Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
θα σε βρει ο τσαφος και θα σε γαμησει
εργω στο τσαφο ειπα και δεν απαντησε:
αν αποδηχτει οτι κανει χρηση ο ιδιος ,θα βαλει τον εαυτο του μεσα?@@.σιγα μην το κανει.
περσινα ξινα σταφυλια.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εργω στο τσαφο ειπα και δεν απαντησε:
αν αποδηχτει οτι κανει χρηση ο ιδιος ,θα βαλει τον εαυτο του μεσα?@@.σιγα μην το κανει.
περσινα ξινα σταφυλια.
να σε ρωτησω μεγαλιοτατε
τα χερια να τα κανω μονα τους η να τα γυμναζω με με πλατη τα δικεφαλα και τρικεφαλα στηθος

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αναλογα.εγω αν κανω ολο το σωμα,κανω μια ασκηση χερια δικ και μια τρικεφ.
αν τα πας ανα δυο μυικε ςομαδες πας καπως ετσι:

α)στηθος τρικεφαλοι,πλατη δικεφαλοι,ποδια
η
β)ποδια,πλατη στηθος,χερια ωμοι.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Επισόδιο #7:Trenbolona,Testosterona,Masterona
Αν κ γενικα ειμαι κατα των αναβολικων πρεπει να παραδεχτω οτι τα λες ωραια στην αρχη του βιντο για τους βλακες που πλακωνονται στο φαρμακο κ λενε μετα οτι τρωνε σολωμο κ αγγουρι κ κανουν αεροβιο  :2funny:

αναλογα.εγω αν κανω ολο το σωμα,κανω μια ασκηση χερια δικ και μια τρικεφ.
αν τα πας ανα δυο μυικε ςομαδες πας καπως ετσι:

α)στηθος τρικεφαλοι,πλατη δικεφαλοι,ποδια
η
β)ποδια,πλατη στηθος,χερια ωμοι.
:thumbsup:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τα λεει αψογα
αλλα για να σε κανει περσοναλ ζηταει πολλα λεφτα
αν εριχνε το κασε του θα τον προτιμουσα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλα πολλα ζηταγα?ΚΑποτε ζηταγα 10 και 15 να βοηθησω κοσμο και οι κοπανοι εκει εξω προτιμουσαν να τα δωσουν σε κατι..πρωταθλητες του κωλου που εχουν κατεβει σε 2 αγωνες και ζητανε 120 την ωρα.Και λεω δεν πανε να γ@μηθουν.

Η διαφορα ειναι οτι στα λεφτα που ζηταω,εγω τα βαζω ολα μεσα:ειμαι απο πανω ΣΥΝΕΧΕΙΑ,δουλευουμε σε τεχνικ παντα,διατροφη μεσα,και συμβουλες σε συμπληρωματα η ΑΑΣ.
Εχω βαλει πακετα και τιμες  για καθε τσεπη...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καλα πολλα ζηταγα?ΚΑποτε ζηταγα 10 και 15 να βοηθησω κοσμο και οι κοπανοι εκει εξω προτιμουσαν να τα δωσουν σε κατι..πρωταθλητες του κωλου που εχουν κατεβει σε 2 αγωνες και ζητανε 120 την ωρα.Και λεω δεν πανε να γ@μηθουν.

Η διαφορα ειναι οτι στα λεφτα που ζηταω,εγω τα βαζω ολα μεσα:ειμαι απο πανω ΣΥΝΕΧΕΙΑ,δουλευουμε σε τεχνικ παντα,διατροφη μεσα,και συμβουλες σε συμπληρωματα η ΑΑΣ.

αθηνα εισαι μαν?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Έχεις κάποιο δίπλωμα ρε μαλάκα κόπανε και ζητάς λεφτά ή απλά το σώμα σου είναι το διαπιστευτηριο σου;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Animal cuts κανει δουλεια η καλυτερο to clenbuterol;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έχεις κάποιο δίπλωμα ρε μαλάκα κόπανε και ζητάς λεφτά ή απλά το σώμα σου είναι το διαπιστευτηριο σου;

τι διπλωμα να θελει ρε εδω σαλονικα ποσοι σφιχτες το κανουν αυτο κ ζητημα αν εχουν βγαλει λυκειο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom