hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Η πιο συνηθισμένη διαλειμματική δίαιτα βέβαια είναι η 16:8 με το μεγάλο γεύμα μετά την άσκηση και είναι στη μόδα τελευταία. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσεις λίπος (που θα χάσεις βέβαια) αλλά αν αξίζει τον κόπο να αντέξεις νηστικός για τόσες ώρες. Το σίγουρο είναι ότι είναι επιλογή ανάλογα με τις αντοχές και με τον τρόπο ζωής του καθενός.
Εδώ είναι το σημείο κλειδί. Ημέρες πχ που θα καθόμουν σπίτι, ή είχα άπλετο χρόνο για φαγητό τότε εννοείται πως δε θα το έκανα. Αλλά όταν η καθημερινότητά μου είναι σε γραφείο, προτειμώ να τρώω όταν γυρνάω σπίτι και να ξεκινάω τότε μέχρι το βράδυ το φαγοπότι
Γιαυτό είπα αν θυμάσαι και στην αρχή, ότι δεν είναι πανάκεια λύση. Εγώ ο ίδιος έχω κόψει και με 6 γεύματα αλλά και με IF. Οπότε ότι βολεύει.
Απλά είχαμε σταθεί στο ότι με 16 αλλά και 24 ώρες κάποιος νυστικός προσωπικά δε θεωρώ ότι καίει μύες. Ίσα ίσα πιστέυω ότι κρατάει την ινσουλίνη χαμηλά και καίει λίπος.
Συμβουλή σε όποιον το κάνει είναι να μη θεωρήσει κάτι τέτοιο σαν ματζούνι. Είναι ότι βολεύει τον κάθε ένα. Εγώ προτειμώ να κάνω 2-3 μεγάλα γεύματα παρά 6 μικρά.