Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η πιο συνηθισμένη διαλειμματική  δίαιτα βέβαια είναι η 16:8 με το μεγάλο γεύμα μετά την άσκηση και είναι στη μόδα τελευταία. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσεις λίπος (που θα χάσεις βέβαια) αλλά αν αξίζει τον κόπο να αντέξεις νηστικός για τόσες ώρες.  Το σίγουρο είναι ότι είναι επιλογή ανάλογα με τις αντοχές και με τον τρόπο ζωής του καθενός.

Εδώ είναι το σημείο κλειδί. Ημέρες πχ που θα καθόμουν σπίτι, ή είχα άπλετο χρόνο για φαγητό τότε εννοείται πως δε θα το έκανα. Αλλά όταν η καθημερινότητά μου είναι σε γραφείο, προτειμώ να τρώω όταν γυρνάω σπίτι και να ξεκινάω τότε μέχρι το βράδυ το φαγοπότι  :grin:

Γιαυτό είπα αν θυμάσαι και στην αρχή, ότι δεν είναι πανάκεια λύση. Εγώ ο ίδιος έχω κόψει και με 6 γεύματα αλλά και με IF. Οπότε ότι βολεύει.

Απλά είχαμε σταθεί στο ότι με 16 αλλά και 24 ώρες κάποιος νυστικός προσωπικά δε θεωρώ ότι καίει μύες. Ίσα ίσα πιστέυω ότι κρατάει την ινσουλίνη χαμηλά και καίει λίπος.

Συμβουλή σε όποιον το κάνει είναι να μη θεωρήσει κάτι τέτοιο σαν ματζούνι. Είναι ότι βολεύει τον κάθε ένα. Εγώ προτειμώ να κάνω 2-3 μεγάλα γεύματα παρά 6 μικρά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το καλύτερο για μένα είναι χαλαρό πρωινό, βαρβάτο μεσημεριανό και το βράδυ ένα γιαούρτι! Δουλεύει τέντα! Ούτε θα παχύνεις ούτε θα χάσεις μυς ποτέ.  :2funny:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχάς χαίρομαι που βλέπεις την κουβέντα μας έτσι φιλικά όπως τη βλέπω και εγώ. Είναι γραπτός λόγος και καμιά φορά παρεξηγείται.  :)

Όσον αφορά τα παραπάνω η διαφορά μας είναι ότι δεν συγκρίνω την παρατεταμένη ασιτία με τα 6 γεύματα τη μέρα. Είναι για μένα και τα 2 ακραία παραδείγματα και προς αποφυγήν φυσικά η παρατεταμένη ασιτία. Εγώ αναφερόμουν σε μια νηστεία πολλών ωρών. Όπως είναι η διαλειματική νηστεία πχ για 18 ώρες συμπεριλαμβανομένου και του ύπνου και πρόσληψη τροφής για 6 ώρες.

Πιστεύω για ένα διάστημα 18 ωρών νηστικός, δε μιλάμε σίγουρα για ασιτία, αλλά και ο οργανισμός χρησιμοποιεί σαν καύσιμο το λίπος. Το πρώτο απόθεμα που χρησιμοποιείται δεν είναι οι μύες, αλλά το λίπος. Αυτό είναι το περίσσευμα.

Πάντως κρατόντας την ινσουλίνη κάποιος χαμηλά όλη μέρα στην ουσία του σώμα μεταβολίζει λίπος για ενέργεια. Έχοντας την ινσουλίνη ψηλά τότε το αποτρέπουμε. Γιαυτό μετά από βάρη αν κάνουμε το πρώτο μας γεύμα για παράδειγμα που θα είμαστε ευαίσθητοι στην ινσουλίνη τότε δεν κρατάμε λίπος γιατί και οι μύες το χρειάζονται.
μαλον οταν λεσ ''χαμιλα'' ενοισ σε σταθερα επιπεδα πορνοσ?

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Hitman7771 κατ αρχάς ποτέ δεν γράφω σε κλίμα αντιπαράθεσης.

Το έχεις πάει πολύ μακρυά. Η γλυκονεογένεση που γράφεις είναι ένας αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού να παράγει γλυκογόνο από τα νεφρά και το συκώτι σε κατάσταση ασητίας. Σε παρατεταμένη ασητία το γλυκογόνο παράγεται από διάσπαση πρωτεινών από τους μυς.
Δεν θα πεθάνουμε αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο....
Εμείς δεν θέλουμε  να φτάσουμε τον οργανισμό μας σε αυτό το σημείο αλλά μας ενδιαφέρει να κρατάμε  την έκκριση ινσουλίνης σε όσο το δυνατόν σταθερά επίπεδα με εξαίρεση μετά την άσκηση. Όταν μένεις νηστικός τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα πέφτουν χαμηλά (δεν μιλάμε για υπογλυκαιμία γιατί τότε θα λιποθυμούσαμε) και  με την απότομη κατανάλωση φαγητού θα είχαμε και απότομη έκκριση ινσουλίνης κάτι που δεν είναι επιθυμητό στην περίπτωσή μας..
Τα παραπάνω είναι απλή βιολογία και δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε  τόσο πολύ...
ξεροχινο αγρια με τι παρτι σου τσιρτσιναμπα μου!τα λεσ πολι πορνοδεσ τα πραματα! :rockon:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου όλες οι τροφές δεν είναι ίδιες όπως το θέτεις.
Σημασία έχει ο τρόπος που μεταβολίζονται οι διάφορες τροφές.
Μια καραμέλα λιώνει και όλες οι θερμίδες της  περνάνε αμέσως στο αίμα και γίνονται λίπος.
Αντίστοιχες θερμίδες από δημητριακά ολικής θα μεταβολιστούν μετά από ώρα σταδιακά και μέχρι να γίνουν λίπος θα καταναλώνονται σαν ενέργεια από τον οργανισμό. *
μεγασ μιστισ~!!! :hi: :kneel:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Hitman7771 κατ αρχάς ποτέ δεν γράφω σε κλίμα αντιπαράθεσης.

Το έχεις πάει πολύ μακρυά. Η γλυκονεογένεση που γράφεις είναι ένας αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού να παράγει γλυκογόνο από τα νεφρά και το συκώτι σε κατάσταση ασητίας. Σε παρατεταμένη ασητία το γλυκογόνο παράγεται από διάσπαση πρωτεινών από τους μυς.
Δεν θα πεθάνουμε αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο....
Εμείς δεν θέλουμε  να φτάσουμε τον οργανισμό μας σε αυτό το σημείο αλλά μας ενδιαφέρει να κρατάμε  την έκκριση ινσουλίνης σε όσο το δυνατόν σταθερά επίπεδα με εξαίρεση μετά την άσκηση. Όταν μένεις νηστικός τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα πέφτουν χαμηλά (δεν μιλάμε για υπογλυκαιμία γιατί τότε θα λιποθυμούσαμε) και  με την απότομη κατανάλωση φαγητού θα είχαμε και απότομη έκκριση ινσουλίνης κάτι που δεν είναι επιθυμητό στην περίπτωσή μας..
Τα παραπάνω είναι απλή βιολογία και δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε  τόσο πολύ...
Ρε μαξιμιλιαν αφου δε το κατεχεις το θεμα τι γραφεις εδω μεσα σαν ειδικος,τι σχεση εχουν τα επιπεδα σακχαρου,με το αν θα μεινεις νηστικος.
τι να εμβαθυνεις αφου δεν εχεις ιδεα στο αντικειμενο,εδω παλια τον αλλον τον ελεγες να φαει δεξτροζη μετα το γυμναστηριο  :2funny: :2funny:.
Και ποιος σου ειπε οτι μετα απο νηστεια αφου φας  θα ανεβουν τα επιπεδα της ινσουλινης,εχεις μαυρα μεσανυχτα στο αντικειμενο και πασαρεσαι εδω μεσα ως ειδικος λεγοντας μπουρδολογιες.
Σταματα να γραφεις επιστημονικες εννοιες και να τις μπερδευεις με αοριστες μπουρδολογιες γιατι μονο γελιο προκαλεις

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαξιμιλιαν αφου δε το κατεχεις το θεμα τι γραφεις εδω μεσα σαν ειδικος,τι σχεση εχουν τα επιπεδα σακχαρου,με το αν θα μεινεις νηστικος.
τι να εμβαθυνεις αφου δεν εχεις ιδεα στο αντικειμενο,εδω παλια τον αλλον τον ελεγες να φαει δεξτροζη μετα το γυμναστηριο  :2funny: :2funny:.
Και ποιος σου ειπε οτι μετα απο νηστεια αφου φας  θα ανεβουν τα επιπεδα της ινσουλινης,εχεις μαυρα μεσανυχτα στο αντικειμενο και πασαρεσαι εδω μεσα ως ειδικος λεγοντας μπουρδολογιες.
Σταματα να γραφεις επιστημονικες εννοιες και να τις μπερδευεις με αοριστες μπουρδολογιες γιατι μονο γελιο προκαλεις
πιρφοροσ???
:jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο πορνοστελιοσ απο μολδαβια ισε εσι πορνε μου?καλα θιμαμε?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σε προηγούμενο ερώτημα μου :kneel: :kneel:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
τι να εμβαθυνεις αφου δεν εχεις ιδεα στο αντικειμενο,εδω παλια τον αλλον τον ελεγες να φαει δεξτροζη μετα το γυμναστηριο  :2funny: :2funny:.
Και ποιος σου ειπε οτι μετα απο νηστεια αφου φας  θα ανεβουν τα επιπεδα της ινσουλινης,εχεις μαυρα μεσανυχτα στο αντικειμενο και πασαρεσαι εδω μεσα ως ειδικος λεγοντας μπουρδολογιες.

πες μας εσυ λοιπον που κατεχεις
δωσε μας τα φωτα σου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πες μας εσυ λοιπον που κατεχεις
δωσε μας τα φωτα σου
Η νηστεια χρησιμοποιειται για να σταθεροποιησεις τα επιπεδα ινσουλινης μακροπροθεσμα.Τα επιπεδα σαγχαρου ανεβαινουν κατακορυφα με την καταναλωση μαγειρευμενων σιτηρων και οσπριων,ζαχαρης κτλ,τι σχεση τωρα εχει το αν θα φας μετα απο νηστεια με την αποτομη εκκριση ινσουλινης μονο ο μαξιμιλιαν το ξερει.
Απλα διαβασε τις γενικολογιες που γραφουν οι ασχετοι στα σαιτ και τα παρουσιαζει μπερδεμενα με επιστημονικες εννοιες,στην ουσια αυτα που θα διαβασε θα εννοουσαν οτι μετα απο νηστεια το ριχνεις στο φαγητο που συμφωνα με τους  ''ειδικους'' θα ειναι δεξτροζη  :2funny: :2funny:,τιποτα μακαροναδες ολικης  :2funny: :2funny: ,που ανεβαζουν το σακχαρο στα υψη,και λοιπα τροφιμα που ταιζουν τα ζαβα φουσκωτα θυματα του μποντυ μπιλντινγκ

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Η νηστεια χρησιμοποιειται για να σταθεροποιησεις τα επιπεδα ινσουλινης μακροπροθεσμα.Τα επιπεδα σαγχαρου ανεβαινουν κατακορυφα με την καταναλωση μαγειρευμενων σιτηρων και οσπριων,ζαχαρης κτλ,τι σχεση τωρα εχει το αν θα φας μετα απο νηστεια με την αποτομη εκκριση ινσουλινης μονο ο μαξιμιλιαν το ξερει.
Απλα διαβασε τις γενικολογιες που γραφουν οι ασχετοι στα σαιτ και τα παρουσιαζει μπερδεμενα με επιστημονικες εννοιες,στην ουσια αυτα που θα διαβασε θα εννοουσαν οτι μετα απο νηστεια το ριχνεις στο φαγητο που συμφωνα με τους  ''ειδικους'' θα ειναι δεξτροζη  :2funny: :2funny:,τιποτα μακαροναδες ολικης  :2funny: :2funny: ,που ανεβαζουν το σακχαρο στα υψη,και λοιπα τροφιμα που ταιζουν τα ζαβα φουσκωτα θυματα του μποντυ μπιλντινγκ
ρε φιλε δλδη λες ότι το ζαχαρο δεν ανεβαινει όταν φας ζαχαρη?

η δεξτροζη κι η κάθε ζαχαρη είναι "απαραιτητη" μετα από προπονηση

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε δλδη λες ότι το ζαχαρο δεν ανεβαινει όταν φας ζαχαρη?

η δεξτροζη κι η κάθε ζαχαρη είναι "απαραιτητη" μετα από προπονηση
το αντιθετο ειπα,γιατι ειναι απαραιτητη,για πες μας  :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γτ θα αναπληρώσεις πιο γρηγορα
Γιατι να αναπληρωσεις πιο γρηγορα?
Ασε μην μου απαντας θα μου αραδιασεις καμια μπουρδολογια απο τις μαλακιες που γραφουν οι ''ειδικοι''παλι και θα σκασω στα γελια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Γιατι να αναπληρωσεις πιο γρηγορα?
Ασε μην μου απαντας θα μου αραδιασεις καμια μπουρδολογια απο τις μαλακιες που γραφουν οι ''ειδικοι''παλι και θα σκασω στα γελια.
:-X :-X :-X

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
οταν ειμαι μεσα σε κυκλο η τεστο μου ειναι λιονταρισια
και πηδαω πολλες τρυπουλες
το  νου σου
μετα κανω pct

Μόνο σε κύκλο με φάρμακα πηδάς??? Πόσο είσαι ρε μεγάλε 100 χρονών???
Όταν κάνεις pct είναι το θέμα να πηδάς χωρίς να χώνεις ενεσούλες στο κωλί σου αλλά μάλλον όταν κάνεις pct δουλεύει μόνο η πίσω τρύπα σου!!

Το έκαψες κοπελιά, δεν έχεις σωτηρία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom