RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν καποιος φιλος εχει καποιο γιατροσοφι για την επικονδυλιτιδα ας με βοηθησει παρακαλω.Περναει δυσκολα και υποτροπιαζει ευκολα.Δυσκολος τραυματισμος!
Ποιο ειναι το καλυτερο προ-προπονητικο γευμα;
Βρίσκομαι σε φάση όγκου, τρώω κανονικό φαγητό κατά τις 3 το μεσημέρι και πάω γυμανστήριο κατά τις 7-8... Άρα θα πρέπει κατά τις 6 να ξαναφάω πριν πάω για προπόνηση... Τι προτείνεται για εκείνη την ώρα;
Ροφημα πρωτεινης εχω αμεσως μετα το γυμναστηριο. Ναι το πολυ μεχρι τις 4 έχω φάει μεσημεριανό... Κατά τις 7 και μιση παω γυμναστηριο και θέλω να έχω βάλει κάτι στο στόμα... Τα λιπαρα εγω ξερω οτι δεν ειναι καλο να τα τρωμε μετα την προπονηση γιατι εκει θελουμε αμεσα απλο υδατανθρακα + πρωτεινη και τα λιπαρα καθυστερούν την πέψη των πρωτεινων αν δεν κανω λαθος...
τι προγραμμα ασκησεων εφαρμοζεις??
Κι εσύ γυμναστής τύπε;
ναι το σχω σπουδασει αν και δν ασχοληθηκα επαγγελματικα με γυμναστηρια ομαδες κτλ
Το σάιτ πρέπει να μετονομοαστεί σε bodybuilders.com
Φίλε μου, είμαι αρκετά αδύνατος όπως έχω ξαναγράψει οπότε είμαι στον όγκο για να παρω κάνα κιλό... Ασχολούμαι με μηχανήματα (βάρη) ακόμα μιας και είμαι και αρχάριος, δλδ δεν έχω ούτε μήνα κλεισει ακόμα...
Μετά τα μηχανήματα το ρίχνω στο ποδήλατο για κάνα 20λεπτο και σπίτι...
οταν παω τ100κιλα στο παγκο τα χτυπαω κανα 3-4 επαναληψεις
λοιπον πες υψος βαρος να σε κανουμε προγραμμα...
μετα τα μηχανηματα αν κανεις ποδηλατο η αερομπικ χανεις ολο τον ογκο..ποδηλατο να κανεις πριν τα βαρη
Με το ένα χέρι να υποθέσω με το άλλο μιλάς στο κινητό
1,78 63 κιλά 26 χρονών... Διάδρομο λιώνω κυριολεκτικά στεγνώνω, οπότε δεν ανεβαίνω καν. Το ποδήλατο είναι λιγότερο αποτελεσματικό για να στεγνώνω οπότε το προτιμώ.
λιγα κιλα εισαι :- :- :- κανε μονο κοιλιακους ασε τα ποδηλατα κ κανε αν μπορεις κανα 5-6 προπονησεις τη βδομαδα
πιο καλα ελευθερα βαρη ασε τα μηχανηματα
Βασικά το πρόβλημα είναι στο φαγητό... Με τα βάρη έστω αυτό το λίγο έχω δει αλλαγές πάνω μου... Λόγω προγράμματος δεν μπορώ να φάω τις θερμίδες που απαιτούνται γιατί από τις 10 το βραδυ μέχρι τις 6 το πρωί είμαι στη δουλειά τωρα το καλοκαιρι... μπορείς να μου κάνεις κάνα πρόγραμμα διατροφής με τα γεύματα; Εγώ στις 12-13 το μεσημέρι ξυπνάω και τρώω πρωινό. Στις 3 και κάτι τρώω μεσημεριανό... στις 6 τρώω κάτι ελαφρύ για πριν το γυμανστηριο. Γυμναστήριο πάω κατά τις 7 μιση. Στις 9 το βραδυ τρώω κανονικό βραδυνό και στη δουλειά κάπου κατά τις 12-1 τρώω ένα γιαορτι με ξηρούς καρπούς...
Έχεις ακατάστατο ωραριο τύπε :SΒασικά το πρόβλημα είναι στο φαγητό... Με τα βάρη έστω αυτό το λίγο έχω δει αλλαγές πάνω μου... Λόγω προγράμματος δεν μπορώ να φάω τις θερμίδες που απαιτούνται γιατί από τις 10 το βραδυ μέχρι τις 6 το πρωί είμαι στη δουλειά τωρα το καλοκαιρι... μπορείς να μου κάνεις κάνα πρόγραμμα διατροφής με τα γεύματα; Εγώ στις 12-13 το μεσημέρι ξυπνάω και τρώω πρωινό. Στις 3 και κάτι τρώω μεσημεριανό... στις 6 τρώω κάτι ελαφρύ για πριν το γυμανστηριο. Γυμναστήριο πάω κατά τις 7 μιση. Στις 9 το βραδυ τρώω κανονικό βραδυνό και στη δουλειά κάπου κατά τις 12-1 τρώω ένα γιαορτι με ξηρούς καρπούς...