hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Για να γίνω πιο σαφής μάλλον, μην κρίνεις μία μέρα. Κρίνε όλη την εβδομάδα. Αυτή είναι η ουσία. Η άτκινς όπως και άλλες δίαιτες τέτοιου τύπου δηλαδή στερητικές (αφού δεν παίρνεις βασικά στοιχεία), είναι όντως επικίνδινες. Στην ουσία τρώω ότι καταναλώνω. Αυτό θα έρπεπε να προσέξει κάποιος βλέποντας τη διατροφή μου.
Για τον φίλο που μου είπε για ΗΙΙΤ και υδατάνθρακα. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο για κατανάλωση υδατάνθρακα πριν το αερόβιο, όταν με ενδιαφέρει η μείωση του λίπους.
Αλλά για να λέμε και τις αλήθειες, αυτό είναι κάτι που κάνω το τελευταίο διάστημα και με πιάνει καλύτερα από ότι άλλο έκανα. Πιο παλιά πίστευτα ότι αερόβιο - υδατάνθρακας πάνε πακέτο.
Για τον φίλο που μου είπε για ΗΙΙΤ και υδατάνθρακα. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο για κατανάλωση υδατάνθρακα πριν το αερόβιο, όταν με ενδιαφέρει η μείωση του λίπους.
Αλλά για να λέμε και τις αλήθειες, αυτό είναι κάτι που κάνω το τελευταίο διάστημα και με πιάνει καλύτερα από ότι άλλο έκανα. Πιο παλιά πίστευτα ότι αερόβιο - υδατάνθρακας πάνε πακέτο.