Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Επειδη ειδα οτι λεγατε για ποδια πιο πανω να σας θυμισω οτι εκτος απο τις πιεσεις και τα σκουατ μια αλλη γαματη ασκηση ειναι οι προβολες με αλτηρες!
Ναι για αυτην εδω την ασκηση μιλαω που υπαρχει σε ολα τα γυναικεια περιοδικα!!!
Ειδικα αν ειστε κοτουλες και δεν χαμηλωνετε αρκετα στο σκουατ αν βαλετε αρκετα κιλα στις προβολες και τις κανετε σωστα φυσικα θα δειτε μεγαλη αλλαγη στο κωλαρακι σας!!!

lungeupanddown.jpg

Πιστευω οτι ειναι καλο κατα καιρους να την περιλαμβανουμε ολοι στο προγραμμα μας και να μη σκεφτομαστε οτι ειναι πουστικη ασκηση απο το κοσμοπολιταν!!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τυπε αν δεν πει ο ενας τη μαλακια του ο αλλος το ιδιο πως θα γινει συζητηση αυτο γινεται εδω ανταλασουμε αποψεις μη τρελενεσαι να εξηγεις με ομορφο τροπο ο εχων τη γνωση να την μοιραζεται οχι να χλευαζει  :rockon:

Πως δεν τρελλαίνεσαι ρε φίλε;

Και τι να εξηγήσεις στον ασχετίλα που ούτε την μπάρα δεν ξεκολλάει σωστά και θέλει να στο παίξει και ειδικός και να σου πει και για φάρμακα μετά;

Χρειάστηκα κάποτε να κάνω βάρη για το μπασκετακι. Όλες οι ασκήσεις που μου δείξανε στο γυμναστήριο ήταν κατα 60% λάθος. Ειδικά οι δυναμικές.

Ευτυχως που είχα φίλο πρωταθλητή αρσιβαρίστα και μου δειξε πέντε πραματα και δεν πήρα κάνα δίσκο από τη μέση μου στο χέρι.

"Ειδικοί" και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Τρεις μήνες γυμναστήριο, αναβόλα και κρεατίνες κάργα κι όλο κλο κλο και ποζεριά μέχρι τον Σεπτέμβριο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παρτε και μια φωτογραφια του καλυτερου για μενα σωματοτυπου απο τις καλες εποχες  ;)  Bill Pearl για οσους θυμουνται
του καλυτερου φουσκωτου σωματοτυπου εννοεις γιατι για αλλους το ιδανικο ειναι σε πολυ πιο λεπτη εκδοση.βεβαια ολα ειναιν σχετικα μιας και αναφερεσαι σε αθλητη(πρωταθλητη?) μποντυ μπιλντινγκ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σκατογερε κρατιεσαι ακομη;
ανεβαινει σε λιγο φωτο με πλατη πρωην μελους που ρωτας απο δω και απο κει για την φυσικη του κατασταση

:think: δεν εχω ρωτησει για κανεναν παιχταρα μου για δωσε περισσοτερα εγω κρατιεμαι δυνατα  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
του καλυτερου φουσκωτου σωματοτυπου εννοεις γιατι για αλλους το ιδανικο ειναι σε πολυ πιο λεπτη εκδοση.
με 1.75 υψος που εχει ο pearl και 90 κιλα που ζυγιζε δεν τον λες και πολυ φουσκωτο σε σχεση με τους σημερινους που ειναι ιδιο υψος αλλα 110 κιλα  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Πως δεν τρελλαίνεσαι ρε φίλε;

Και τι να εξηγήσεις στον ασχετίλα που ούτε την μπάρα δεν ξεκολλάει σωστά και θέλει να στο παίξει και ειδικός και να σου πει και για φάρμακα μετά;

Χρειάστηκα κάποτε να κάνω βάρη για το μπασκετακι. Όλες οι ασκήσεις που μου δείξανε στο γυμναστήριο ήταν κατα 60% λάθος. Ειδικά οι δυναμικές.

Ευτυχως που είχα φίλο πρωταθλητή αρσιβαρίστα και μου δειξε πέντε πραματα και δεν πήρα κάνα δίσκο από τη μέση μου στο χέρι.

"Ειδικοί" και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Τρεις μήνες γυμναστήριο, αναβόλα και κρεατίνες κάργα κι όλο κλο κλο και ποζεριά μέχρι τον Σεπτέμβριο.

παλι ειδικος το παιζεις εδω? σεμνααααααααααα

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
:think: δεν εχω ρωτησει για κανεναν παιχταρα μου για δωσε περισσοτερα εγω κρατιεμαι δυνατα  :grin:
και ομως εχεις ρωτησει για αυτον που σας γαμησε στην ταφρο
και ξες πολυ καλα ποια ρωτησες...
αυριο μεθαυριο η φωτο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
με 1.75 υψος που εχει ο pearl και 90 κιλα που ζυγιζε δεν τον λες και πολυ φουσκωτο σε σχεση με τους σημερινους που ειναι ιδιο υψος αλλα 110 κιλα  ;)
ε φαινεται πως μαζι με ολα τα υπολοιπα εξελισσεται και το body building...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και ομως εχεις ρωτησει για αυτον που σας γαμησε στην ταφρο
και ξες πολυ καλα ποια ρωτησες...
αυριο μεθαυριο η φωτο

ααααααααααααχαχαχαχα που χαθηκες ρεεεεεεεεεεεεεε πες τα νεα σου

Επισκέπτης
Επειδη ειδα οτι λεγατε για ποδια πιο πανω να σας θυμισω οτι εκτος απο τις πιεσεις και τα σκουατ μια αλλη γαματη ασκηση ειναι οι προβολες με αλτηρες!
Ναι για αυτην εδω την ασκηση μιλαω που υπαρχει σε ολα τα γυναικεια περιοδικα!!!
Ειδικα αν ειστε κοτουλες και δεν χαμηλωνετε αρκετα στο σκουατ αν βαλετε αρκετα κιλα στις προβολες και τις κανετε σωστα φυσικα θα δειτε μεγαλη αλλαγη στο κωλαρακι σας!!!

lungeupanddown.jpg

Πιστευω οτι ειναι καλο κατα καιρους να την περιλαμβανουμε ολοι στο προγραμμα μας και να μη σκεφτομαστε οτι ειναι πουστικη ασκηση απο το κοσμοπολιταν!!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

φιλε ειναι οντως πουστικη εγω θα ντρεπομουν να την κανω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
παλι ειδικος το παιζεις εδω? σεμνααααααααααα

Αστο Εκτωρα.

Δεν το χεις πιάσει από την αρχή.

Δεν είμαι ειδικός.

Ξέρω όσα πρέπει να γνωρίζω γι αυτό το λίγο που γυμνάζομαι. Ούτε πουλάω πνεύμα σε κανέναν.

Αλλά από ότι βλέπω, γνωρίζω πολύ περισσότερα από πολλούς εδω μέσα που το παίζουν ειδικοί.

ΑΝτε γεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Αστο Εκτωρα.

Δεν το χεις πιάσει από την αρχή.

Δεν είμαι ειδικός.

Ξέρω όσα πρέπει να γνωρίζω γι αυτό το λίγο που γυμνάζομαι. Ούτε πουλάω πνεύμα σε κανέναν.

Αλλά από ότι βλέπω, γνωρίζω πολύ περισσότερα από πολλούς εδω μέσα που το παίζουν ειδικοί.

ΑΝτε γεια.

εχεις τουπε στυλακι στην κουβεντα που δε συναδει με το ποσοστο ενασχολησης σου με το αντικειμενο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α ποδολαγνε ξεκινησα διαβασμα φορεξ. δειξε μπαλιτσα εκει στο θρεντ να γουσταρουμε και ασε τα γυμναστηριακα που δεν τοχεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
εχεις τουπε στυλακι στην κουβεντα που δε συναδει με το ποσοστο ενασχολησης σου με το αντικειμενο.

Δεν είμαι σφίχτης friend. Ούτε κι επιθύμησα ποτέ να γίνω.

Οι αθλητικές μου δραστηριότητες ήταν πάντα σε άλλα ταμπλώ.  

Αλλά τουλάχιστον όταν θες να γίνεις σφίχτης, μάθε να ξεκολλάς την μπάρα σωστά από το πάτωμα.

Και βέβαια έχω τουπέ. Όταν βλέπω άσχετους να το παιζουν ειδικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom