Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Λοιπόν θα πω 2 λόγια από προσωπική εμπειρία μετά από 10 χρόνια στα γυμναστήρια.
Η λύση είναι στην απλότητα. Σε όλα. Πέρασα από χίλιες δυο διατροφές,από 7 γεύματα τη μέρα, ζύγιζα με ζυγαριές, από συμπληρώματα, από διαφορετικές προπονήσεις από από από...
Είμαι τώρα πια στην καλύτερη κατάστασή μου και το θέμα είναι ότι πλέον δεν χάνω εύκολα ό,τι κερδίζω σε αντίθεση με το παρελθόν.
Τα πιο απλά είναι αυτά που δουλεύουν:
1. Απλή , ΔΥΝΑΤΗ προπόνηση 3 φορές τη βδομάδα, μάξιμουμ 45-60 λεπτά με βασικές ασκήσεις: σκουάτ, πιέσεις ώμων, στήθους, και απαραίτητα μονόζυγα-δίζυγα.όχι όμως τα βασικά σχήματα που λένε όλοι σετ χ επαν. παίξτε σε διάφορα εύρη 4χ4, 8χ4 κλπ κλπ κλπ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ τι και πως δουλεύει στου καθενός το σώμα.
2.Απλή διατροφή , πολλή πρωτείνη, καλά λιπαρά, λαχανικά. λίγο υδαταν.
Συνέπεια και όποιος έχει μάτια βλέπει ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα σκουάτ ειναι για τα ποδια? αυτα τα κάνεις και μονος σου , πιεσεις ώμων? με κάμψεις? μονοζυγο και διζυγο προτεινα και εγω.

Απλη διατροφη συμφωνω με πολλη πρωτεινη δηλαδη ? κρέας καθαρο -> κιμάς κοτοπουλου ή και μπιφτεκάκι χοιρινο , κοτοπουλάκι. Αυγά. Οσπρια ρεβυθια , φακες ειδικα τιγκα στην πρωτεινη και φασολια. Καλα λιπαρά -> ξηροι καρποι , φυστικοβουτυρο , αβοκάντο , Ω3 σαρδελίτσα.

Απο ροκες και σαλατες και καροτα και μαρουλια πως πάμε???? φουλ σε καθε φαγητο. ΣΔυμπληρωμα

Σημερα εφαγα το πρωι κουάκερ με μελι ταχινι μετα 2 μπανάνες και μεσημέρι σαρδελα ψητη με κολοκυθάκια και φασολακια φρεσκα στον ατμό με λαδολέμονο μετά και λιγο αλάτι. Ωραιο φαγητο. Θα βγω οπου να ναι και θα το ριξω λιγο έξω θα πάω να παρω κατι γλυκα απο του στεργιου μετά οποτε θα φάω κατι παραπανω ισως και λιγη πίτσα  :boobies:

το σκ μπορει να χαλαρωνει κάποιος στη διατροφη και να τρωει οτι θέλει αλλα μην το γαμαει και τελειως πχ εγω χθες το πρωι εφαγα 2 γιαουρτάκια 2% βεβαια με δημητριακα κουάκερ (επεξεργασμενα) με σοκολάτα. το μεσημερι δυστυχως δεν εφαγα τπτ και το απογευμα φρουτα και το βράδυ κτυπησα 2 σουβλάκια χωρις λαδι η πιτα με γυρο το ενα καλαμακι χοιρινο το άλλο και σος και μουσταρδα μέσα. Και μετα μια σοκολατιτσα μετα απο καμια ώρα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μια μπανάνα για μαγνησιο. Ειδικα αμα σε πιάνουν συχνα κράμπες.

Να μην πίνω γάλα που έχει και πρωτεΐνη;

Σήμερα πήρα ένα μίλκο απ' το περίπτερο και με θέρισε!

σαρδελα ψητη με κολοκυθάκια και φασολακια φρεσκα στον ατμό με λαδολέμονο μετά και λιγο αλάτι.

:rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με φυσικη διατροφη και σωστη προπονηση μπορειτε να βαλετε 20 με 30 κιλα μυες σε ενα χονο.δεν χρειαζεται να παιρνετε ρισκο με ντοπες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με φυσικη διατροφη και σωστη προπονηση μπορειτε να βαλετε 20 με 30 κιλα μυες σε ενα χονο.δεν χρειαζεται να παιρνετε ρισκο με ντοπες

καντο 40 κιλα μυες να εισαι μεσα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω ξερω δυο τυπους που καναν μονο μοζυγο και πηραν 70 κιλα κ καθενας.ΜΟΝΟ μυες.ουτε ιπος,ουτε νερα τιποτα.Και τρωγανε μια φορα το μηνα.

Ο ενας ηταν ο Χαλκ.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω ξερω δυο τυπους που καναν μονο μοζυγο και πηραν 70 κιλα κ καθενας.ΜΟΝΟ μυες.ουτε ιπος,ουτε νερα τιποτα.Και τρωγανε μια φορα το μηνα.

Ο ενας ηταν ο Χαλκ.

Άμα πάθω κόψιμο πόση πρωτεΐνη από το γεύμα απορροφά ο οργανισμός μου;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κατι φιλοι σλαβοι τα πηραν σε λιγοτερο.απλα μιλαω για το μεσο ορο.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αμα παθεις κοψιμο..γαμα τα.ασεπου το γαλα δεν ειναι και πολυ καλη επιλογη για τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αμα παθεις κοψιμο θα εισαι οπως ειναι ο Embrance στην φωτο του που ειναι έτοιμος να χέσει τα πάντα  :shit:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Σοβαρά ρωτάω ρε! Αδειάζει το στομάχι τελείως μετά το κόψιμο; Δηλαδή αν πιείς γάλα, αρχίσει το γουργουρητό, φας κρέας και μετά πάθεις κόψιμο, χάνεις και τις πρωτεΐνες του κρέατος; Πρέπει να φας άλλο γεύμα μετά;

αμα παθεις κοψιμο..γαμα τα.ασεπου το γαλα δεν ειναι και πολυ καλη επιλογη για τιποτα.

Λόγω κοψίματος το λες; Συνήθως δε με πειράζει. Ο Μπόλντης πάντως λέει να πίνω.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολοι κορπολαγνοι μαζευτηκατε.τωρα θα πεις εσεις ζοριστετε με το να κανετε 5 ελξεις σοτ μονοζυγο..τι να κανατε αλλο.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν ειδαι γενικα δυσανεκτικος σοτ γαλα,στη λακτοζη,θες 2 εβδομαδες περιπου να συνηθησει το σωμα και να μη τα κανει ςπαν ωοσυ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το να βαλεις μυικα κιλα ειναι ευκολο στις μερες με τοσο φαγητο τριγυρω.θεμα θερμιδων ειναι και καλης προπονησης.ο υπνος ειναι επισης σημαντικος.πρεπει να κοιμαστε τουλαχιστον 9ωρες καθε μερα για να μην τραυματιστειτε παντα πριν τα μεσανυχτα.το ξενυχτι δεν βοηθαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom