Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ε ναι.αυτος οταν παει σε μπουρδελα ζηταει απο την πουτανα τις εχει τελιωσει και διπλωμα?οτι να ναι.

απο οτι ξερω υπαρχουν κ ιδιωτικες σχολες με 1-2 χρονια οπου μπορεις να γινεις φιτνεςς ινστρακτορ και προπονητης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
απο οτι ξερω υπαρχουν κ ιδιωτικες σχολες με 1-2 χρονια οπου μπορεις να γινεις φιτνεςς ινστρακτορ και προπονητης

Υπάρχουν λόγοι που υπάρχουν αυτές οι σχολές, δεν είναι μαλακες αυτοι που φοιτούν εκεί και στην γυμναστικη ακαδημία κι ο εμβρανς ο εξυπνος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Υπάρχουν λόγοι που υπάρχουν αυτές οι σχολές, δεν είναι μαλακες αυτοι που φοιτούν εκεί και στην γυμναστικη ακαδημία κι ο εμβρανς ο εξυπνος.

και τι θα κανεις δηλαδη?ενας γνωστος μου το ιδιο κανει με τον εμπρανς  :grin: :grin: :grin: ελα πιαστον  :grin: :birdman:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα δηλαδη θελετε το βιογραφικο μου?
Δεν παιζει.Οχι γιατι ειμαι στουρναρι οπως αυτοι που πιστευετε η ακουτε,αλλα απλα δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.Οσοι εχουν δουλεψει μαζι μου,ξερουν οτι χρειαζετε.Εγω δεν ειμαι.. "εμπειρικος".

Οσο για τις σχολες περσοναλ...ειναι πεταμενα λεφτα.που το ξερω?εκανα και εγω μια,ετσι για το γαμωτο και ας μην ειχα αναγκη γιατι ειμουν καλυμενος απο αλλα που εχω κανει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
και τι θα κανεις δηλαδη?ενας γνωστος μου το ιδιο κανει με τον εμπρανς  :grin: :grin: :grin: ελα πιαστον  :grin: :birdman:

Δε φταίει αυτός, τα ζώα που δινουν τα λεφτά τους φταινε.
Δηλαδή τι συμβουλές δίνει ακριβώς, σε ποιο ύψος του ώμου να βαρεσουν την ενεση; :idiot:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Δεν παιζει.Οχι γιατι ειμαι στουρναρι οπως αυτοι που πιστευετε η ακουτε,αλλα απλα δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.Οσοι εχουν δουλεψει μαζι μου,ξερουν οτι χρειαζετε.Εγω δεν ειμαι.. "εμπειρικος".

Οσο για τις σχολες περσοναλ...ειναι πεταμενα λεφτα.που το ξερω?εκανα και εγω μια,ετσι για το γαμωτο και ας μην ειχα αναγκη γιατι ειμουν καλυμενος απο αλλα που εχω κανει.
Δηλαδή ζητάς τα λεφτά του κοσμάκη χωρίς να παραθέσεις το βιογραφικο σου;
Σε όλες τις δουλειές έτσι δε γίνεται συνήθως;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δηλαδή ζητάς τα λεφτά του κοσμάκη χωρίς να παράθεσεις το βιογραφικο σου;
Σε όλες τις δουλειές έτσι δε γίνεται συνήθως;

εσυ δν ελεγες οτι κλεινουν μαγαζια και πειναει ο κοσμος...τωρα γιατι τραμουντανιζεις?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
εσυ δν ελεγες οτι κλεινουν μαγαζια και πειναει ο κοσμος...τωρα γιατι τραμουντανιζεις?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φίλε ασε τα αναβολικά. Πάρε αυτό να γίνεις ντούκι

hyperbolic-mass-6kg-choc_3_1.png

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
βαλε στο πατο σου τις σχολες
ο εμπρανς ειναι θεος μοναδικος

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε αυτοι που παν στις σχολες γνωριζουν τι τους  γινεται ουτε ο εμπρανς,βαρεστε λιγο φαρμακακι φατε λιγο κρεατακι και αφηστε τις πολυλογιες ειδικα κατι ειδικοι τυπου χιτμαν.λιον,μαξιμιλιαν. κτλ παπαρολογοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom