Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Τον υδατάνθρακα τον ζυγίζουμε βρασμένο...

Ειλικρινά αυτό πρώτη φορά το ακούω... Βρασμένο ξέρω ότι ζυγίζουμε κρέατα, κοτόπουλα κλπ... Τα όσπρια, τα ρύζια και τα μακαρόνια κρατάνε νερά, πώς θα τα ζυγίσεις βρασμένα; Εκτός και αν κάθεσαι και σουρώνεις δυο ώρες να φύγουν τα πολλά νερά και βρεις τα μακροσυστατικά τους σε βρασμένες ποσότητες και τα υπολογίσεις... Αλλά ποιος ο λόγος ομως να μην τα ζυγίσεις ωμά;

Eν πάσει περιπτώσει η ποσότητα υδατάνθρακα που τρώω συνολικά είναι 330 γρ. Δεν το λες και λίγο... Προσοχή μιλάω για ποσότητα καθαρού υδατάνθρακα...
Δεν εννοώ ότι τρώω 150 γρ μακαρόνια + 150 γρ πατάτες + 30 γραμμάρια ντομάτα για παράδειγμα... με αυτά ούτε σπουργίτη δεν χορταινει

330 γρ υδατανθρακας= 100 γρ βρώμη + 150 γρ ρύζι + 1-2 μήλα/1-2 μπανάνες +150 γρ μακαρόνια χοντρικά...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ο ακατάστατος και ο κάθε ακατάστατος τέτοιας σωμοτοδομής και γενετικής, όταν αναφέρει φόρτωμα, πιστεύω ότι εννοεί να μην είναι τόσο αδύνατος. Και όχι να γίνει ούγκα μπούγκα.

Αυτό ακριβώς... να βελτιώσω το σώμα μου θέλω απλά και να αποκτήσω λίγη δύναμη... Γιατί 60 κιλά άνθρωπος τι δύναμη και τι σώμα να φτιάξεις...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Βασικα η δυναμη ειναι στο μυαλο!τι μαλακιες λες τωρα θα μου πεις αλλα ειναι αληθεια. αναρωτησου γιατι θελεις να παρεις παραπανω κιλα?μπας κ γαμησεις κανα μουνι περισσοτερο η για να την πεις σε καποιον που δεν γουσταρεις?αν ειναι κατι απο αυτα τα 2 τοτε εισαι σε λαθος δρομο. Αν θελεις να βαλεις κιλα για να αισθανεσαι εσυ καλυτερα η για λογους υγειας-πχ εγω 5 κιλα + δεν αρρωσταινω κ δεν κρυωνω οπως παλια - τοτε θα το καταφερεις σωστα. η περιπτωση σου αν κ εκτομορφικη (?) ειναι ιδανικη γιατι μπορεις να βαλεις καθαρα μυικα κιλα χωρις περιττο λιπος κτλ αλλα σε βαθος χρονου.αν βιαζεσαι, παλι εισαι σε λαθος δρομο. προσωπικη μου συμβουλη,χωρις να ειμαι ειδικος, κανε εναν αδερφιστικο υπολογισμο τι θερμιδες τρως καθε μερα, αυξησε το κατα 300 θερμιδες,δεν χρειαζεσαι συμπληρωματα, πλακωσω στα βαρη-δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο πχ. πηγαινε σε ενα παρκο κ σηκωνε κ πετα πετρες, οταν φτασεις σε ενα 'plateau = οροπεδιο' οσο αφορα την αυξηση του βαρους σου, αυξησε την διατροφη σου κατα 300 θερμιδες παλι. αν σε ενδιαφερει πραγματικα να το κανεις σωστα, κανε μια μελετη πρωτα πως να το κανεις η απευθυνσου σε καποιον ειδικο. Σημειωση ο ειδικος δεν χρειαζεται να ειναι καποιο junky που εχει το σωμα που θα ηθελες να εχεις, αλλα καποιος που γνωριζει το αντικειμενο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βασικα η δυναμη ειναι στο μυαλο!τι μαλακιες λες τωρα θα μου πεις αλλα ειναι αληθεια. αναρωτησου γιατι θελεις να παρεις παραπανω κιλα?μπας κ γαμησεις κανα μουνι περισσοτερο η για να την πεις σε καποιον που δεν γουσταρεις?αν ειναι κατι απο αυτα τα 2 τοτε εισαι σε λαθος δρομο. Αν θελεις να βαλεις κιλα για να αισθανεσαι εσυ καλυτερα η για λογους υγειας-πχ εγω 5 κιλα + δεν αρρωσταινω κ δεν κρυωνω οπως παλια - τοτε θα το καταφερεις σωστα. η περιπτωση σου αν κ ετερομορφικη (?) ειναι ιδανικη γιατι μπορεις να βαλεις καθαρα μυικα κιλα χωρις περιττο λιπος κτλ αλλα σε βαθος χρονου.αν βιαζεσαι, παλι εισαι σε λαθος δρομο. προσωπικη μου συμβουλη,χωρις να ειμαι ειδικος, κανε εναν αδερφιστικο υπολογισμο τι θερμιδες τρως καθε μερα, αυξησε το κατα 300 θερμιδες,δεν χρειαζεσαι συμπληρωματα, πλακωσω στα βαρη-δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο πχ. πηγαινε σε ενα παρκο κ σηκωνε κ πετα πετρες, οταν φτασεις σε ενα 'plateau = οροπεδιο' οσο αφορα την αυξηση του βαρους σου, αυξησε την διατροφη σου κατα 300 θερμιδες παλι. αν σε ενδιαφερει πραγματικα να το κανεις σωστα, κανε μια μελετη πρωτα πως να το κανεις η απευθυνσου σε καποιον ειδικο. Σημειωση ο ειδικος δεν χρειαζεται να ειναι καποιο junky που εχει το σωμα που θα ηθελες να εχεις, αλλα καποιος που γνωριζει το αντικειμενο.

η να χτυπησει κανα τρεν η ουινστρολ ντιποτ για αμεσα αποτελεσματα  :grin: :grin:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
παιδια ειναι αρκετα χρησιμες οι συμβουλες σας και σας ευχαριστώ.

Οκ πλέον είμαστε 3η εβδομάδα στο γυμναστήριο ίσως δεν πρέπει να έχω και τρελές απαιτήσεις, ακόμα είναι πολύ νωρίς,  το καλό πραγμα αργεί να γίνει που λέμε...
Αυτή τη βδομαδα τα πράγματα πάντως πάνε πολύ καλά σε σχέση με τις υπόλοιπες...Το μεγαλύτερο ίσως λάθος που το ανακάλυψα αυτή τη βδομάδα και κάποιος μου το πεταξε εδώ μέσα ήταν ότι έκανα αεροβική αρκετά μεγάλης έντασης (πρώτη μαλακια) και ότι την έκανα μετά τα βάρη (δευτερη μαλακία)... Τώρα πλέον κάνω στην αρχή όπως και κοιλιακούς/ραχιαίους κάνα 10 λεπτο και μετά βουρ στα βάρη και σπίτι για μαμ... Τεσπα δεν έχει νόημα να μιλάμε άλλο ότι είναι θα μιλαμε εν καιρό...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο λόγος που σου είπα να τον ζυγίζεις βρασμένο, είναι γιατί αν κάνεις αυτό που κάνουν όλοι δηλαδή να φτιάχνουν ένα πακέτο ρύζι και να το βάζουν σε μεγάλο τάπερ, από εκεί θα βάζεις κάθε μέρα στο πιάτο σου για να τρώς. Εκτός και αν κάθε μέρα μαγειρεύεις οπότε χαράς το κουράγιο σου.

Όπως και να χει καλά σου είπαν για το αερόβιο. Μη μπλέκεις αερόβιο με βάρη. Δώστα όλα σε ανεξάρτητες μέρες. Πχ κάνε ένα έντονο και όσο πιο πολύ μπορείς γρήγορο αερόβιο να ανεβάσεις το γαλακτικό οξύ και μπες βάρη. Τελειώνοντας βάρη σπίτι κατευθείαν για μαμ και οπωσδήποτε υδατάνθρακα μετά το γυμναστήριο. Αλλιώς δεν κάνεις κάτι. Στο γεύμα αυτό μη βάλεις λιπαρά και σαλάτα καθόλου !!! Η απορόφιση θα γίνει πολύ αργή και δεν το θες.

Και οπωσδήποτε δώσε βάση στο πρωινό σου. Φρόντισε να αποτελείται πιο πολύ από στέρεα γεύματα, μεγάλη ποσότητα πρωτείνης πάντως. Αν δε μπορείς να φας εύκολα τουλάχιστον φτιάξε αυγά. Όχι όλα ολόκληρα πάντως αν και οι απόψεις διίσταντο.

Πρόγραμμα στα βάρη τι κάνεις? Με τι ένταση? τα δίνεις όλα ή κάνεις σαν πολλούς όσο αντέχουν μόνο. Πούσαρε τον εαυτό σου και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θυμήσου κάτι.... η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία μέρα..

Barak Ompamias

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Δεν είμαι εγώ στη φώτο καταρχάς, το σώμα μου είναι αδύνατο και πάλι... Εκτομορφικός μπορεί να είμαι δε βάζω εύκολα κιλά, εκτός και αν πλακωθώ στις πάστες και στις πίτσες, τότε οκ μέχρι τέλος καλοκαιριού μπορεί να έχω παρει 3-4 κιλά.

Εννοείται ρε μάγκες μιλάω για ωμές ποσότητες, πάντα τον υδατάνθρακα ωμό τον ζυγίζουμε με νερό άντε γεια...
100 γρ ΒΡΑΣΜΕΝΑ μακαρονια ειναι 3 πηρουνιες  :2funny: :2funny: Ούτε τα βρεφη δεν σκανε με 3 πηρουνιες... Η ποσοτητες που λεω εγω ειναι πιατελα γεματη...

Το πρόβλημα είναι ότι γουστάρω γυμανστική να κωλοχτυπιέμαι με αερόβια, κοιλιακούς, βάρη όσα μπορώ να σηκώσω αλλά με το φαγητό απ ότι κατάλαβα θέλει σιγά σιγά να ανεβάζεις θερμίδες για να δεις αποτέλεσμα και φυσικά χρόνο... Παντως κάνω καθαρή διατροφή, δεν είμαι σαν κάτι ζώα ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ που τρωνε πιτογυρα και πιτσες και λενε οτι ειναι στον ογκο... Παντως συμφωνω γενικα με αυτα που γραφεις...

Να πίνεις γάλα με κάθε γεύμα και να κοιμάσαι καλά τουλάχιστον 8 ώρες.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Οκ πλέον είμαστε 3η εβδομάδα στο γυμναστήριο

Αυτές τις 3 εβδομάδες μίλησες με κανένα γυμναστή στο γυμναστήριο?
Ζήτησες να σου βγάλει πρόγραμμα και διατροφή σύμφωνα με τις ανάγκες σου?
Αλήθεια πιστεύεις ότι στο επίπεδο που είσαι παίζει κανένα ρόλο το ...ζύγισμα των υδατανθράκων ωμών ή βρασμένων ή αν θα κάνεις 10 λεπτά αερόβια πριν ή μετά τα βάρη??

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αυτές τις 3 εβδομάδες μίλησες με κανένα γυμναστή στο γυμναστήριο?
Ζήτησες να σου βγάλει πρόγραμμα και διατροφή σύμφωνα με τις ανάγκες σου?
Αλήθεια πιστεύεις ότι στο επίπεδο που είσαι παίζει κανένα ρόλο το ...ζύγισμα των υδατανθράκων ωμών ή βρασμένων ή αν θα κάνεις 10 λεπτά αερόβια πριν ή μετά τα βάρη??

Χαχαχα! Το συνδρομο του πρωταρη! Θα καθεται κ κανα τριωρο στο γυμναστηριο και σε κανα μηνα θα το παρατησει  :jerking:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Να ποσταρω κ κατι τελευταιο χωρις να ειμαι ειδικος. Στην περιπτωση ενος εκτομορφικου (?), εχθρος ειναι το ιδιο το σωμα του. Προτεινω 3,4 επισκεψεις στο γυμναστηριο ανα βδομαδα, οι οποιες δεν θα υπερβαινουν τα 20-30 λεπτα, αναλογα με την περιπτωση της εκτομορφικοτητας. Οι ασκησεις που πρεπει να γινονται ειναι οι 'βασικες ' ασκησεις οι οποιες ειναι squat, dead lifting, bench press k pull ups, οι οποιες πρεπει να γινονται 2 φορες την βδομαδα. Δηλαδη κανεις standard αυτες τις ασκησεις, με καποια πασαλειματα αλλων ασκησεων, φαγητο παντα μετα τη προπονηση, ισως κ πριν τον βραδυνο υπνο. Αποθηκευεις ενεργεια στο σωμα σου , οταν αυτο δεν την χρειαζεται κ ετσι αυξανεις το βαρος σου, με ενδυναμωση απο ασκησεις αντιστασεις. υπαρχουν πολλες αποψεις επι του θεματος κ δεν προκειτε να ασχολειθω με καμια αλλη, απλα παραθετω την αποψη μου.τα υπολοιπα στον ειδικο του γυμναστηριου της γειτονιας.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Να ποσταρω κ κατι τελευταιο χωρις να ειμαι ειδικος. Στην περιπτωση ενος εκτομορφικου (?), εχθρος ειναι το ιδιο το σωμα του. Προτεινω 3,4 επισκεψεις στο γυμναστηριο ανα βδομαδα, οι οποιες δεν θα υπερβαινουν τα 20-30 λεπτα, αναλογα με την περιπτωση της εκτομορφικοτητας. Οι ασκησεις που πρεπει να γινονται ειναι οι 'βασικες ' ασκησεις οι οποιες ειναι squat, dead lifting, bench press k pull ups, οι οποιες πρεπει να γινονται 2 φορες την βδομαδα. Δηλαδη κανεις standard αυτες τις ασκησεις, με καποια πασαλειματα αλλων ασκησεων, φαγητο παντα μετα τη προπονηση, ισως κ πριν τον βραδυνο υπνο. Αποθηκευεις ενεργεια στο σωμα σου , οταν αυτο δεν την χρειαζεται κ ετσι αυξανεις το βαρος σου, με ενδυναμωση απο ασκησεις αντιστασεις. υπαρχουν πολλες αποψεις επι του θεματος κ δεν προκειτε να ασχολειθω με καμια αλλη, απλα παραθετω την αποψη μου.τα υπολοιπα στον ειδικο του γυμναστηριου της γειτονιας.

Δεν παίζει ρόλο ο τύπος του σώματος με τις ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι ασκήσεις είναι ίδιες για όλους ανάλογα με το στόχο.
Για παράδειγμα ίδιο πρόγραμμα 5Χ5 θα κάνει και ο ενδόμορφος και ο εκτόμορφος αλλά τα αποτελέσματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Η διατροφή παίζει το μεγάλο ρόλο αλλά και πάλι σε καθαρό εκτόμορφο τα αποτελέσματα έρχονται δύσκολα...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε εσύ πρέπει να κάνεις τη διατροφή που έκαναν οι παλιοί αρσιβαρίστες και μασίστες: Φασόλια με κρέας! Θα ψωνίσεις κρέας με ΟΡΑΤΟ λίπος και θα το κάνεις φασολάδα. Τέσερες φορές την εβδομάδα τουλάχιστον θα τρως από αυτό.

ttofissss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μια μικρη βοηθεια παρακαλω..ειμαι 173 υψος και ζυγιζω 87 κιλα..θελω να χασω τουλαχιστον 15-20..μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο? εννοω, θα προτεινατε γυμναστηριο ή γυμναστικη στο σπιτ? απο συμπληρώματα να παρω κατι? εχω μια διατροφη στην κατοχη μου και την ξεκινησα εδω και μια βδομαδα..  :huh:  :huh:      ειμαι φοιτητης παρεπιπτώντος..
ευχαριστω προκαταβολικα :)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!

Όποιος γνωρίζει, πολύ καλά όμως, το σημείο του λαιμού ας στείλει. Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να... φουσκώσει ο
λαιμός. Αν χρησιμοποιώ την σωστή έκφραση δηλαδή να γίνει πιο χοντρός. Παλιότερα κάποιος μου είχε πει ότι υπάρχουν
ειδικές σκόνες και τέτοια που στοχεύουν ειδικά στην περιοχή του λαιμού. Δεν τον είχα πιστέψει γιατί θεωρώ πως το
συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή του λαιμού είναι πολύ δύσκολο. Επίσης γνωρίζω πως το σημείο στο λαιμό-σβέρκο είναι από
τα πιο ευαίσθητα, για να πάθεις μεγάλη ζημιά, αν σηκώνεις βάρη. Παιδιά όποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει, ακόμα και για
σκόνες αλλά να είναι ασφαλείς και όχι δηλητήρια. Ευχαριστώ μάγκες. 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παιδες μια μικρη βοηθεια παρακαλω..ειμαι 173 υψος και ζυγιζω 87 κιλα..θελω να χασω τουλαχιστον 15-20..μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο? εννοω, θα προτεινατε γυμναστηριο ή γυμναστικη στο σπιτ? απο συμπληρώματα να παρω κατι? εχω μια διατροφη στην κατοχη μου και την ξεκινησα εδω και μια βδομαδα..   :huh:  :huh:      ειμαι φοιτητης παρεπιπτώντος..
κολυμβητηριο η γρηγορο περπατημα για 1ωρα καθε μερα σε συνδυασμο με διατροφη που δεν θα ξεπερναει τις 1500θερμιδες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδες μια μικρη βοηθεια παρακαλω..ειμαι 173 υψος και ζυγιζω 87 κιλα..θελω να χασω τουλαχιστον 15-20..μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο? εννοω, θα προτεινατε γυμναστηριο ή γυμναστικη στο σπιτ? απο συμπληρώματα να παρω κατι? εχω μια διατροφη στην κατοχη μου και την ξεκινησα εδω και μια βδομαδα..   :huh:  :huh:      ειμαι φοιτητης παρεπιπτώντος..

πολλα θες να χασεις δν χρειαζονται τοσα....ξεκινα τρεξιμο καθε μερα οσο μπορεις πχ 15-20 λεπτα μετα ποδηλατο και μετα κοιλιακους κ ραχαιους
κανε το 4-5 μερες τη βδομαδα αυτο και αν μπορεις αυξησε την ωρα τρεξιματος πχ 25-40λεπτα την ημερα
απο συμπληρωματα παρε ενα απλο λιποδιαλυτη κανα 20-30ευρω ειναι.αν δν θες να δωσεις τοσα παρε πρασινο τσαι και πινε 6-7 ποτηρια την  ημερα ειναι πολυ φθηνα τα φακελακια τα πουλανε σε φαρμακεια

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
πολλα θες να χασεις δν χρειαζονται τοσα....ξεκινα τρεξιμο καθε μερα οσο μπορεις πχ 15-20 λεπτα μετα ποδηλατο και μετα κοιλιακους κ ραχαιους
κανε το 4-5 μερες τη βδομαδα αυτο και αν μπορεις αυξησε την ωρα τρεξιματος πχ 25-40λεπτα την ημερα
απο συμπληρωματα παρε ενα απλο λιποδιαλυτη κανα 20-30ευρω ειναι.αν δν θες να δωσεις τοσα παρε πρασινο τσαι και πινε 6-7 ποτηρια την  ημερα ειναι πολυ φθηνα τα φακελακια τα πουλανε σε φαρμακεια

Φίλε άκου. Μην το ρίξεις στην υπερβολική γυμναστική γιατί μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ότι και να κάνεις, όσο και
να περπατήσεις αν δεν φτιάξεις την διατροφή σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Θέλει μέτρια άσκηση, βασικά περπάτημα και να
φτιάξεις τη διατροφή σου. Τρώγε πράγματα τα οποία σε κρατάνε περισσότερη ώρα χωρίς να νοιώθεις πως πεινάς.
Παράδειγμα τα αβγά. Ακόμα και 2 αβγά να φας την ημέρα δεν έχουν πολλές θερμίδες και σε κρατάνε απίστευτα.
ΌΣΠΡΙΑ, ρεβύθια, φακές, μαυρομάτικα φασόλια επίσης σε κρατάνε χωρίς να σε φορτώνουν κιλά. Και ένα tip που το
έμαθα πρόσφατα, το δοκίμασα προσωπικά και διαπίστωσα πως ισχύει. ΑΒΟΚΑΝΤΟ. Αν το ψάξεις, μισό αβοκάντο την ημέρα
σου περιορίζει την όρεξη δηλαδή όταν τελικά κάτσεις να φας θα φας λιγότερο. Για δοκίμασε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom