Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Οπισθολαίλμιες για πίσω μοίρα ε; Α ρε αμπαλίδη

σε κατακλινη παγκο κανεις;
πες την καλυτερη ασκηση που σε πιανει για 2κεφαλο

ανεβασε φωτο να σε ξεφτυλισω ρε

:coffee:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ειδικά την πίσω μοίρα παραμελούν πάρα πολλοί. Και μετά από πίσω φαίνεται χάλια, δεν ξεχωρίζει ο ώμος απ' τον τρικέφαλο
πιεσεις με αλτηρες ορθιος/σαιντ λατεραλ ρειζες με κορμο παραλληλο στο εδαφος/
κωπηλατικη πλατης μηχανημα με το καθισμα δυο τρυπες κατω/αναποδο πεκ ντεκ.

πιο σπουδαια μοιρα οσο αφορα τους αισθητικους λογους ειναι η πλαινη παντως,
που ναι και η πιο αδυναμη.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πιεσεις με αλτηρες ορθιος/σαιντ λατεραλ ρειζες με κορμο παραλληλο στο εδαφος/
κωπηλατικη πλατης μηχανημα με το καθισμα δυο τρυπες κατω/αναποδο πεκ ντεκ.

πιο σπουδαια μοιρα οσο αφορα τους αισθητικους λογους ειναι η πλαινη παντως,
που ναι και η πιο αδυναμη.
χιτμαν τα χερια τα κανεις μονα τους;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γυμνάζουν την πίσω μοίρα αυτές; :think:
αν τις κανεις αυστηρα χωρις να κλεβεις με μεση,και κατεβαινεις τερμα βαθια με χερι στην ιδια ευθεια με το αυτι,
εχω παρατηρησει οτι γυμναζει σφαιρικοτερα ολες τις μοιρες του ωμου..
φευγει το βαρος απο τη μπροστινη..δοκιμασε και πες μου.
χιτμαν τα χερια τα κανεις μονα τους;
μεχρι προτινος δεν εκανα καθολου χερια σοβαρα,μιας και επαιζα μονο τρεις κινησεις σε καθε προπονηση.

το τελευταιο τριμηνο παιζω πλατη-δικ,στηθος-τρικ,ωμοι ποδια.
τα χερια τα αφηνω δευτερα μετα τη βασικη μυικη,
δικεφαλα ψηλες επαναληψεις λιγα κιλα,τρικεφαλα το ιδιο εκτος απο πιεση με κλειστη λαβη σε οριζοντιο που παω οσο πιο βαρια μπορω.

ετσι εχω δει βελτιωση στον ογκο τους,αλλα και στη δυναμη τους..ασκησεις δεν κανω καμια σπεσιαλ,τις κλασσικες που ξερεις.
απλα κρατω μικρα μπρεικ αναμεσα στα σετ μιας και ειμαι ηδη ζεστος.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν τις κανεις αυστηρα χωρις να κλεβεις με μεση,και κατεβαινεις τερμα βαθια με χερι στην ιδια ευθεια με το αυτι,
εχω παρατηρησει οτι γυμναζει σφαιρικοτερα ολες τις μοιρες του ωμου..
φευγει το βαρος απο τη μπροστινη..δοκιμασε και πες μου.μεχρι προτινος δεν εκανα καθολου χερια σοβαρα,μιας και επαιζα μονο τρεις κινησεις σε καθε προπονηση.

το τελευταιο τριμηνο παιζω πλατη-δικ,στηθος-τρικ,ωμοι ποδια.
τα χερια τα αφηνω δευτερα μετα τη βασικη μυικη,
δικεφαλα ψηλες επαναληψεις λιγα κιλα,τρικεφαλα το ιδιο εκτος απο πιεση με κλειστη λαβη σε οριζοντιο που παω οσο πιο βαρια μπορω.

ετσι εχω δει βελτιωση στον ογκο τους,αλλα και στη δυναμη τους..ασκησεις δεν κανω καμια σπεσιαλ,τις κλασσικες που ξερεις.
ωραιος κολλητε
και ενα τελευταιο για τις προορμονες(havoc,epistane κτλ) τι αποψη εχεις;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Ρε παιδιά είμαι νέος στο θέμα...

Εγώ που είμαι 1,78 και δυστυχώς μόλις 65 κιλά πσιτεύετε το γυμναστήριο θα βοηθούσε ή θα καταλήξω σκελετός;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Ρε παιδιά είμαι νέος στο θέμα...

Εγώ που είμαι 1,78 και δυστυχώς μόλις 65 κιλά πσιτεύετε το γυμναστήριο θα βοηθούσε ή θα καταλήξω σκελετός;

Αντίθετα το γυμναστήριο θα σε βοηθήσει να βάλεις κιλά με την προϋπόθεση να ακολουθήσεις καλή διατροφή και όσον αφορά την ποιότητα αλλά και την ποσότητα (το βασικότερο).
Δεν κάνεις αερόβια και ζητάς από το γυμναστή να σου βγάλει ένα πρόγραμμα "στα κυβικά σου".

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
γιατι διαφωνεις με την μπανανα το πρωι
αφου ο αργανισμος βρισκεται σε καταβολη λογω της αφαγιας για ενα 8ωρο τουλαχιστον

Αν έχεις φάει αρκετά γραμμάτια κότατζ το βράδυ πριν κοιμηθείς (που περιέχει καζείνη), δε θα καταβολίζεις όλο το βράδυ.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Καθημερινα παιρνω μονο ιχθυέλαιο :) και κανω γρηγορο περπατημα 5 χιλιομετρα :) Σαν γυμναστική :) ενίοτε κουβαλάω απο 10 και 10 κιλα στα χερια :) και κανω 3 χιλιομετρα 1 φορα την εβδομαδα :) Μονο αυτα παιρνω ιχθυέλαιο και βιταμινες :) αλλα βιταμινες οχι καθε μερα :) απλα ειχα περιέργεια αν τις παίρνω μαζι με το ιχθυελαιο αν πειράζει η οχι αυτα :)  ty gia thn απάντηση :) :) :)  

Φίλε μου τίποτα δεν είναι κακό. Το να με ρωτήσεις αν κάνει να πιείς λάδι ψαριού, πάντα καλό θα σου λέω ότι είναι. Αν όμως είσαι πχ 80 κιλά, και καταναλώνεις πάνω από 80γρ λιπαρά την ημέρα, τότε θα σου πώ να μην φας ούτε ταχίνι, ούτε λάδι ψαριού, ούτε λάδι στη σαλάτα. Ολόκληρη η μέρα έχει σημασία.

Με λίγα λόγια όταν κάνεις αερόβιο, εκείνη τη μέρα κατανάλωσε ίδια γραμμάρια λιπαρά όσα και τα κιλά σου. (Θέλει υπολογισμούς). Καθόλου υδατάνθρακα όμως εκείνη τη μέρα. Τρώς λίπος για να χάσεις λίπος. Έτσι πάει το ρητό.

Και όσον αφορά μέρες που κάνεις βάρη (αν δεν κάνεις τότε μην περιμένεις να φτιάξει το σώμα σου), τρώγε πολύ υδατάνθρακα, και ελάχιστο λίπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom