Ειναι αληθεια οτι ο δημητρακης σε ζηλευει για την ομορφια σου και το γυμνασμενο σου κορμι;![]()
Δε με ζηλεύει...ίσα - ίσα...που γελάσαμε πολύ όταν είχε έρθει...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ειναι αληθεια οτι ο δημητρακης σε ζηλευει για την ομορφια σου και το γυμνασμενο σου κορμι;![]()
σκατοβαζελα γαμιολαΔε με ζηλεύει...ίσα - ίσα...που γελάσαμε πολύ όταν είχε έρθει...![]()
EΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ νεος στο ''θεμα'' 500 enathate week,100 diana(4 wheeks),k meta winnie για 8 weeks πως το κοβεις για πρωτο κυκλο??Μ3..δεν αξιζει κατ εμε.Καλυτερα Tren suspension.Αφου το Μ3 σιγουρα θα σε ξεκανει πριν δεις σοβαρα αποτελεσματα σε σοβαρη δοση και πειραζει το μυαλο πολυ.
ΛΑσιξ..αλλη μαλακια απο εκει.παναρχαιο διουριτικο και υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκει εξω.
ακου να δεις μαλακακο ειμαι χρονια στο κουρμπετιΔιαβάζω κάποιες σελίδες, διαβάζω και για φάρμακα... επειδή δεν είμαι εύπορος, ούτε εισοδηματίας για να πάρω φάρμακα... καθώς κάποια στιγμή θα χρειαστούν αποθεραπείες αυτό που αναζητώ είναι ένα συμπλήρωμα. Δηλαδή θέλω μια καθαρή πρωτεΐνη για μετά τη προπόνηση. Βέβαια κάποιοι είπαν ότι αν κάνεις καλή διατροφή αρκεί. Ωστόσο δεν μπορείς να είσαι συνέχεια με κοτόπουλα κλπ, καθώς και είναι χρονοβόρα διαδικασία μαγειρέματος και υπάρχει αυξημένο κόστος. Γι αυτό ρωτώ αν κανείς από εσάς μπορεί να προτείνει κάτι σε καθαρή πρωτεΐνη.
ΥΓ. Το φάρμακο ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου βγάλει. Οποιαδήποτε ποσότητα και διάστημα και αν το καταναλώσεις. Αυτό μπορεί να στο τεκμηριώσει ο οποιοσδήποτε ιατρός. Υπάρχει μεγάλη άγνοια από τους επίδοξους φουσκωμένους. Οι περισσότεροι κάνουνε τους ξερόλες Δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις παρά μόνο να το δοκιμάσεις. Μπορεί κάποιοι να παίρνουν τον κώλο τους και να μην πάθουν ποτέ και τίποτα και άλλος να πάρει μόνο μια φορά ενέσιμα ή χάπια και να τρέχει για εξετάσεις.
ακου να δεις μαλακακο ειμαι χρονια στο κουρμπετι
με τα συμπληρωματα δεν θα δεις δουλεια
απλα αυτα λειτουργουν συμπληρωματικα
πανω απ'ολα ειναι το φαι
καθαρο ποιοτικο φαγητο.Αμα δεν εχει τα φραγκα παρατατο,ασχολησου με το κρικετ ξερω γω
παντως η πιο καθαρη πρωτεινη αυτη την στιγμη που κυκλοφορει ειναι η κατωθι
το παν για εναν φυσικο να ασχοληθει με την σωματοδομηση ειναι το φαιΚύριε Αντιγρηγόρη,
Καταρχήν δεν απηύθυνα ύβρη. Και ειδικά προς εσένα. Γενικά σχολίασα περί βλακών που μιλάνε για φάρμακα. Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συζητήσω με έναν ο οποίος απλώς απευθύνει ύβρεις και μιλάει εξυπναδίστικα. Μπορούσες να περιοριστείς σε αυτή τη πληροφορία πρωτεΐνης που μου έδωσες. Ναι δεν έχω πολλά χρήματα. Και επίσης εξήγησα τα του φαγητού. Λίγο τα ωράρια λίγο η διαδικασία είναι κάπως. Αυτό είπα ουσιαστικά Και άσε τα κρίκετ και τις λοιπές ανοησίες.
το παν για εναν φυσικο να ασχοληθει με την σωματοδομηση ειναι το φαι
50% φαι
30% προπονηση
10% suplementation
*αν παιρνεις φαρμακο ολα αλλαζουν
πετας μαγκα μου με τα καργιολια
αντε τωρα να να βαλεις τα μπρατσακια σου
ξες ποιος ειμαι εγω ρε;;;
το κανα τροποποιησηΣυμφωνώ απόλυτα. Έτσι είναι
Εξυπνάδα αχρείαστη.
το κανα τροποποιηση
νταξει χαλαρωσε
ρωτα οτι αλλο θες για διατροφη,συπληρωματα,φαρμακοδιεγερσηΟκ ΑντιΓρηγόρη. Χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Ωραίος.
ρωτα οτι αλλο θες για διατροφη,συπληρωματα,φαρμακοδιεγερση
Να προσθέσεις και κουκιά μεγάλε!!Ο ύπνος είναι το α και το ωμέγα επίσης. Εγώ κάνω διατροφή. Καθόλου τζανκ φουντ, καθόλου γλυκά, αποφευγω αλατισμένα πράγματα, ούτε αλκοόλ, ούτε τυρόπιτες κλπ ούτε αναψυκτικά, ούτε τσιμπολογώ, όχι τηγανιτά. μόνο αμύγδαλα τσιμπολογώ. Τρώω υγιεινά και κοτόπουλα και μπιφτέκια, όσπρια, φακές, και σαλάτες και όλα. Πίνω αρκετό νερό. Επίσης τρώω και πρωινό.
xaxa ναι.Να προσθέσεις και κουκιά μεγάλε!!![]()
Αυτή που πρότεινες είναι πολύ καλή και θα τη δοκιμάσω.
Η Platinum Hydrowhey είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει μέσα γλουταμίνη. Καλό θα ήταν να προσθέτεις ένα σκουπ.