Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αν καποιος φιλος εχει καποιο γιατροσοφι για την επικονδυλιτιδα ας με βοηθησει παρακαλω.Περναει δυσκολα και υποτροπιαζει ευκολα.Δυσκολος τραυματισμος!

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ποιο ειναι το καλυτερο προ-προπονητικο γευμα;

Βρίσκομαι σε φάση όγκου, τρώω κανονικό φαγητό κατά τις 3 το μεσημέρι και πάω γυμανστήριο κατά τις 7-8... Άρα θα πρέπει κατά τις 6 να ξαναφάω πριν πάω για προπόνηση... Τι προτείνεται για εκείνη την ώρα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Ποιο ειναι το καλυτερο προ-προπονητικο γευμα;

Βρίσκομαι σε φάση όγκου, τρώω κανονικό φαγητό κατά τις 3 το μεσημέρι και πάω γυμανστήριο κατά τις 7-8... Άρα θα πρέπει κατά τις 6 να ξαναφάω πριν πάω για προπόνηση... Τι προτείνεται για εκείνη την ώρα;

φάε μια χούφτα ξηροκάρπια φίλε με λίγη σταφίδα μέσα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα ξηροκαρπια εχουν λιπαρα και δεν ειναι το ιδανικα για προ-προπονητικο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καμία σχέση αλλά τέλος πάντων όσον αφορά τα λιπαρά.

Μια και φαντάζομαι ότι θα έχεις φάει κανονικό στέρεο γεύμα στις 3, θα θέλεις και λίγες ώρες να χωνέψεις. Για μένα μισή ώρα πριν πάς γυμναστήριο πιες 20γρ πρωτείνη whey, βάλε μέσα λίγο κακάο βιολογικό, κόκονατ όιλ αν έχεις και έφυγες για προπόνηση.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ροφημα πρωτεινης εχω αμεσως μετα το γυμναστηριο. Ναι το πολυ μεχρι τις 4 έχω φάει μεσημεριανό... Κατά τις 7 και μιση παω γυμναστηριο και θέλω να έχω βάλει κάτι στο στόμα... Τα  λιπαρα εγω ξερω οτι δεν ειναι καλο να τα τρωμε μετα την προπονηση γιατι εκει θελουμε αμεσα απλο υδατανθρακα + πρωτεινη και τα λιπαρα καθυστερούν την πέψη των πρωτεινων αν δεν κανω λαθος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ροφημα πρωτεινης εχω αμεσως μετα το γυμναστηριο. Ναι το πολυ μεχρι τις 4 έχω φάει μεσημεριανό... Κατά τις 7 και μιση παω γυμναστηριο και θέλω να έχω βάλει κάτι στο στόμα... Τα  λιπαρα εγω ξερω οτι δεν ειναι καλο να τα τρωμε μετα την προπονηση γιατι εκει θελουμε αμεσα απλο υδατανθρακα + πρωτεινη και τα λιπαρα καθυστερούν την πέψη των πρωτεινων αν δεν κανω λαθος...

τι προγραμμα ασκησεων εφαρμοζεις??

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Φίλε μου, είμαι αρκετά αδύνατος όπως έχω ξαναγράψει οπότε είμαι στον όγκο για να παρω κάνα κιλό... Ασχολούμαι με μηχανήματα (βάρη) ακόμα μιας και είμαι και αρχάριος, δλδ δεν έχω ούτε μήνα κλεισει ακόμα...
Μετά τα μηχανήματα το ρίχνω στο ποδήλατο για κάνα 20λεπτο και σπίτι...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το σάιτ πρέπει να μετονομοαστεί σε bodybuilders.com :2funny:

ε αφου ειμαστε σφιχτεραδες τι να κανουμε!!!αν και δν κανω οπως παλια 3-4 προπονησεις τη βδομαδα οταν παω τ100κιλα στο παγκο τα χτυπαω κανα 3-4 επαναληψεις  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλε μου, είμαι αρκετά αδύνατος όπως έχω ξαναγράψει οπότε είμαι στον όγκο για να παρω κάνα κιλό... Ασχολούμαι με μηχανήματα (βάρη) ακόμα μιας και είμαι και αρχάριος, δλδ δεν έχω ούτε μήνα κλεισει ακόμα...
Μετά τα μηχανήματα το ρίχνω στο ποδήλατο για κάνα 20λεπτο και σπίτι...

λοιπον πες υψος βαρος να σε κανουμε προγραμμα... :grin: :grin:
μετα τα μηχανηματα αν κανεις ποδηλατο η αερομπικ χανεις ολο τον ογκο..ποδηλατο να κανεις πριν τα βαρη  :grin:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
λοιπον πες υψος βαρος να σε κανουμε προγραμμα... :grin: :grin:
μετα τα μηχανηματα αν κανεις ποδηλατο η αερομπικ χανεις ολο τον ογκο..ποδηλατο να κανεις πριν τα βαρη  :grin:

1,78 63 κιλά 26 χρονών... Διάδρομο λιώνω κυριολεκτικά στεγνώνω, οπότε δεν ανεβαίνω καν. Το ποδήλατο είναι λιγότερο αποτελεσματικό για να στεγνώνω οπότε το προτιμώ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
1,78 63 κιλά 26 χρονών... Διάδρομο λιώνω κυριολεκτικά στεγνώνω, οπότε δεν ανεβαίνω καν. Το ποδήλατο είναι λιγότερο αποτελεσματικό για να στεγνώνω οπότε το προτιμώ.

λιγα κιλα εισαι  :- :- :- κανε μονο κοιλιακους ασε τα ποδηλατα κ κανε αν μπορεις κανα 5-6 προπονησεις τη βδομαδα
πιο καλα ελευθερα βαρη ασε τα μηχανηματα

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
λιγα κιλα εισαι  :- :- :- κανε μονο κοιλιακους ασε τα ποδηλατα κ κανε αν μπορεις κανα 5-6 προπονησεις τη βδομαδα
πιο καλα ελευθερα βαρη ασε τα μηχανηματα

Βασικά το πρόβλημα είναι στο φαγητό... Με τα βάρη έστω αυτό το λίγο έχω δει αλλαγές πάνω μου... Λόγω προγράμματος δεν μπορώ να φάω τις θερμίδες που απαιτούνται γιατί από τις 10 το  βραδυ μέχρι τις 6 το πρωί είμαι στη δουλειά τωρα το καλοκαιρι... μπορείς να μου κάνεις κάνα πρόγραμμα διατροφής με τα γεύματα; Εγώ στις 12-13 το μεσημέρι ξυπνάω και τρώω πρωινό. Στις 3 και κάτι τρώω μεσημεριανό... στις 6 τρώω κάτι ελαφρύ για πριν το γυμανστηριο. Γυμναστήριο πάω κατά τις 7 μιση. Στις 9 το βραδυ τρώω κανονικό βραδυνό και στη δουλειά κάπου κατά τις 12-1 τρώω ένα γιαορτι με ξηρούς καρπούς...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βασικά το πρόβλημα είναι στο φαγητό... Με τα βάρη έστω αυτό το λίγο έχω δει αλλαγές πάνω μου... Λόγω προγράμματος δεν μπορώ να φάω τις θερμίδες που απαιτούνται γιατί από τις 10 το  βραδυ μέχρι τις 6 το πρωί είμαι στη δουλειά τωρα το καλοκαιρι... μπορείς να μου κάνεις κάνα πρόγραμμα διατροφής με τα γεύματα; Εγώ στις 12-13 το μεσημέρι ξυπνάω και τρώω πρωινό. Στις 3 και κάτι τρώω μεσημεριανό... στις 6 τρώω κάτι ελαφρύ για πριν το γυμανστηριο. Γυμναστήριο πάω κατά τις 7 μιση. Στις 9 το βραδυ τρώω κανονικό βραδυνό και στη δουλειά κάπου κατά τις 12-1 τρώω ένα γιαορτι με ξηρούς καρπούς...

ποσο καιρο γυμναζεσαι?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έχεις ακατάστατο ωραριο τύπε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom