Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Για τον πούτσο ειναι συνήθως, αν θες ακριβείς μετρήσεις κάνε λιπομέτρηση
Το δερματοπτυχόμετρο δεν ειναι τοσο ακριβες εχω ακουσει
Για τον πούτσο ειναι συνήθως, αν θες ακριβείς μετρήσεις κάνε λιπομέτρηση
μετα απο μια κουραστικη μερα,βλεπω στην κεντρικη οθονη ποστ του Μπολντυ στο θρεντ του γυμναστηριου.Το δερματοπτυχόμετρο δεν ειναι τοσο ακριβες εχω ακουσει
Σιγα μην κανει βασικές ασκήσεις, θα σου πει κιλά στο πεκ ντεκ
μετα απο μια κουραστικη μερα,βλεπω στην κεντρικη οθονη ποστ του Μπολντυ στο θρεντ του γυμναστηριου.
υποθετω πως ο διορισμενος μισθωτος καραβανας,
θα ζηταει προγραμμα για να ακολουθησει την αγρια εκπαιδευση του ελληνικου λιμενικου.
αντ αυτου;;;θελει να μετρησει με ακριβεια το λιπος του σε σχεση με τη μυικη του μαζα.
αβυσσος πραγματικη.
μπολντυ ο χιτμαν θα σε βοηθησει αγορι μου..
πες μου υψος/βαρος και κιλα σε βασικες και θα στο πω εγω το bf δωρεαν,με αποκλιση 2-3%.
βασικα οντως την γαμησαν.Τύπε όπως λες κι εσύ πολλοί τύποι που κάνουν χρήση ΑΑΣ έχει χαλάσει ο υποθάλαμος τους και αν διακόψουν θέλουν πολλά φάρμακα για να επαναλειτουργήσει και υπάρχει περίπτωση να μην επαναλειτουργήσει ποτέ.
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα και δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν πράμα, τι θα γίνουν; Θα μετατραπούν σιγά σιγά σε γυναίκες;
Ή αν ναυαγήσουν σε ένα έρημο νησί; Ή τους χώσουν στη στενή;
Ο αντιγκρεγκορυ μου ειπε οτι τον ζηλευεις πολυ και προσπαθεις να του μοιασεις αλλα δεν θα το καταφερεις ποτε.βασικα οντως την γαμησαν.
δεδομενου οτι δεν θα παραξουν ΠΟΤΕ τιποτα ξανα απο δικες τοςυ ορμονες θα γινουν μπαμιες σιγα σιγα και επιπεδο μυικοτητας αναλογο μερικων εδω βλ αντιγκεγκορυ κτλ.
κοινως 0.
Θα αλλάξει και η προσωπικότητα τους όχι μόνο η μυικότητα. Επίσης δε θα μπορούν να γαμήσουν. Πιστεύω ότι θ' αρχίσουν να τον παίρνουν.
Σιγα ρε μλκ οι μισοι απο αυτους που πάνε γυμναστηριο βαριούνται και το σταματάνε. Κάνω σταθερα κολυμβηση - τρεξιμο κάμψεις και κοιλιακους.
καλησπερα Προσπάθησε να τρως οταν πεινάς και να πεινάς οταν τρωςπαιδες μια μικρη βοηθεια παρακαλω..ειμαι 173 υψος και ζυγιζω 87 κιλα..θελω να χασω τουλαχιστον 15-20..μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο? εννοω, θα προτεινατε γυμναστηριο ή γυμναστικη στο σπιτ? απο συμπληρώματα να παρω κατι? εχω μια διατροφη στην κατοχη μου και την ξεκινησα εδω και μια βδομαδα.. ειμαι φοιτητης παρεπιπτώντος..
ευχαριστω προκαταβολικα
δειτε τα σωματα που εχουν οι πολιστεςΑν κανεις κολυμβηση δεν χρειαζεται υιποτα αλλα τυπε
Η κολυμβηση ειναι η απολυτη γυμναστικη.
Κανω 2-2.5 χιλιομετρα ελευθερο 3 φορες την εβδομαδα.
Περυσι το καλοκαιρι ημουνα 105 κιλα και τωρα ειναι 88.
το ρουκοκεφαλο της αδελφης σουδειτε τα σωματα που εχουν οι πολιστες
το ρουκοκεφαλο της αδελφης σου
καλησπερακαλησπερα αντιγκρεγκορυ
υποκλίνομαι εκ προοιμίουκαλησπερα
σε λιγο ανεβαινει φωτο μπομπα
θα γονατισει ολο το σαιτ
καλησπερα
σε λιγο ανεβαινει φωτο μπομπα
θα γονατισει ολο το σαιτ