apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χορευει κιολας τυπεΔικε μου... τρελη μουσικουλα
χορευει κιολας τυπεΔικε μου... τρελη μουσικουλα
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?
μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως
και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο
Μην ασχολείσαι φίλε, άσε να φάμε το κεφάλι μας. Κάνε μου μια χάρη όμως, το καλοκαίρι που θα 'σαι κλεισμένος με στο σπίτι τα πρωινά επειδή... δε σ' αρέσει η θάλασσα (και καλά), μην κλαις πολύ γιατί δεν έχω πολλά μαντήλια
περαν της πλακας και της μαλακιας αυτες τις ασκησεις που εβαλε μονο για ποζερια το εκανε...λες και ο προχωρημενος(ξαναλεω) δε τις ξερειτο ένα νικ απο τα 2 που δεν θυμάσαι είναι το δικό μου ρε...
περαν της πλακας και της μαλακιας αυτες τις ασκησεις που εβαλε μονο για ποζερια το εκανε...λες και ο προχωρημενος(ξαναλεω) δε τις ξερει
κατα τα αλλα το τρολαρισμα εχει το χαβαλε του καμμια αντιρρηση
Τυπε μου, πηγα χθες παραλια.χορευει κιολας τυπε
ναι ειδικα οταν ξυριζουν το στηθος και βγαινουν στην παραλια ειναι αλλο πραμα και εχουν και την ατακα-απαντηση ''ζηλευεις που δεν εχεις σωμα''Αχρείαστες ασκήσεις για τον μέσο αθλούμενο. Τώρα τα ποζέρια είναι άλλη φάση.
περαν της πλακας και της μαλακιας αυτες τις ασκησεις που εβαλε μονο για ποζερια το εκανε...λες και ο προχωρημενος(ξαναλεω) δε τις ξερει
κατα τα αλλα το τρολαρισμα εχει το χαβαλε του καμμια αντιρρηση
Τυπε μου, πηγα χθες παραλια.
Κατατροπωσα τους κλαρινογαμπρους.
Τους αναγκασα να ξαπλωσουν στην πετσετα και να σταματησουν το ποζεριλικι.
Οι δε γκομενες ειχαν γυρισει τα μουνια τους προς τα μενα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ
Αχρείαστες ασκήσεις για τον μέσο αθλούμενο. Τώρα τα ποζέρια είναι άλλη φάση.
Αμα ερθεις Αθηνα, ελα να δεις αμα λεω παπαριες...Χύνω για πάρτυ σου!!
Τυπε μου, πηγα χθες παραλια.
Κατατροπωσα τους κλαρινογαμπρους.
Τους αναγκασα να ξαπλωσουν στην πετσετα και να σταματησουν το ποζεριλικι.
Οι δε γκομενες ειχαν γυρισει τα μουνια τους προς τα μενα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ
συμφωνω με αυτον τον εκτωρ.κι οσο για τις βυθισεις οι πιο πολλοι πονανε στους ωμους γιατι απλα πανε πολυ κατω οταν τις κανουν επειδη ακουσαν καποιον βλακα να λεει οτι χρειαζεται ''πληρες ευρος κινησης''Το γιατί τις έβαλα (κυρίως την 1η) το λέω στο φυλήσυχο και για να γίνει κάποια "κουβέντα". Αλλά όπως πάντα θα πεταχτεί ένα άσυλο τύπου stelios12345 και θα αρχίσει τα ούγκα και τις πιθικιές.
Γενικώς την καλύτερη δουλειά την έχει κάνει ο έκτωρ που δε γράφει καθόλου.
Κάτσε ρε μήτσο, οι βυθίσεις γιατί είναι αχρείαστες; (όχι οι συγκεκριμένες, γενικά)
Η δουλειά που έχουν κάνει οι βυθίσεις στα βυζιά μου δεν την έχουν κάνει ούτε ο πάγκος ούτε τα πεκντέκια- ανοίγματα.
Είναι τι πιάνει τον καθένα καλύτερα
τους ισοπεδωσες τυπεΑμα ερθεις Αθηνα, ελα να δεις αμα λεω παπαριες...
Παθανε μεγαλο πατατρακ.
Θα βγει application με ποια παραλια θα ειμαι, για να μην σκανε οι κλαρινογαμπροι.
Τσαμπα τα φραγκα για τα συμπληρωματα, τις αποτριχωσεις, τα μαγιο, τα τατουαζ, και πιο σημαντικο, τις ατελειωτες ωρες παπαρολογιας πανω απο μια μπαρα...τους ισοπεδωσες τυπε
τυπε εχεις παρατηρησει οτι οι αυτοι κανουν ταττου κατι τραιμπαλ σχεδια μονο?Τσαμπα τα φραγκα για τα συμπληρωματα, τις αποτριχωσεις, τα μαγιο, τα τατουαζ, και πιο σημαντικο, τις ατελειωτες ωρες παπαρολογιας πανω απο μια μπαρα...
Τσαμπα τα φραγκα για τα συμπληρωματα, τις αποτριχωσεις, τα μαγιο, τα τατουαζ, και πιο σημαντικο, τις ατελειωτες ωρες παπαρολογιας πανω απο μια μπαρα...
Μιλαμε για μελλοντικους αυτοχειρες...τυπε εχεις παρατηρησει οτι οι αυτοι κανουν ταττου κατι τραιμπαλ σχεδια μονο?