LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
ζηταω τ ετσι γουσταρω γατακι.σιγα μην δωσω αναφορα σε...λιονταρακια.
Θα πω στον τραμουντανα να σε καρφώσει στην εφορία, την πουτσισες
ζηταω τ ετσι γουσταρω γατακι.σιγα μην δωσω αναφορα σε...λιονταρακια.
ε ναι.αυτος οταν παει σε μπουρδελα ζηταει απο την πουτανα τις εχει τελιωσει και διπλωμα?οτι να ναι.
Θα πω στον τραμουντανα να σε καρφώσει στην εφορία, την πουτσισες
στο κωνσταντινο τσαφο πες το.ειναι τιμιος μπατσος.Θα πω στον τραμουντανα να σε καρφώσει στην εφορία, την πουτσισες
Doc θα απαντησεις η θα μας γραφεις στα αρχιδια σου.στο κωνσταντινο τσαφο πες το.ειναι τιμιος μπατσος.
απο οτι ξερω υπαρχουν κ ιδιωτικες σχολες με 1-2 χρονια οπου μπορεις να γινεις φιτνεςς ινστρακτορ και προπονητης
Υπάρχουν λόγοι που υπάρχουν αυτές οι σχολές, δεν είναι μαλακες αυτοι που φοιτούν εκεί και στην γυμναστικη ακαδημία κι ο εμβρανς ο εξυπνος.
και τι θα κανεις δηλαδη?ενας γνωστος μου το ιδιο κανει με τον εμπρανς![]()
![]()
ελα πιαστον
![]()
![]()
Δηλαδή ζητάς τα λεφτά του κοσμάκη χωρίς να παραθέσεις το βιογραφικο σου;Τωρα δηλαδη θελετε το βιογραφικο μου?
Δεν παιζει.Οχι γιατι ειμαι στουρναρι οπως αυτοι που πιστευετε η ακουτε,αλλα απλα δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.Οσοι εχουν δουλεψει μαζι μου,ξερουν οτι χρειαζετε.Εγω δεν ειμαι.. "εμπειρικος".
Οσο για τις σχολες περσοναλ...ειναι πεταμενα λεφτα.που το ξερω?εκανα και εγω μια,ετσι για το γαμωτο και ας μην ειχα αναγκη γιατι ειμουν καλυμενος απο αλλα που εχω κανει.
Τωρα δηλαδη θελετε το βιογραφικο μου?
Δεν παιζει.Οχι γιατι ειμαι στουρναρι οπως αυτοι που πιστευετε η ακουτε,αλλα απλα δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.Οσοι εχουν δουλεψει μαζι μου,ξερουν οτι χρειαζετε.Εγω δεν ειμαι.. "εμπειρικος".
Οσο για τις σχολες περσοναλ...ειναι πεταμενα λεφτα.που το ξερω?εκανα και εγω μια,ετσι για το γαμωτο και ας μην ειχα αναγκη γιατι ειμουν καλυμενος απο αλλα που εχω κανει.
Δηλαδή ζητάς τα λεφτά του κοσμάκη χωρίς να παράθεσεις το βιογραφικο σου;
Σε όλες τις δουλειές έτσι δε γίνεται συνήθως;
εσυ δν ελεγες οτι κλεινουν μαγαζια και πειναει ο κοσμος...τωρα γιατι τραμουντανιζεις??![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε ασε τα αναβολικά. Πάρε αυτό να γίνεις ντούκι
![]()
βαλε στο πατο σου τις σχολεςΥπάρχουν λόγοι που υπάρχουν αυτές οι σχολές, δεν είναι μαλακες αυτοι που φοιτούν εκεί και στην γυμναστικη ακαδημία κι ο εμβρανς ο εξυπνος.
πεταμενα λεφταΦίλε ασε τα αναβολικά. Πάρε αυτό να γίνεις ντούκι
![]()