να χανεις μυικο ιστό??Παίδες το κόλπο "φτιάχνω μυς - καίω λίπος" δουλεύει απίστευτα καλά τουλάχιστον σε μένα. Απο παρασκευή μεχρι τωρα είδα άλλο ένα κιλό λίγοτερο στη ζυγαρια, έχοντας φάει τον άμπακο σημερα το μεσημέρι. Είναι πολύ σημαντική η μυική μάζα. Στην αρχή για 3 μηνες είχε κολλήσει η ζυγαριά αλλά τον τελευταίο μήνα χάνω και στην καθισιά μου. Το μονο πρόβλημα που ανέφερα ειναι ότι δεν ανεβαίνω στα κιλά των ασκήσεων. Νιώθω εκεί ότι έχω κολλήσει κ δε μου αρέσει.
Δεν υπάρχει η σουπερ δίαιτα. Το μυστικό είναι ένα. Όχι ζάχαρη, όχι υδατάνθρακες, όχι τηγανητά, όχι junk food. Στο αλκοολ δεν ήμουν εγκρατής αλλά δε με πήγε πίσω.
απλα επειδη ανεφερες αυτό ρώτησα..(Παίδες το κόλπο "φτιάχνω μυς - καίω λίπος" δουλεύει απίστευτα καλά τουλάχιστον σε μένα.)Σίγουρα θα χάνω κ μυικό ιστό. Ήμουνα 115 κιλά κ τώρα πήγα 104 απο αρχές του χρονου, με ύψος 1,76. Όπως κ να 'χει αυτη η απώλεια με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα. Μόλις όμως πέσω κάτω απο τα 100 κιλά θα αρχίσω πιο προσεκτική διατροφή για να διατηρήσω τη μυική μάζα. Σκοπός μου είναι να εξαφανιστεί τελείως η μπυροκοιλιά. Αυτο ειναι το απωθημένο μου. Για την ώρα προσλαμβάνω κάπου 100γρ πρωτείνης κ ελάχιστους υδατάνθρακες. Εκτος απο μέρες που ξεφεύγω, αλλά και πάλι αυτές οι "παρεκλίσεις" απο το στόχο νομιζω βοηθάνε.