Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Για να γίνω πιο σαφής μάλλον, μην κρίνεις μία μέρα. Κρίνε όλη την εβδομάδα. Αυτή είναι η ουσία. Η άτκινς όπως και άλλες δίαιτες τέτοιου τύπου δηλαδή στερητικές (αφού δεν παίρνεις βασικά στοιχεία), είναι όντως επικίνδινες. Στην ουσία τρώω ότι καταναλώνω. Αυτό θα έρπεπε να προσέξει κάποιος βλέποντας τη διατροφή μου.

Για τον φίλο που μου είπε για ΗΙΙΤ και υδατάνθρακα. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο για κατανάλωση υδατάνθρακα πριν το αερόβιο, όταν με ενδιαφέρει η μείωση του λίπους.

Αλλά για να λέμε και τις αλήθειες, αυτό είναι κάτι που κάνω το τελευταίο διάστημα και με πιάνει καλύτερα από ότι άλλο έκανα. Πιο παλιά πίστευτα ότι αερόβιο - υδατάνθρακας πάνε πακέτο.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Νομίζω πως παρερμινεύεις αυτό που είπα. Δεν είπα ότι λειτουργώ μονλιμως έτσι. Καταρχάς διευκρινίζω ότι 4 φορές την εβδομάδα που κάνω βάρη τρώω υδατάνθρακα φουλ. Δεύτερον 3 φορές που κάνω αερόβιο είναι οι μέρες που μειώνω τον υδατάνθρακα στα 200γρ ρύζι πχ σε ένα τελευταίο γεύμα. Χώρια τον υδατάνθρακα της σαλάτας που δεν τον συμπεριλαμβάνω. Τα λιπαρά που καταναλώνω στις μαξ μέρες φτάνουν τα 80γρ. Ποιος ανίδεος λέει ότι αυτό δεν κάνει ? Κύκλος γίνεται. Δε γίνεται επί μονίμου βάσεως. ΚΑτανάλωση υδατάνθρακα γίνεται καθημερινή. Απλά με διαφορετικές ποσότητες.

Όταν εγώ έχω υπολογισμένες τις θερμίδες συντήρησής μου από μελέτες, ξέρω πόσα μπορώ να τρώω από τα μάκρος που βγάινουν. Έλεος ρε παιδιά μην κάνεται παραπληροφόρηση. Που κολλαει η άτκινς με αυτά που συζητάμε?

Καταναλώνοντας πολλές πρωτείνες είναι άτκινς? έλεος

Τότε εγώ παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου. Απλά κατάλαβα ότι έχεις αυξήσει γενικά το λίπος στην διατροφή σου και έχεις μειώσει τους υδατάνθρακες ώστε να "κάνεις" τον οργανισμό σου να καίει μόνο λίπος. Κάτι που είσαι σαφώς κουλό όταν θές να βάλεις όγκο. Άρα δικό μου το λάθος. Παρόλαυτα το κομμάτι που ανέφερα είναι χρήσιμο μέσα σε αυτό το thread πιστεύω.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ καταρχάς για το χρόνο που διαθέσατε κάποιοι και απαντήσατε στο ερώτημα μου.

Είμαι 29 χρονών, εκτομορφικός θα έλεγα στο σωματότυπο.
Παλιότερα ήμουν 75 αλλά είχα αρκετό λίπος οχι όμως τρελά πράγματα γιατί γενικά έτρωγα ότι να ναι...
Δλδ πιτόγυρα,πίτσες,γλυκά, σαντουιτς, αναψυκτικα ήταν τα στάνταρ. Τώρα που το θυμάμαι μου έρχεται εμετός...

Βάσει αυτών που έτρωγα τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να ήμουν 90 κιλά αντί 75 αλλά και πάλι έχανα εύκολα κιλά.
Αποφάσισα λοιπόν πριν 2 χρόνια όντας 74 κιλά να κάψω λίπος και ο παπάρας το ξέχεσα γιατί την έβγαζα με σαλάτες, γιαούρτια και γάλατα... Το αποτέλεσμα να πάω 62 κιλά σε 2 μήνες!!!!
Ε έκαψα μεν λίπος αρκετό θα έλεγα αλλά μαζί και μυικό ιστό.

Τεσπα έχω 1 χρόνο τώρα που στη διατροφή μου έβγαλα εντελώς γλυκά, φαγητό απέξω και λοιπά σκουπίδια και πρόσθεσα ψαρια,κοτόπουλο πατάτες, ξηρούς καρπούς, καστανό ρύζι και τη κορυφαία τροφή που λέγεται αβγά και ειδικά ασπράδια που σε κρατάνε και έχουν και πολύ πρωτεινη...

Το σώμα εννοείται έστρωσε αλλά το χέρια και τα πόδια είναι καλαμάκια... Σίγουρα ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι μεσα στη διατροφή μου γιατί πιστεύω ότι χωρίς αυτόν δεν πα να τρώω και 1 κιλό γουρουνοπουλο καθε μερα σκελετός θα είμαι και πάλι...

Δεν θέλω να γίνω φουσκωτός να φαίνεται 6-pack... ¨Ενα κυριλλέ γυμναμένο σώμα θέλω να αποκτήσω...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.224
Πόντοι
2.356
Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ καταρχάς για το χρόνο που διαθέσατε κάποιοι και απαντήσατε στο ερώτημα μου.

Είμαι 29 χρονών, εκτομορφικός θα έλεγα στο σωματότυπο.
Παλιότερα ήμουν 75 αλλά είχα αρκετό λίπος οχι όμως τρελά πράγματα γιατί γενικά έτρωγα ότι να ναι...
Δλδ πιτόγυρα,πίτσες,γλυκά, σαντουιτς, αναψυκτικα ήταν τα στάνταρ. Τώρα που το θυμάμαι μου έρχεται εμετός...

Βάσει αυτών που έτρωγα τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να ήμουν 90 κιλά αλλά δεν ήμουν και πάλι έχανα εύκολα κιλά.
Αποφάσισα λοιπόν πριν 2 χρόνια όντας 74 κιλά να κάψω λίπος και ο παπάρας το ξέχεσα γιατί την έβγαζα με σαλάτες, γιαούρτια και γάλατα... Το αποτέλεσμα να πάω 62 κιλά σε 2 μήνες!!!!
Ε έκαψα μεν λίπος αρκετό θα έλεγα αλλά μαζί και μυικό ιστό.

Τεσπα έχω 1 χρόνο τώρα που στη διατροφή μου έβγαλα εντελώς γλυκά, φαγητό απέξω και λοιπά σκουπίδια και πρόσθεσα ψαρια,κοτόπουλο πατάτες, ξηρούς καρπούς, καστανό ρύζι και τη κορυφαία τροφή που λέγεται αβγά και ειδικά ασπράδια που σε κρατάνε και έχουν και πολύ πρωτεινη...

Το σώμα εννοείται έστρωσε αλλά το χέρια και τα πόδια είναι καλαμάκια... Σίγουρα ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι μεσα στη διατροφή μου γιατί πιστεύω ότι χωρίς αυτόν δεν πα να τρώω και 1 κιλό γουρουνοπουλο καθε μερα σκελετός θα είμαι και πάλι...

Δεν θέλω να γίνω φουσκωτός να φαίνεται 6-pack... ¨Ενα κυριλλέ γυμναμένο σώμα θέλω να αποκτήσω...

Πάντως για να είσαι γραμμωνένος πρέπει το πρόσωπό σου να γίνει σαν τις μορφές των πινάκων του Θεοτοκόπουλου. Αλλιώς τέρμα διατροφή και εισοδηματίας, μόνον έτσι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
να αποκτησεις σωμα σαν αυτο του αντιγκρεγκορι που ειναι κουκλι κτιστό:rockon:

ibarumah

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για τον φίλο που μου είπε για ΗΙΙΤ και υδατάνθρακα. Προσωπικά δε βρίσκω λόγο για κατανάλωση υδατάνθρακα πριν το αερόβιο, όταν με ενδιαφέρει η μείωση του λίπους.

Η διατροφη πριν το ΗΙΤ πρεπει να ειναι αναλογη της διατροφης πριν τα βαρη.
Το ΗΙΤ ειναι ΑΝαεροβια ασκηση οπως και τα βαρη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:rockon:

5eb45be8c75a6233c3177543a1d495c64652bd5013c658ec1861555b0b89f5ec.jpg

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Tα όσπρια πχ ρεβύθια,φακές, φάβα,πολυσπόρια μπορούν να συνδυαστούν και άλλη πηγή πρωτεϊνης πχ κρέας ή με ψάρι; Για κυρίως γεύμα μιλάω πάντα...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
να αποκτησεις σωμα σαν αυτο του αντιγκρεγκορι που ειναι κουκλι κτιστό:rockon:

Άσχετη ερώτηση:

Τί εννοείς μέ sigline "Me and my monkey"; Κάτι δικό σου ή έχει νά κάνει μέ Beatles & Maharishi ή drug culture;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Tα όσπρια πχ ρεβύθια,φακές, φάβα,πολυσπόρια μπορούν να συνδυαστούν και άλλη πηγή πρωτεϊνης πχ κρέας ή με ψάρι; Για κυρίως γεύμα μιλάω πάντα...

με ενα φλιτζανι ρυζι θα παρεις πρωτεινη υψηλης βιολογικης αξιας, εφαμιλη με του κρεατος.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
με ενα φλιτζανι ρυζι θα παρεις πρωτεινη υψηλης βιολογικης αξιας, εφαμιλη με του κρεατος.

Δεν είναι σωστό αυτό γιατί από τη πρωτείνη του καστανού ρυζιού λείπουν αμινοξέα τα οποία πρέπει να τα πάρεις από αλλού.
Κυκλοφορούν κάτι σκόνες πρωτείνης καστανού ρυζιού που λανσάρονται για χορτοφάχους και γι' αυτούς που έχουν πρόβλημα κυρίως με τη λακτόζη αλλά πρέπει να τις συνδυάσεις με άλλες σκόνες για να συμπληρώσεις τα αμινοξέα και το κόστος εκτοξεύεται...
Πάντως εγώ προτιμώ να συνδυάζω καστανό ρύζι με μοσχάρι ή κοτόπουλο ή αν δε θέλω να φάω κρέας οι φακές είναι ιδανικό γεύμα για όποιους τις τρώνε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Τότε εγώ παρερμήνευσα τα λεγόμενα σου. Απλά κατάλαβα ότι έχεις αυξήσει γενικά το λίπος στην διατροφή σου και έχεις μειώσει τους υδατάνθρακες ώστε να "κάνεις" τον οργανισμό σου να καίει μόνο λίπος. Κάτι που είσαι σαφώς κουλό όταν θές να βάλεις όγκο. Άρα δικό μου το λάθος. Παρόλαυτα το κομμάτι που ανέφερα είναι χρήσιμο μέσα σε αυτό το thread πιστεύω.

Το κομμάτι που έβαλες είναι πολύ καλό για να αποφευχθούν ακρότητες. Προσωπικά επειδή γυμνάζομαι πολλά χρόνια, δε με ενδιαφέρει ο όγκος, γιατί ούτε ή άλλως έχω φτιαγμένους μυς πάνω μου. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το χάσιμο λίπους μετά απο περιόδους σαβούρας ;)

Καλό είναι να δοκιμάζουμε πολλά πράγματα, γιατί το κάθε ένα λειτουργεί διαφορετικά σε άλλους ανθρώπους. έχω δοκιμάσει αρκετά, και μπορώ να πω ότι το ίδιο πράγμα, ανάλογα με τη φάση ζωής που είχα άλλωτε με έπιανε και άλλωτε όχι. Έχιε να κάνει από τον ύπνο, τη δουλειά, τα πάντα. Ακόμα και σε τι φάση ήταν ο οργανισμός μας (μεταβολισμός μας), μέχρι να τον φτιάξουμε να αργεί να πάρει μπρος.

Οπότε η συμβουλή μου για τον οποιονδήποτε.... όπως πέρασε καιρός για να φτιαχτεί η μπάκα, αποφύγετε δίαιτες αστραπή. Το μόνο άμεσο αποτέλσμα που θα δείτε αφού χάσετε τα κιλά, είναι να τα ξαναπάρετε. Δεν αναφέρομαι καν στην υγεία που είναι το δεδομένο.

Πρέπει να αλλαχτεί τρόπος ζωής, και όχι να βάλουμε στόχο την παραλία και τη γκόμενα και γιαυτό να πλακωθούμε μόνο 3 μήνες

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι σωστό αυτό γιατί από τη πρωτείνη του καστανού ρυζιού λείπουν αμινοξέα τα οποία πρέπει να τα πάρεις από αλλού.
Κυκλοφορούν κάτι σκόνες πρωτείνης καστανού ρυζιού που λανσάρονται για χορτοφάχους και γι' αυτούς που έχουν πρόβλημα κυρίως με τη λακτόζη αλλά πρέπει να τις συνδυάσεις με άλλες σκόνες για να συμπληρώσεις τα αμινοξέα και το κόστος εκτοξεύεται...
Πάντως εγώ προτιμώ να συνδυάζω καστανό ρύζι με μοσχάρι ή κοτόπουλο ή αν δε θέλω να φάω κρέας οι φακές είναι ιδανικό γεύμα για όποιους τις τρώνε.

φιλε, για ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ρυζιου με οσπρια λεω, οχι σκετο, αλιμονο
παρεπιμπτοντως τρωω μονο ρυζι μπασματι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom