antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η γλουταμινη σε μεγαδοσεις δουλευειΗ Platinum Hydrowhey είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει μέσα γλουταμίνη. Καλό θα ήταν να προσθέτεις ένα σκουπ.
δηλαδη στα 15-20 γρ ημερισιως
η γλουταμινη σε μεγαδοσεις δουλευειΗ Platinum Hydrowhey είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει μέσα γλουταμίνη. Καλό θα ήταν να προσθέτεις ένα σκουπ.
μαν πρεπει να σου ανοιξει η ορεξη πρωτα βαση υψους και κιλλον για το απλο γυμνασμενο σωμα μποντιμπιλντιριστικα πρεπει να βαλεις κιλα προσπαθησε να ανοιξεις την ορεξη σου με σπιτικο φαγητο και σιγα σιγα με γυμναστιριο θα κανεις αυτο που θελεις εχω κανει παλια 2 χρονια ερασιτεχνικο μποντι μπιλντιγκ η να το πω καλυτερα για την παρτι μου γυμναστικη με ανθρωπους μαζι που κατεβεναν και σε αγωνες φαε πιες λιγο παραπανω να βαλεις κιλα μαζι με γυμναστικη και θα στρωσεις. ολα θελουν υπομονη και κοποΠαιδιά θέλω τη βοήθεια σας...
Είμαι 1,78 και μόλις 63 κιλά. Θέλω να παρω μερικά καλά κιλά και να αποκτήσω ένα απλά γυμνασμένο σώμα... Η ερώτηση μου είναι ο υδατανθρακας θα πρέπει να είναι ισοκατανεμημένος στα γεύματα;
'Αλλοι λένε ότι μετά την προπόνηση πρέπει να τον ρίξεις στα 50 gr γιατί είναι σχεδόν άχρηστος για βράδυ.... 'Αλλοι λένε ότι μετά την προπόνηση χρειάζεσαι υδατάνθρακα σε μεγαλύτερη ποσότητα από τα άλλα γεύματα... Τι ισχύει;
οπως και να τα βαλεις τα κιλα αδερφουλι θα μπωρεις και να τα στρωσεις μετα Απλα ασχετος αν σου απαντησουν (επιστημονικά) μετα τα παιδια γιαυτο που ρωτας ακριβως Το θεμα ειναι να μαθεις τι θελεις Στο μποντι μπιλντιγκ η θα πας για την γκαυλα σου και μονο σε εντελος ερασιτεχνικο επιπεδο και θα εισαι σαν φιτνες μποι γιατι με ερασιτεχνικο επιπεδο οσο και μποντι μπιλντινγκ και να κανεις μπροστα στους αλλους που περνουν τις παναγιας τα ματια δεν θα εχεις κανει τιποτα Οποτε αφου θες να εχεις απλα ενα γυμνασμενο σωμα αυτο που θες θα το πετιχεις φισιολογικα Και κιλλα να βαλεις μετα παλι μπορεις να στρωσεις απο μονο σου οπου και να τα παρεις τα κιλλα για μενα σαν φιλος Επειδή τα περασα στα λεω αφου λες απλο γυμνασμενο σωμα η ποληπλοκοτητα που κατα καποιο τροπο λες θα σου αφερεσει αυτο το προσον ασχετος αν επιδιοκης αυτο το απλο γυμνασμενο σωμα δηλαδη Κανοντας το ενα και το αλλαο ακριβως με γραμμαρια και πρωτεινες αναγκαστικα θα μπεις στο κυκλο οχι των χαμενων ποιητων αλλα στο κυκλο του κανονικου μποντι μπιλντιγκ το μποντι μπιλντιγκ και το ερασιτεχνικο 100% με φαγητό σπιτικό μποντι μπιλντιγκ σαν σωμα δεν εχουν καμια σχεσι οποτε δεν χρειαζεσε τετιου ειδους αποριες σχετικα με ιδατανθρακες και πρωτεινες κτλ φιλικα παντα οτι λεωμαν κιλά αν ξεπατωθώ στις μπύρες και στις πιτσες/πιττες/φαστ φουντ βάζω... Το θέμα είναι να παρω καλά κιλά όμως γιατί μετά θα μπαίνω να ρωτάω πώς διώχνουμε το λίπος απ την κοιλιά, τα βυζιά και το προγούλι και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο... Για την κατανομή του υδατάνθρακα τι λες;;
ναι σπιτικό φαγητο αυτα που γραφεις Αλλα και τα παντα οσπρια λαδερα κτλ κτλ οτι τρωνε οι φυσιολογικοι ανθρωποι στο σπιτι τους οταν βαλεις τα καποια παραπανο κιλα που θες μετα θα αρχισεις να κωβεις λιγο το λαδι το πολυ στην σαλατα τα τηγανιτα φαγητα και θα αρχισεις να τρως πιο συχνα ρυζι,αβγα(το ασπραδι που και που 1 κροκο )ψαρια κοτοπουλα μοσχαρισιες ψητες μπριζολες βρωμη κτλ κτλ. Αλλα μεχρι τοτε να τρως απο ολα τα φαγητα Κανοντας βαρη η ορεξη σου κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα ανοιξει γιατι ο μυς θελει να φαει αυτο θα εχει ανταποκριση και στην κοιλια και στο γουργουρισμα και στην αίσθηση το οτι θα πεινάς Υπομονη θελει προς το παρον να τρως οτι γουσταρεις φαε και καμια πιτσα και κανα σουβλακι κτλ φτανοντας σε καπιο επιπεδο κιλλων που θες αναποφευκταθα αρχιζεις να καθαριζεις τα φαγητα σου γιατι το μποντι μπιλντιγκν μου ειχε πει καποτε ενας φιλος που κατεβενει σε αγωνες 90% διατροφη και 10% γυμναστικη Οποτε τωρα φαε οτι γουσταρεις κανοντας βαρη και μετα οταν φτασεις τα κιλα που θες <καθαρισε> το φαγητο σου απο λιπαρα τηγανιτα και γενικα τα παχυντικα και σε εκεινα τα κιλλα που θα εισαι παλι θα τρως αλλα πιο καθαρα δηλαδη το μεσιμερ 1 στηθος βραστο κοτοπουλο με ενα πιατο ρυζι και μια σαλατα πχ μπροκολο με μια κουταλια τις σουπας ελαιολαδο και λεμονακι στημένο Προς το παρων φαε οτι γουσταρεις αλλα με γυμναστικη παντα Να κανεις που και που λιγο γρηγορο περπατημα για την καρδια αυτα τα απλαΙσως να έχεις δίκιο αλλά τι ακριβώς εννοείς "σπιτικές" τροφές ;; Τα γνωστά ερασιτεχνικά φαγητά του bb φαντάζομαι πχ ρύζια, αβγά, ψάρια, κοτόπουλα, βρώμη κλπ
Πάντως φίλε μου, κάποτε έκανα γυμναστική και ήμουν 73 κιλά και έτρωγα της παναγιάς τα μάτια... Δλδ χτύπαγα μέχρι και πάστες το βράδυ και την έπεφτα για ύπνο. Θυμάμαι τότε κολοχτυπιόμουν στους κοιλιακούς και στις πρέσσες στήθους και δεν είχα δει ούτε μισό μυ....
Σε αντίθεση που τώρα με σαφώς πιο βελτιωμένη διατροφή και μόλις 10 μέρες και η κοιλιά μου έχει μια μικρή γράμμωση όπως και τα χέρια/στήθος... Eπομένως πιστεύω το σώμα φτιάχνεται ΚΑΙ στην κουζίνα .
Παιδες καποια σοβαρη γνωμη για καποιον ο οποιος εχει διαβητη τυπου 2 και θελει να παρει καποια συμπληρωματα (σκονες πρωτεινης) ωστε να φουσκωσει λιγο. Γενικα οι γιατροι δεν το συνιστουν αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προιον για αυτην την ομαδα αοτμων.
Γάμα τους γιατρούς ρε τύπε, μόνο στο ίντερνετ υπάρχει η αλήθεια
Ελπιζω να ειρωνευεσαι. Εννοειται πως σε αυτες τις περιπτωσεις ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου, απλα ειπα να ρωτησω μπας και εχουν βγει καποια προιοντα για ατομα με διαβητη. ( πολυ παλια πριν παρουσιαστει το προβλημα επαιρνα και πρωτεινες και μονουδρικη κρεατινη)
Ακολουθούσες δηλαδή μη καθιστική ζωή, και με διατροφές και λοιπά, και σου παρουσιάστηκε διαβήτης;
zironvenom
here are your medicine......