apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μιλαμε για μελλοντικους αυτοχειρες...
Μιλαμε για μελλοντικους αυτοχειρες...
Οι ποζεράδες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την απόλυτη ταπείνωση.Τυπε μου, πηγα χθες παραλια.
Κατατροπωσα τους κλαρινογαμπρους.
Τους αναγκασα να ξαπλωσουν στην πετσετα και να σταματησουν το ποζεριλικι.
Οι δε γκομενες ειχαν γυρισει τα μουνια τους προς τα μενα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ
Στην περιπτωση σου που εισαι περιγελος εκ φυσεως δεν χρειαζεται να χεις κομπλεξΗ δεύτερη όντως είναι λίγο γελοία αλλά στ' αρχίδια μου, έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα κόμπλεξ, από άλλους λόγους γίνεσαι περίγελος
Ξεχασες να βαλεις εσενα στους ειδικουςλες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?
μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως
και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?
μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως
και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο
Αρα καλα το ειπα οτι εισαι μπουλης,και μας το παιζες και μιστερας :Sναι ειδικα οταν ξυριζουν το στηθος και βγαινουν στην παραλια ειναι αλλο πραμα και εχουν και την ατακα-απαντηση ''ζηλευεις που δεν εχεις σωμα''
Για τη γυναικομαστια σου μιλας παλι?Κάτσε ρε μήτσο, οι βυθίσεις γιατί είναι αχρείαστες; (όχι οι συγκεκριμένες, γενικά)
Η δουλειά που έχουν κάνει οι βυθίσεις στα βυζιά μου δεν την έχουν κάνει ούτε ο πάγκος ούτε τα πεκντέκια- ανοίγματα.
Είναι τι πιάνει τον καθένα καλύτερα
αδερφουλη και μενα δε μαρεσει καμια απο τις δυο που εβαλες. και εχουνε και σοβαρα λαθη.
καλα οι περισσοτεροι οσοι πανε γυμναστηριο ξεχνανε τα ποδια σπιτηΦιλαράκι, για leg press επικλινή τι γνώμη έχεις; Πολλά ακούγονται για τη μέση αλλά για πόδια θεωρείται σχεδόν απ' όλους must.
να κι ενας σοβαροςεξηγω. στην πρωτη ολα λαθος, χρονοι λαθος, βυθιση πολυ χαμηλα-λαθος, κλειδωμα αγκωνα στην εκταση-λαθος.
η δευτερη ειναι αδικαιολογητη και εντελως ασχετη ασκηση για τα δικεφαλα. πιεση στα γονατα-συνταγη για προβληματα.
δε πρεπει να ξεχναμε οτι οι ασκησεις εχουν συγκεκριμενο σκοπο, να κανουν δουλεια. οχι να δειξουμε ποσο δυσκολοτερες απο οσο πρεπει μπορουν να γινουν επειδη καποιος ειχε βλαμενη φαντασια.
ε κλασσικα ποζεραδες ειπαμε...στηθος,χερια και τιποτα αλλοκαλα οι περισσοτεροι οσοι πανε γυμναστηριο ξεχνανε τα ποδια σπιτη
καλα οι περισσοτεροι οσοι πανε γυμναστηριο ξεχνανε τα ποδια σπιτη
εξηγω. στην πρωτη ολα λαθος, χρονοι λαθος, βυθιση πολυ χαμηλα-λαθος, κλειδωμα αγκωνα στην εκταση-λαθος.
η δευτερη ειναι αδικαιολογητη και εντελως ασχετη ασκηση για τα δικεφαλα. πιεση στα γονατα-συνταγη για προβληματα.
δε πρεπει να ξεχναμε οτι οι ασκησεις εχουν συγκεκριμενο σκοπο, να κανουν δουλεια. οχι να δειξουμε ποσο δυσκολοτερες απο οσο πρεπει μπορουν να γινουν επειδη καποιος ειχε βλαμενη φαντασια.
OK, τις βγάζω. Τσάμπα ο ενθουσιασμός