Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν απαντησες για τον δεσμο σου με την εριναλ  :grin:,δεν ξερω γιατι επιμενεις οτι ειμαι αυτο το νικ  :idiot:
μα 8 χρονια εδω μεσα δεν εχει βρεθει δευτερος ανθρωπος να λεει τις ιδιες μαλακιες 
οσες εσυ και αυτος.Εκτος και αν ειστε συγγενεις. :grin:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
μα 8 χρονια εδω μεσα δεν εχει βρεθει δευτερος ανθρωπος να λεει τις ιδιες μαλακιες 
οσες εσυ και αυτος.Εκτος και αν ειστε συγγενεις. :grin:
Εγω ειπα οτι σε θαυμαζω και σε θεωρω ισαξιο με τον πικερ αχαχουχα και μπολντεμορτ  :S,και το αλλο νικ αυτα ελεγε  :think:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Η διαφορα ειναι οτι στα λεφτα που ζηταω,εγω τα βαζω ολα μεσα:ειμαι απο πανω ΣΥΝΕΧΕΙΑ,δουλευουμε σε τεχνικ παντα,διατροφη μεσα,και συμβουλες σε συμπληρωματα η ΑΑΣ.
Εχω βαλει πακετα και τιμες  για καθε τσεπη...

Φίλε μου δύο πραγματάκια από μένα.
Γράφεις για τεχνικ, για διατροφή, για συμπληρώματα για ΑΑΣ και δίνεις συμβουλές για όλα τα παραπάνω επί πληρωμή.
Μιλάμε για  διαφορετικές επιστήμες όπως προπονητική, διατροφολογία, φαρμακευτική κάθε μία από τις οποίες μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη σωματική υγεία και ακεραιότητα κάποιου ασκούμενου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας personal trainer είναι να βάλει τον πελάτη του να υπογράψει (και να υπογράψει βέβαια και αυτός) ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με όλους τους όρους της συνεργασίας, με επισυναπτόμενη βεβαίωση γιατρού από τον πελάτη και αποποίηση ευθύνης για ότι συμβεί με υπαιτιότητα του πελάτη. Από την άλλη ο personal trainer είναι υποχρεωμένος να αναφέρει την πιστοποίηση του σαν επαγγελματίας και να κόβει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Στην Ελλάδα αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού και εδώ η λογική που επικρατεί σε πολλές – καλή ώρα - περιπτώσεις είναι το είσαι ότι δηλώσεις και στα γυμναστήρια γίνεται της πουτάνας. Όμως σκέψου ότι αν τύχει κάτι σε κάποιον που ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να τον προπονείς ΠΑΡΑΝΟΜΑ θα σε τρέχουν και θα τον πληρώνεις για όλη την υπόλοιπη ζωή σου!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαξιμιλαιν,εχεις δικιο.Αλλα οτιδηποτε εχει να κανει με τον τομεα..¨γινομαι κομματια¨ δεν εχει πολλες φορες λογικη η επιστιμονικη βαση.Δες οι αγωνιστικοι τι κανουν και πες τι βαση εχουν οσα κανουν.@@ εχουν.
Απο εκει και περα..ουτε εξω γινοντε...ιιδιωτικα συμφωνιτικα.ΚΑλως η κακως ετσι ειναι...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μαξιμιλαιν,εχεις δικιο.Αλλα οτιδηποτε εχει να κανει με τον τομεα..¨γινομαι κομματια¨ δεν εχει πολλες φορες λογικη η επιστιμονικη βαση.Δες οι αγωνιστικοι τι κανουν και πες τι βαση εχουν οσα κανουν.@@ εχουν.
Απο εκει και περα..ουτε εξω γινοντε...ιιδιωτικα συμφωνιτικα.ΚΑλως η κακως ετσι ειναι...
καλησπερα θεε
καλησπερα υπερτατε
καλησπερα αρχοντα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Embrance, γιατί δεν πας στο Σειρηνάκη να σε κανεί σφίχτη πορνοστάρ; Με μια ταινία θα βγάλεις όσα σε ένα χρόνο personal training.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αλλα οτιδηποτε εχει να κανει με τον τομεα..¨γινομαι κομματια¨ δεν εχει πολλες φορες λογικη η επιστιμονικη βαση.Δες οι αγωνιστικοι τι κανουν και πες τι βαση εχουν οσα κανουν.@@ εχουν.

Επιστημονική βάση έχει αυτό που λείπει είναι η λογική...

Όσον αφορά το συμφωνητικό δεν νομίζω ότι υπάρχει γυμναστήριο ή επαγγελματίας trainer να σε αναλάβει χωρίς να υπογράψεις τους αντίστοιχους όρους.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το μονο που θα κανεις αν αναλαβεις καποιον ειναι να τον κανεις καρκινοπαθη οπως θα εισαι και συ σε 15 χρονια,οπως και ολοι οσοι πηρανε φαρμακα στην ηλικια σου και τους κοψαν τα αρχιδια,τα συκωτια ,και τρεχαν για χημειοθεραπειες,με τα φαρμακα απο το πακισταν  :S,που ενας θεος δεν ξερει τι εχουν μεσα.
Ετσι και αλλιως παιρνεις τεστοστερονη που δεν χρειαζεσαι,φουλ τεστοστερονη εισαι σε αυτην την ηλικια τι την θες την παραπανω, σας βρηκανε ασχετους ολους και σας κοροιδευουν ψιλο γαζι,αυτο ισχυει για ολους σας και τους μαστεραδες τα βλητα και τις μαλακιες που λενε και τους περσοναλ του κολου και ολοι οι ταχαμου παπαροδιατροφολογοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.831
Πόντοι
12.756
Είμαι οδοντοτεχνίτης, έχω τελειώσει σχολή κι έχω πάρει δίπλωμα κι έχω χύσει ιδρώτα για να το πάρω, κι έρχεται ένα κλαπαρχίδι χωρίς πτυχίο και μου παίρνει τις δουλειές, σου φαίνεται λογικό;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τι γελάς μωρή βελέντζα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη ολοι οι αλλοι που εχουν καρκινο(ο καθε 3ος στην εποχη μας)παιρναν ορμονες?
Μερικοι ειστε πραγματικα νοητικα υστερημενοι και λετε οτι σας κατεβει.
Κανενα αναβολικο δεν προκαλει καρκινο.Αν προκαλουσε καρκινο..θα τα δινανα σε καρκινοπαθεις μπας και επιζησουν?Ειστε οντως βουρλα.

Αμα ειναι να διαφωνησετε μονο και μονο για να διαφωνησετε,μην ο κανετε.Ντροπιαζετε τον εαυτο σας...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δηλαδη ολοι οι αλλοι που εχουν καρκινο(ο καθε 3ος στην εποχη μας)παιρναν ορμονες?
Κανενα αναβολικο δεν προκαλει καρκινο.Αν προκαλουσε καρκινο..θα τα δινανα σε καρκινοπαθεις μπας και επιζησουν?Ειστε οντως βουρλα.

Αμα ειναι να διαφωνησετε μονο και μονο για να διαφωνησετε,μην ο κανετε.Ντροπιαζετε τον εαυτο σας...

τυπε δν ξερω παντως πολλοι μποντιμπιλντεραδες κ αθλητες πεθαινουν τελευταια νεοι στα 30κατι  :S :S :S

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ειναι α)πιεση β)γαμημενη χοληστερολη για χροοοονια και τελος γ)αλλα που δεν ειανι αναβολικα(πρεζες,διουριτικα..και παει λεγοντας..σε αυτο δεν θα επεκταθω..)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Τυπε, τι γνωμη εχεις για τη Μ3;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτο ειναι α)πιεση β)γαμημενη χοληστερολη για χροοοονια και τελος γ)αλλα που δεν ειανι αναβολικα(πρεζες,διουριτικα..και παει λεγοντας..σε αυτο δεν θα επεκταθω..)

λασιξ τυπε? :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μ3..δεν αξιζει κατ εμε.Καλυτερα Tren suspension.Αφου το Μ3 σιγουρα θα σε ξεκανει πριν δεις σοβαρα αποτελεσματα σε σοβαρη δοση και πειραζει το μυαλο πολυ.

ΛΑσιξ..αλλη μαλακια απο εκει.παναρχαιο διουριτικο και υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκει εξω.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16

δεν προκαλουν καρκινο
αλλα γαμαν την καρδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom