colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
ωραιος ρε μπολντεμορτηΑσε φιλε έχει κατι κωλάρες .... να ΄σου φευγει η μπάρα από τα χέρια
ωραιος ρε μπολντεμορτηΑσε φιλε έχει κατι κωλάρες .... να ΄σου φευγει η μπάρα από τα χέρια
Ασε φιλε έχει κατι κωλάρες .... να ΄σου φευγει η μπάρα από τα χέρια
που να τα φοραει;για πες κανα καλο σκηνικο με στρινγκακια
που να τα φοραει;
ωραιος ρε μπολντεμορτη
δεν μας γαμας ρε μαλακα που μου γινες και γυμναστης;o μπολντεμορτης ποιος είναι ρε φιλε ;
δεν μας γαμας ρε μαλακα που μου γινες και γυμναστης;
θες να σου δωσω το προγραμμα της αυριανης μου προπονησης να δεις λιγο τι θα βγαλω;Ενας ανθρωπος γραφει συμβουλες εδω μεσα και τον βριζετε.
δεν μας γαμας ρε μαλακα που μου γινες και γυμναστης;
θες να σου δωσω το προγραμμα της αυριανης μου προπονησης να δεις λιγο τι θα βγαλω;
Φιλε εγω δεν σε έβρισα και δεν ξερω ποιος είναι αυτος ο μπολντεμορτης που αναφέρεις. Καλο θα ηταν πάντως να προσέχεις πως μιλάς ειδικά σε άτομα που δεν γνωρίζεις και δεν σε έχουν ενοχλήσει.
Ενας ανθρωπος γραφει συμβουλες εδω μεσα και τον βριζετε.
Φιλε γραφε ελευθερα μην ακους τα τρολ. Δε θα νικησουν αυτοι.Για να λύσω την παρεξηγηση. Δεν μπηκα να δώσω συμβουλες ουτε θέλω να το παιξω προφέσορας, απλα επειδή το θρεντ είναι για γυμναστηριο ο καθενας γράφει ότι ξέρει ή εχει ψάξει και αν δεν είναι σωστο θα το συζητήσουμε. Σιγουρα υπάρχουν άτομα που ξέρουν περισσοτερα από μένα οποτε καλο θα ηταν να μπουν να γράψουν μπάς και μάθουμε κάτι καινουργιο.
που να τα φοραει;
Λοιπον μεσα σε 5 μηνες εχασα 10 κιλα κ συνεχιζω. Σκοπος ειναι να χασω γυρω στα 30κιλα κ αυτα να ειναι λιπος. Αποφευγω δια ροπαλου ζαχαρη κ υδατανθρακες κ παω γυμναστηριο 3-5 φορες τη βδομαδα. Απλα στα κιλα που σηκωνω στις διαφορες ασκησεις εχω κολλησει κ ηθελα μια βοηθεια. Η ζυγαρια παντως πεφτει ακομα κ σε περιοδους που δεν ασκουμαι. Φοβαμαι ομως μηπως χανω μυικο ιστο που θα μου χρειαστει να ριξω κ αλλο τα κιλα.
ζιου ζίτσου κανείς ? γνώμες ?