Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι που εισαι,λες οτι να ναι,επιμενεις και ολας.
Μακαρι να σε ακουσουν οι αλλοι εδω να δουμε μεχρι που θα πανε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εισαι που εισαι,λες οτι να ναι,επιμενεις και ολας.
Μακαρι να σε ακουσουν οι αλλοι εδω να δουμε μεχρι που θα πανε.

τεο ο μπολντης ειναι ο αρχηγος μας του κινηματος μπολντισμου και θα πρεπει να μιλας με περισσοτερο σεβασμο. μπορει να θες και συ να γινεις μπολντοτυπος αργοτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τεο ο μπολντης ειναι ο αρχηγος μας του κινηματος μπολντισμου και θα πρεπει να μιλας με περισσοτερο σεβασμο. μπορει να θες και συ να γινεις μπολντοτυπος αργοτερα.

Αμα δεν κοψει τα χαπακια δεν γινεται τιποτα. Στον μπολντισμο η γυμναστική συνδυάζεται με φυσικους τροπους διατροφης οχι με σκευάσματα που ειναι επικινδυνα για την υγεια !

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εσενα τι σε καιει τι παιρνω καιποσο και ΑΝ?Δικη μου επιλογη και δικη του επιλογη του καθενα δεν ειναι?Τι θα πει,οτι οποιςο παιρνει ειαι αγυμναστος επειδη αυτη ειναι η δικη σου αποψη?Κρατα την για τονε αυτο σου.Η τελος παντων μην επιμενεις οτι εχεις δικιο,γτ οτι πιστευεις εσυ δεν σημαινει οτι το πιστευουν και αλλοι.Πρεπει ντε και καλα να κανουμε ολοι οτι εσυ θες?Πολυ σοβαρος.

Και πριν πατω οτιδηποτε ειχα παγκο 150Χ3,αρσεις θαν. 170Χ5 και καθισματα 160Χ5.Το γιατι πηρα οσα πηρα,δεν μετανιωνω.Δυχτυχως εγω δεν ειχα καποιον να μου πει 2-3 πραγματα και εφαγα τα μουτρα μου σε αρκετες φασεις.

Το να γελιοποιητε οτιδηποτε δεν ειναι των δικων σας αποψεων,δεν σημαινει οτι εχετε δικιο η εχει ο αλλςο αδικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντα κάποιος έχει κάποιους να του πουνε μερικα πράγματα απλα δεν επιλέγει να τους ακουσει οπως κάνεις και εσυ τωρα. Τα φαρμακα δεν σε γυμνάζουν διοτι η γυμναστική ειναι μια χρονια ασχολια που σταδιακα βελτιώνει τον οργανισμο τις αντοχες , την εμφανιση και την υγεια. Δεν μπορεις απο τη μια μέρα στην άλλη να γινεις σουπερμαν.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
καλημερα,  για κατι χαπια αδυνατισματος GarciniaLoss ξερει κανεις τιποτα ? αν εχουν παρενεργειες η αν ειναι επικινδυνα κ.λ.π.
περιεχουν εκχυλισμα απο το φυτο garcinia, χρωμιο και καλιο.

Μην παίρνεις χαπάκια για αδυνάτισμα φίλε, μόνο δίαιτα.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μην παίρνεις χαπάκια για αδυνάτισμα φίλε, μόνο δίαιτα.

δίαιτα? αν κάνει δίαιτα μετά μόλις χάσει τα κιλά θα φάει τον κώλο του πάλι και αντε παλι απο την αρχη...

Να ξεκινήσει περπάτημα πρέπει ( αν είναι αρκετά υπέρβαρος) και να κόψει αναψυκτικά , γλυκά κτλπ αλλα να τρωει κανονικα χωρις να πιεζει τον εαυτο του

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
δίαιτα? αν κάνει δίαιτα μετά μόλις χάσει τα κιλά θα φάει τον κώλο του πάλι και αντε παλι απο την αρχη...

Να ξεκινήσει περπάτημα πρέπει ( αν είναι αρκετά υπέρβαρος) και να κόψει αναψυκτικά , γλυκά κτλπ αλλα να τρωει κανονικα χωρις να πιεζει τον εαυτο του

Ε ναι αυτό εννοώ δίαιτα, να κόψει αυτά τα παχυντικά,όχι χαπάκια πα΄ντως, πολλές παρενέργειες και το βασικότερο πεταμένα λεφτά,δεν κάνουν τίποτα,απλά πολλοί παίρνουν σε συνδυασμό με γυμναστική και δίαιτα και νομίζουν οτι τα χαπάκια κάνουν δουλειά ενώ η δίαιτα και η γυμναστική την έχουν κάνει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευχαριστώ φίλε.  
θεωρητικα η λογικη των χαπιων ειναι οι κατεχινες που περιεχουν (πχ πρασινο τσαι και σοκολατα φυσικες πηγες κατεχινων)που πραγματι βοηθουν στα πλαισια μιας διαιτας αφενος και αφετερου οι κετογονες-ανορεξιογονες ουσιες που κοβουν υποτιθεται την ορεξη.....στην πραξη ομωςεχουν μαλλον ελαχιστες ποσοτητες αυτων των ουσιων ανικανες προφανως να επιτελεσουν αυτον τον ρολο πλην ισως μιας placebo δρασης

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
οποιος νομιζει οτι οσοι κανουμε κυκλους ΑΑS Κ καθομαστε στον καναπε κοιματε με τα τσαρουχια.....θελει ΠΟΛΥ προσπαθεια κ στρεσαρεις το σωμα στα ακρα!κ ναι, μεταμορφωνεσαι σε μοσχαρι ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΟΜΩΣ!!!!ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο οταν γυμναζεσαι χρονια χωρις!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
για το θεμα των χαπιων αδυνατισματος που γραφετε....ΜΟΥΦΑΑΑΑΑ!ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ECA STACK. αυτο δουλευε!!!!!!αλλα το βρισκεις πολυ δυσκολα κ εχουν αναφερθει ανακοπες...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
θεωρητικα η λογικη των χαπιων ειναι οι κατεχινες που περιεχουν (πχ πρασινο τσαι και σοκολατα φυσικες πηγες κατεχινων)που πραγματι βοηθουν στα πλαισια μιας διαιτας αφενος και αφετερου οι κετογονες-ανορεξιογονες ουσιες που κοβουν υποτιθεται την ορεξη.....στην πραξη ομωςεχουν μαλλον ελαχιστες ποσοτητες αυτων των ουσιων ανικανες προφανως να επιτελεσουν αυτον τον ρολο πλην ισως μιας placebo δρασης

τα συγκεκριμενα χαπια (καψουλες ειναι) που καποιος μου προτεινε εχουν λεει ενα εκχυλισμα απο ενα φυτο Garcinia Gambogia 1000 mg (60% HCA), ασβέστοιο 50 mg, χρώμιο 200 mg, κάλιο 50 mg, ζελατίνη. 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπόλντη τι να τρώω μετά την προπόνηση;

Το να γελιοποιητε οτιδηποτε δεν ειναι των δικων σας αποψεων,δεν σημαινει οτι εχετε δικιο η εχει ο αλλςο αδικο.

Δε σε γελοιοποίησε κανείς. Εσύ δε δέχεσαι τη διαφορετική άποψη και αντιδράς ανταγωνιστικά στην παρουσία του Μπόλντη στο θρεντ. Η συμβουλή μου είναι, όσο έμπειρος και αν είσαι, άνοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να μάθεις ό,τι μπορείς από τον άλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια μπανάνα για μαγνησιο. Ειδικα αμα σε πιάνουν συχνα κράμπες.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπόλντη τι να τρώω μετά την προπόνηση;

Δε σε γελοιοποίησε κανείς. Εσύ δε δέχεσαι τη διαφορετική άποψη και αντιδράς ανταγωνιστικά στην παρουσία του Μπόλντη στο θρεντ. Η συμβουλή μου είναι, όσο έμπειρος και αν είσαι, άνοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να μάθεις ό,τι μπορείς από τον άλλο.
Δεν μιλαω για εμενα.Εγω συγκεκριμενα,επειδη δεν ειμαι μονο λογιαεχω σπουαδασει οσα λεω αν και εμενα αυτο δεν μου λεει κατι οπως και θα επρεπε να μην λεει τιποτα σε καποιον.το ποσο μπροστα θα παει καποιος και τι θα πετυχει ειναι δικο οτυ θεμα και ψαξιματος.Εγω αναφερομαι σοτ οτι ολοι κραοζυν συνεχεια.αυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν μιλαω για εμενα.Εγω συγκεκριμενα,επειδη δεν ειμαι μονο λογιαεχω σπουαδασει οσα λεω αν και εμενα αυτο δεν μου λεει κατι οπως και θα επρεπε να μην λεει τιποτα σε καποιον.το ποσο μπροστα θα παει καποιος και τι θα πετυχει ειναι δικο οτυ θεμα και ψαξιματος.Εγω αναφερομαι σοτ οτι ολοι κραοζυν συνεχεια.αυτο.
Πρωτα απο ολους εσυ κραζεις τον εαυτο σου,γιατι δειχνεις ασοβαρος στα βιντεο σου.Δεν σου φταιει κανεις αλλος.Αρχιδια εχεις σπουδασει,εχεις πλακωθει στις ενεσεις μα τα λεφτα των δικων σου,και νομιζεις η ζωη τελειωνει εκει.Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και χρειαστει να δουλεψεις,εκει θα σε δω τι θα κανεις.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Σωστός, γιατί γνώση και γνώμες ανταλλάσσουμε εδώ μέσα, ενώ κάποιοι την έχουν δει mister Olympia, ας κουλάρουν και λίγο.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτα απο ολους εσυ κραζεις τον εαυτο σου,γιατι δειχνεις ασοβαρος στα βιντεο σου.Δεν σου φταιει κανεις αλλος.Αρχιδια εχεις σπουδασει,εχεις πλακωθει στις ενεσεις μα τα λεφτα των δικων σου,και νομιζεις η ζωη τελειωνει εκει.Οταν θα μεγαλωσεις λιγο και χρειαστει να δουλεψεις,εκει θα σε δω τι θα κανεις.
μου την ειπες.για ολα.πωπωπωπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom