Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Απο τοτε που έφτασες 80 κιλά ποτε ήταν αυτο? εχεις χασει τιποτα απο τοτε?

πριν τις 4 ιουλιου και ενα χρονο πριν ημουνα 100 κιλα.και εντελως χαλαρα με προσοχη στο τι ετρωγα και περπατημα εφτασα στις 4 ιουλιου 90 κιλα.Τοτε επειδη ειχα παραπανω χρονο αρχισα τρεξιμο και πιο καλη διατροφη.Και καταφερα μεχρι τωρα περιπου αρχες οκτωμβρη τα 80 κιλα απο τοτε εχω κολησει.

ΥΓ στο γαμησι ειδα τρελη διαφορα 100 κιλα με 80 κιλα τωρα.Γαμαω σαν κομπρεσερ ακουραστα 30 χρονων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πριν τις 4 ιουλιου και ενα χρονο πριν ημουνα 100 κιλα.και εντελως χαλαρα με προσοχη στο τι ετρωγα και περπατημα εφτασα στις 4 ιουλιου 90 κιλα.Τοτε επειδη ειχα παραπανω χρονο αρχισα τρεξιμο και πιο καλη διατροφη.Και καταφερα μεχρι τωρα περιπου αρχες οκτωμβρη τα 80 κιλα απο τοτε εχω κολησει.
υψος;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τυχαίνει να ξέρει κανείς που πουλάνε αμυγδαλόγαλα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΥΓ στο γαμησι ειδα τρελη διαφορα 100 κιλα με 80 κιλα τωρα.Γαμαω σαν κομπρεσερ ακουραστα 30 χρονων.

E γενικα αλλες αντοχες έχεις αν εισαι πιο λεπτος και τρέχεις και αλλες αμα εισαι χοντρουλος καπνιζεις κιολας και καθιστικη ζωη πωπω μλκα θα ειχα αρρωστησει

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τυχαίνει να ξέρει κανείς που πουλάνε αμυγδαλόγαλα;

βασιλοπουλο και σκλαβενιτη μαρκας ALPRO. 2.98 to litro. Μπορεις ομως να το φτιαξεις και μονο σου πολυ ευκολα.

Αρα μαγκες τι λετε να ακνω πως θα συνεχισω στο στοχο μου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασιλοπουλο και σκλαβενιτη μαρκας ALPRO. 2.98 to litro. Μπορεις ομως να το φτιαξεις και μονο σου πολυ ευκολα.

Αρα μαγκες τι λετε να ακνω πως θα συνεχισω στο στοχο μου?

Fobamai οτι εμεις δεν μπορουμε να σου δώσουμε κατι παραπανω περα απο απλες συμβουλές θα χρειαστει η συμβουλη κάποιου έμπειρου διατροφολογου.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
E γενικα αλλες αντοχες έχεις αν εισαι πιο λεπτος και τρέχεις και αλλες αμα εισαι χοντρουλος καπνιζεις κιολας και καθιστικη ζωη πωπω μλκα θα ειχα αρρωστησει

δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε. Εγώ προσωπικά έχω συναντήσει άτομο παχουλό που μου λέει "αν κόψω το φαί θα είμαι δυστυχισμένος"...
"Νιώθω μια χαρά με το σώμα μου και δεν με ενδιαφέρει να χάσω κιλά"...αυτά ακριβώς μου είπε...

Κάποιοι όπως και να το κάνουμε έχουνε αλλες προτεραιοτητες (κακως για εμενα) και δεν δινουνε καθολου βαρος στην γυμναστικη(ποσο μαλλον στην υγεια τους) . Βλεπεις αρκετους επιχειρηματιες ,εφοπλιστες με κατι κοιλιες μεχρι το πατωμα αλλα παιρνουνε ευχαριστηση απο τα χρηματα τα οποια βγαζουνε και η αυτοπεποιθηση τους ειναι στον Θεο...Ο πιτσιρικας ομως που δεν εχει μια και η αυτοπεποιθηση του ειναι στον πατο...αρκετες φορες θα καταφυγει στο γυμναστηριο για να νιωσει καλυτερα με τον εαυτο του...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε. Εγώ προσωπικά έχω συναντήσει άτομο παχουλό που μου λέει "αν κόψω το φαί θα είμαι δυστυχισμένος"...
"Νιώθω μια χαρά με το σώμα μου και δεν με ενδιαφέρει να χάσω κιλά"...αυτά ακριβώς μου είπε...

Κάποιοι όπως και να το κάνουμε έχουνε αλλες προτεραιοτητες (κακως για εμενα) και δεν δινουνε καθολου βαρος στην γυμναστικη(ποσο μαλλον στην υγεια τους) . Βλεπεις αρκετους επιχειρηματιες ,εφοπλιστες με κατι κοιλιες μεχρι το πατωμα αλλα παιρνουνε ευχαριστηση απο τα χρηματα τα οποια βγαζουνε και η αυτοπεποιθηση τους ειναι στον Θεο...Ο πιτσιρικας ομως που δεν εχει μια και η αυτοπεποιθηση του ειναι στον πατο...αρκετες φορες θα καταφυγει στο γυμναστηριο για να νιωσει καλυτερα με τον εαυτο του...

Ειναι θεμα υγειας οπως ειπες και εμφάνισης. Γιατι αλλιως μοιάζει στα 40 του καποιος που γυμνάζεται και αλλιως κάποιος που δεν γυμνάζεται.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε έχει αγγίξει πολύ η κρίση μαλάκα  :grin:

3 ευρώ το λίτρο λέει :2on1:

μαγκα πιο ακριβο και απο την βενζινη.παιρνω 5 λιτρα την βδομαδα γαμησετα.στο Λονδινο το πουλανε 1.65 λιρες.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Fobamai οτι εμεις δεν μπορουμε να σου δώσουμε κατι παραπανω περα απο απλες συμβουλές θα χρειαστει η συμβουλη κάποιου έμπειρου διατροφολογου.

τι να μου πει μωρε ο διατροφολογος και μαλακιες τωρα.......δεν τα πολυπιστευω αυτα.λογικα αν συνεχισω και αρχισω και λιγο βαρη να γυμναστει ο μυς μου πιστευω σε ενα εξαμηνο να εχω στρωσει.εστω το καλοκαιρι να ειμαι καπως καλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τι να μου πει μωρε ο διατροφολογος και μαλακιες τωρα.......δεν τα πολυπιστευω αυτα.λογικα αν συνεχισω και αρχισω και λιγο βαρη να γυμναστει ο μυς μου πιστευω σε ενα εξαμηνο να εχω στρωσει.εστω το καλοκαιρι να ειμαι καπως καλα.
Ε ναι μωρε, τι να σου πει ο διατροφολόγος. Αντιθέτως εδώ στο μπου που μπηκες να ρωτήσεις, θα βρεις ακριβως τις απαντησεις που χρειαζεσαι  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ναι μωρε, τι να σου πει ο διατροφολόγος. Αντιθέτως εδώ στο μπου που μπηκες να ρωτήσεις, θα βρεις ακριβως τις απαντησεις που χρειαζεσαι  :headbang:
τυπε πολλοι εχουν βοηθηθει απτις συμβουλες του σαιτ :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο διατροφολογος ξέρει καλυτερα απο ολους βασικα. Εκτος αν θες να κανεις του κεφαλιου σου ή τσιγκουνεύεσαι την επισκεψη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
διακρινω μια μομφη στα παιδια εδω στο σαϊτ που τα ξερουν ολα και εχουν ολες τις σωστες απαντησεις?  :knuppel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε πολλοι εχουν βοηθηθει απτις συμβουλες του σαιτ :rockon:
τυπε τρεις επιτυχημενες διαιτες εχουμε δωσει εδω απο το σαιτ