Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν μπορώ να στο εξηγήσω με πιο απλά λόγια. Ίσως η παρακάτω παράθεση σε βοηθήσει να καταλάβεις:

Το σώμα παράγει διαφορετική ποσότητα ινσουλίνης σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Φυσιολογικά, απελευθερώνει μικρή, σταθερή ποσότητα ινσουλίνης μεταξύ των γευμάτων και κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία ονομάζεται «βασική» ινσουλίνη.

Κατά το γεύμα, το σώμα απελευθερώνει γρήγορα μεγάλη ποσότητα ινσουλίνης, η οποία καλείται ινσουλίνη “bolus” ή «γευματική» ινσουλίνη.

Η βασική και η γευματική ινσουλίνη από κοινού διατηρούν υπό έλεγχο τα επίπεδα της γλυκόζης αίματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αλλά ξέχασα... Όλοι μαλακίες γράφουν...
Η ποσοτητα ινσουλινης που θα παραγεις εξαρταται απο το τι θα φας,η φυση εχει φτιαξει τροφιμα που να κραταν σταθερα τα επιπεδα ινσουλινης συνεχεια και συ προτεινεις στο κοσμο να ανεβοκατεβαζει τα επιπεδα του τρωγοντας συνθετικα παρασκευασματα και να παει κοντρα στη φυση και να καταστρεψει το συκωτι του.

Στη φυση δεν υπαρχουν αυξομειωσεις στην ινσουλινη ειναι σταθερη συνεχεια και δεν υπαρχουν αρρωστιες που σχετιζονται απο αυτην οπως ο διαβητης.
Εσυ ο ιδιος μας εχεις δειξει τα αποτελεσματα της διατροφης που προτεινεις οταν μας εβαλες την φοτο σου με τους σκεμπεδες,η διατροφη σου εχει καταστρεψει τις ορμονες  σου  με αποτελεσμα να μη μπορεις να διατηρησεις φυσιολογικα αδυνατα επιπεδα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Στη φυση δεν υπαρχουν αυξομειωσεις στην ινσουλινη ειναι σταθερη συνεχεια και δεν υπαρχουν αρρωστιες που σχετιζονται απο αυτην οπως ο διαβητης.

stellios123 δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε άλλο γιατί χιλιάδες διαβητικοί αυτή τη στιγμή τρυπιόνται για να κρατηθούν ζωντανοί. Θα τα ξαναπούμε μαζί μετά από 3 χρόνια πάλι....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ειτε φας ρυζι μετα τη προπονηση ειτε μπανανα ειτε τιποτα τους ιδιους μυς θα κανεις.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι και οι ποσότητες πρωτεϊνης που έχουν βγάλει ότι χρειάζεται ο οργανισμός για να χτίσει μυς είναι καταστροφικές για τον οργανισμό και το έχουν κάνει για να πουλάνε τα συμπληρώματα αφού με το φαϊ δεν γίνεται να παίρνεις τέτοιες τεράστιες ποσότητες ενώ γαμιέσαι και τσάμπα στο κατούρημα και στο κλάσιμο όλη μέρα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Σε αυτό θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι και οι ποσότητες πρωτεϊνης που έχουν βγάλει ότι χρειάζεται ο οργανισμός για να χτίσει μυς είναι καταστροφικές για τον οργανισμό και το έχουν κάνει για να πουλάνε τα συμπληρώματα αφού με το φαϊ δεν γίνεται να παίρνεις τέτοιες τεράστιες ποσότητες ενώ γαμιέσαι και τσάμπα στο κατούρημα και στο κλάσιμο όλη μέρα.

H ποσότητα πρωτείνης που απορροφάται από ένα μέσο αθλούμενο είναι μέχρι 1,8 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους που τα παίρνεις εύκολα απο διατροφή χωρίς κανένα συμπλήρωμα.
Οταν όμως κάποιος ακολουθεί "θεραπεία"  μπορεί να απορροφήσει πολλαπλάσια ποσότητα.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να τελειωνουμε με καθε ασχετο που το παιζει επιστημονας εδω μεσα,χωρις να ξερει τι του γινεται.
Στη φυση δεν υπαρχουν υδατανθρακες υψηλου γλυκαιμικου δεικτη,και ολοι αυτοι οι υδατανθρακες ειναι καρκινογονοι και man made,η φυση εχει καποιους λογους που δεν εφτιαξε σκετη τη δεξτροζη και δεν σου βραζει το ρυζι πριν να σου το δωσει να το φας,τωρα μελετες του κολου που παρουσιαζεται και λοιπες μπουρδολογιες τα γνωριζω εδω και 10 χρονια,ειτε φας ρυζι μετα τη προπονηση ειτε μπανανα ειτε τιποτα τους ιδιους μυς θα κανεις.

Το να λες σε καποιον να φαει κατι που καταστρεφει το συκωτι,ειναι καρκινογονο,καταστρεφει τα οργανα και το δερμα και υποτιθεται οτι με αυτα θα κανει μυς πιο γρηγορα απλα υποδηλωνει το βαθος της αγνοιας που εχει διατροφικα αυτος που το λεει, και οσες παπαρομελετες και να παρουσιασετε εδω μεσα για να δικαιολογησετε αυτα που λετε δεν εχουν καμια σημασια
πσσσσσσ!!!!μιισε μασ μεγα διδασκαλε τισ σιδερικισ ιδονισ!βαλε μασ στον ιδιο δρομο!!!
μονο εσι εχισ τι μαγικι σινταγι λαγνε δριιδα για ατακτουσ πομποδεσ τιτανοδεσ μεγαλιοδεσ πορνομιονεσ!!!!
χινοοοοοο πορνε μου με τι παρτι σου!!!!!
ποτε θα παμε μολδαβια να χισουμε πουτανιδια χιστι μου?!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
H ποσότητα πρωτείνης που απορροφάται από ένα μέσο αθλούμενο είναι μέχρι 1,8 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους που τα παίρνεις εύκολα απο διατροφή χωρίς κανένα συμπλήρωμα.
Οταν όμως κάποιος ακολουθεί "θεραπεία"  μπορεί να απορροφήσει πολλαπλάσια ποσότητα.

Τύπε στην Ελλάδα πχ που οι περισσότεροι έχουν ύψος από 1.78 και πάνω και κιλά ας βάλουμε μία σταθερά στα 80 πχ δεν είναι και εύκολο να πάρεις 150-160 γρ από τη διατροφή ειδικά αν έχεις και πολλές υποχρεώσεις με δουλειά κλπ.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η ποσοτητα ινσουλινης που θα παραγεις εξαρταται απο το τι θα φας,η φυση εχει φτιαξει τροφιμα που να κραταν σταθερα τα επιπεδα ινσουλινης συνεχεια και συ προτεινεις στο κοσμο να ανεβοκατεβαζει τα επιπεδα του τρωγοντας συνθετικα παρασκευασματα και να παει κοντρα στη φυση και να καταστρεψει το συκωτι του.

Εσυ ο ιδιος μας εχεις δειξει τα αποτελεσματα της διατροφης που προτεινεις οταν μας εβαλες την φοτο σου με τους σκεμπεδες,η διατροφη σου εχει καταστρεψει τις ορμονες  σου  με αποτελεσμα να μη μπορεις να διατηρησεις φυσιολογικα αδυνατα επιπεδα
θεοσ!!!!δοσε πορνο χιστι μου!!!διδαξε μασ!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ελα να ξεροχισουμε παρεα τσιτσιναρα μου!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
stellios123 δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε άλλο γιατί χιλιάδες διαβητικοί αυτή τη στιγμή τρυπιόνται για να κρατηθούν ζωντανοί. Θα τα ξαναπούμε μαζί μετά από 3 χρόνια πάλι....
Kαι συ προδιαβητικος εισαι,αν κρινω απο τις φοτο που ειχες βαλει,αργα η γρηγορα εκει θα καταληξεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απο ολους τυπε εδω μεσα που εχω διαβασει ο μονος που δεν  ειπε μεχρι τωρα καμια μαλακια   :grin:,εσυ εισαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγώ από τη δική μου εμπειρία και το πως έχουν δουλέψει κάποια πράγματα στο σώμα μου έχω διαπιστώσει ότι το παν είναι η ένταση της προπόνησης, η συχνότητα της προπόνησης και η ξεκούραση και φυσικά κάποια στοιχειώδη πράγματα στη διατροφή χωρίς υπερβολές. Παλιά είχα κάνει μαλακίες και κούμπωνα αρκετά συμπληρώματα, με τον καιρό και αφού τα έχω κόψει εδώ και χρόνια καταλαβαίνω τι μαλακίες έκανα και πόσα λεφτά είχα πετάξει τσάμπα. Ακόμα και όλα αυτά για τα 6 γεύματα κλπ δεν θα κάνουν διαφορά στο σώμα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τύπε στην Ελλάδα πχ που οι περισσότεροι έχουν ύψος από 1.78 και πάνω και κιλά ας βάλουμε μία σταθερά στα 80 πχ δεν είναι και εύκολο να πάρεις 150-160 γρ από τη διατροφή ειδικά αν έχεις και πολλές υποχρεώσεις με δουλειά κλπ.

Γράφω 1.8 γραμ πρωτείνης ανά κιλό βάρους το ανώτερο που σημαίνει για τα 80 κιλά 80 Χ 1,8 = 144
Μια μπριζόλα μοσχαρίσια το μεσημέρι και ενα στήθος κοτόπουλο το βράδυ σου δίνουν περίπου 110 γραμ.
Τα άλλα 30 τα παίρνεις άνετα.
Το πρόβλημα είναι πως η σωστή διατροφή κοστίζει σε χρήμα και χρόνο περισσότερο από ενα scoop whey

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η νηστεια χρησιμοποιειται για να σταθεροποιησεις τα επιπεδα ινσουλινης μακροπροθεσμα.Τα επιπεδα σαγχαρου ανεβαινουν κατακορυφα με την καταναλωση μαγειρευμενων σιτηρων και οσπριων,ζαχαρης κτλ,τι σχεση τωρα εχει το αν θα φας μετα απο νηστεια με την αποτομη εκκριση ινσουλινης μονο ο μαξιμιλιαν το ξερει.
Απλα διαβασε τις γενικολογιες που γραφουν οι ασχετοι στα σαιτ και τα παρουσιαζει μπερδεμενα με επιστημονικες εννοιες,στην ουσια αυτα που θα διαβασε θα εννοουσαν οτι μετα απο νηστεια το ριχνεις στο φαγητο που συμφωνα με τους  ''ειδικους'' θα ειναι δεξτροζη  :2funny: :2funny:,τιποτα μακαροναδες ολικης  :2funny: :2funny: ,που ανεβαζουν το σακχαρο στα υψη,και λοιπα τροφιμα που ταιζουν τα ζαβα φουσκωτα θυματα του μποντυ μπιλντινγκ

Συμφωνώ με ότι λες σχετικά με την έκκριση της ινσουλίνης. Όντως έτσι συνήθως "δουλεύει". Με μια εξαίρεση μόνο. Ορισμένες φορές δε ξέρω τις περιπτώσεις η ινσουλίνη μπορεί να έχει έκκριση ακόμα και με κατανάλωση πρωτείνης. Σίγουρα δεξτρόζες, μακαρόνια και τα σχετικά την ανατινάζουν αλλά έχω διαβάζει ότι πολλές φορές και σε στιγμές που δε θα το περιμέναμε συμβαίνει.

Πάντως με αρκετές ώρες νηστείας ακόμα και η κατανάλωση υδατάνθρακα έχει μικρότερη έκκριση ινσουλίνης, από το να τρώει κάποιος όλη μέρα μικρά γεύματα και να την διαταράσσει.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
γτ θα αναπληρώσεις πιο γρηγορα

Αυτές οι υπερβολές μας έφαγαν στα γυμναστήρια και γεμίσαμε , 3 ώρες φαγητό λες και αν πάνε λίγο παραπάνω θα πάθουμε τίποτα.

Εγώ από τότε που σταμάτησα και σκόνη πρωτείνης.... δεν είδα καμία διαφορά με όταν έπαιρνα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλοί είχαμε και έχουμε μπεί στο τρυπάκι λες και είμαστε Mr. Olympia.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Βέβαια, για να έχεις ενέργεια κατά την διάρκεια.
Είναι και ψυχολογική βοήθεια:Εγώ αν δε φάω κάτι ελαφρύ μία ώρα πριν την προπόνηση νοιώθω περίεργα ...
Σε μένα δουλεύει άψογα εδώ και πολλά χρόνια.

Το φαινόμενο placebo καλά κρατεί....

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Υποτίθεται ότι πάτε gym για αθληση ,@@@@@@ χημικοί έχετε γίνει οι περισσότεροι .
Σιχαθηκα στο gym την μυρωδιά φαρμακείου .
Πηγαίνω boxing λίγο καιρό ,καμία σχέση .
1,5 ώρα προπόνηση που οι τρομπες -φουσκωτοι θα κλασουν πάνω τους .
Το τι φαπες τρώνε μερικοί αφήστε το.
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κάνουν προπόνηση με το κινητό στο χέρι & δεν βρωμαει φαρμακιλα από τα καριολια .

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αλήθεια τι διαφορά περίμενες να δεις με τη σκόνη πρωτείνης???

Δεν περίμενα να δω διαφορά έτσι όπως το ρωτάς. Πρωτείνη είναι. Αλλά είχα μπεί σε ένα τρυπάκι να τρώω τα Χ γεύματα + σκόνες μέσα στη μέρα.

Τώρα πια καταναλώνω τα ίδια γεύματα πχ 2 μέσα στη μέρα και καθόλου σκόνες. Άρα μείωσα πρόσληψη πρωτείνης.

Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Παρόλο τη μείωση της πρωτείνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom