Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
παιδες μια μικρη βοηθεια παρακαλω..ειμαι 173 υψος και ζυγιζω 87 κιλα..θελω να χασω τουλαχιστον 15-20..μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο? εννοω, θα προτεινατε γυμναστηριο ή γυμναστικη στο σπιτ? απο συμπληρώματα να παρω κατι? εχω μια διατροφη στην κατοχη μου και την ξεκινησα εδω και μια βδομαδα..   :huh:  :huh:      ειμαι φοιτητης παρεπιπτώντος..
ευχαριστω προκαταβολικα :)
Για την ωρα ασε τα συμπληρωματα κ τους λιποδιαλυτες κ τις μαλακιες!!! Ξεκινα κοβοντας τις μαλακιες απο τη διατροφη σου!
Γραψου και σε κανα γυμναστηριο κανε τρεξιματακι κ τιποτα βαρη για να συνηθισει το σωμα σου για αρχη και σιγα σιγα αυξανεις την ενταση της ασκησης! Μη βιαστεις να τα χασεις βαλε ενα προγραμμα και κοψε τα σουβλακια!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Κοβεται το σουβλακι??? :grin: :grin: :grin:

ttofissss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση το εκτιμω αφανταστα! να στε καλα!
μια τελευταια απορια..μηπως γνωριζετε καποιο καλο προγραμμα για κινητο ή σελιδα στο ιντερνετ για να μετραω τις θερμιδες? προσωπικα ακουσα και διαβασα πολυ καλα σχολια για το NOOM και το εχω ηδη κατεβασει. μου εβγαλε διατροφη κατω απο 1400 θερμιδες την ημερα αλλα θα προσπαθησω να το διατηρησω κατω απο 1200..

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και ναι,να το επιμενο.θεματα:Prohormones,PCT,Solo cycles

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Τύπε εσύ πρέπει να κάνεις τη διατροφή που έκαναν οι παλιοί αρσιβαρίστες και μασίστες: Φασόλια με κρέας! Θα ψωνίσεις κρέας με ΟΡΑΤΟ λίπος και θα το κάνεις φασολάδα. Τέσερες φορές την εβδομάδα τουλάχιστον θα τρως από αυτό.

....και θα κλάνεις ασύστολα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για την ωρα ασε τα συμπληρωματα κ τους λιποδιαλυτες κ τις μαλακιες!!! Ξεκινα κοβοντας τις μαλακιες απο τη διατροφη σου!
Γραψου και σε κανα γυμναστηριο κανε τρεξιματακι κ τιποτα βαρη για να συνηθισει το σωμα σου για αρχη και σιγα σιγα αυξανεις την ενταση της ασκησης! Μη βιαστεις να τα χασεις βαλε ενα προγραμμα και κοψε τα σουβλακια!!
:thumbsup:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο που ποσταρει τα ωραια βιντεακια για αναβολικα κτλ, νομιζω οτι το σωμα που εχεις -αν εξαιρεσεις την 'τρισδιαστατη' εμφανιση στο στηθος κτλ- μπορεις να το πετυχεις κ χωρις την χρηση αυτον (ισως να μην κανεις χρηση δεν ξερω).

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
χωρις να θελω να προσβαλλω τον φιλο που ποσταρει τα ωραια βιντεακια για αναβολικα κτλ, νομιζω οτι το σωμα που εχεις -αν εξαιρεσεις την 'τρισδιαστατη' εμφανιση στο στηθος κτλ- μπορεις να το πετυχεις κ χωρις την χρηση αυτον (ισως να μην κανεις χρηση δεν ξερω).
οχι ρε κανει χρηση
απλα εχει πολυ κακο σκαριφιμα
κακιστο
γεννηθηκε σαν αναποδο γαμωτο και συνηλθε με τις ντοπες
επρεπε να τον δεις πως ηταν πριν αρχισει τα αναβολικα
σαν γυφταρμας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι ρε κανει χρηση
κακιστο
σαν γυφταρμας
Γιατι τωρα πως ειναι. :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οχι ρε κανει χρηση
κακιστο
σαν γυφταρμας

καλημερα αντιγκρεγκορυ

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και ναι,να το επιμενο.θεματα:Prohormones,PCT,Solo cycles

Τύπε όπως λες κι εσύ πολλοί τύποι που κάνουν χρήση ΑΑΣ έχει χαλάσει ο υποθάλαμος τους και αν διακόψουν θέλουν πολλά φάρμακα για να επαναλειτουργήσει και υπάρχει περίπτωση να μην επαναλειτουργήσει ποτέ.

Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα και δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν πράμα, τι θα γίνουν; Θα μετατραπούν σιγά σιγά σε γυναίκες;

Ή αν ναυαγήσουν σε ένα έρημο νησί; Ή τους χώσουν στη στενή; :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξέρει κανεις κανενα φαρμακειο στην Αθηνα που να έχει ζυγαρια που μετράει το % του σωματικού λίπους?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είμαι εγώ στη φώτο καταρχάς, το σώμα μου είναι αδύνατο και πάλι... Εκτομορφικός μπορεί να είμαι δε βάζω εύκολα κιλά, εκτός και αν πλακωθώ στις πάστες και στις πίτσες, τότε οκ μέχρι τέλος καλοκαιριού μπορεί να έχω παρει 3-4 κιλά.

Εννοείται ρε μάγκες μιλάω για ωμές ποσότητες, πάντα τον υδατάνθρακα ωμό τον ζυγίζουμε με νερό άντε γεια...
100 γρ ΒΡΑΣΜΕΝΑ μακαρονια ειναι 3 πηρουνιες  :2funny: :2funny: Ούτε τα βρεφη δεν σκανε με 3 πηρουνιες... Η ποσοτητες που λεω εγω ειναι πιατελα γεματη...

Το πρόβλημα είναι ότι γουστάρω γυμανστική να κωλοχτυπιέμαι με αερόβια, κοιλιακούς, βάρη όσα μπορώ να σηκώσω αλλά με το φαγητό απ ότι κατάλαβα θέλει σιγά σιγά να ανεβάζεις θερμίδες για να δεις αποτέλεσμα και φυσικά χρόνο... Παντως κάνω καθαρή διατροφή, δεν είμαι σαν κάτι ζώα ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ που τρωνε πιτογυρα και πιτσες και λενε οτι ειναι στον ογκο... Παντως συμφωνω γενικα με αυτα που γραφεις...

Ναι αλλα τα κιλα που θα παρεις αμα πλακωθεις στις παστες θα ειναι σκέτο λιπος  :S

οποτε φαντασου εικονα να εισαι έτσι με κοιλιτσα ... skinny fat ΑΙΣΧΟΣ  :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ξέρει κανεις κανενα φαρμακειο στην Αθηνα που να έχει ζυγαρια που μετράει το % του σωματικού λίπους?

Για τον πούτσο ειναι συνήθως, αν θες ακριβείς μετρήσεις κάνε λιπομέτρηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom