Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
η δευτερη σιγουρα πεταμα στα σκουπιδια οπως ειναι. τη πρωτη κρατα τη με σωστη εκτελεση σε 10-12 επαναληψεις.
*ασκηση που δε βγαινουν 10 επαναληψεις δε θεωρειται ασκηση ουτε αποτελει μερος προγραμματος προπονησης.
ο χαλβας τραβηξε ενα βιντεο 5 μαξ επαναληψεων με το ζορι για να δειξει τι? οτι ειναι ασχετος και βλαξ.

για να δειξει οτι ακομα και αυτος ο μαλακας προσπαθει να κανει μια ασκηση με σκοπο σιγα σιγα να ανεβασει επαναληψεις σκοπος του βιντεο ειναι να αναδειξει την προσπαθεια εινε καθαρα ταπεινοι οι λογοι που ανεβασε το βιντεο οχι για λογους επιδειξης που ολοι εσεις οι καχυποπτοι ζηλοφθονες πιστευετε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ηθελες να στο πει ο γαμιας σου  ε?  :2funny:

δε μαρεσει ο τροπος που μιλας

ναι αυτο ειναι να σαι σιγουρος... :2funny: ποζερια λεμεεε

ο λεονης ειναι φιλος μου σενα ιδια βαρυτητα εχουν οι συζητησεις με τους φιλους σου και με ξενους?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυποι στ αρχιδια μου τι ειναι ο λαιον και τινος φιλος ειναι  :)

λεει μαλακιες ομως κι επειδη το θεμα με τη γυμναστικη ειναι ισως το μονο που με ενδιαφερει και δε γραφω εντελως για το χαβαλε δε μπορω να διαβαζω παπαριες...

ειμαι αθλητης 15 χρονια κι εχω δει παρα πολλους που απλα πανε γυμναστηριο 2 μηνες πριν το καλοκαιρι και γραφουν αηδιες σε φορουμ για φαρμακα και κρεατινες και δε ξερω και γω τι αλλο και μου σπανε τα νευρα.

τοσο απλα.

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τα συμπληροματα λιγο πολυ βλαπτουν την υγεια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λεει μαλακιες ομως κι επειδη το θεμα με τη γυμναστικη ειναι ισως το μονο που με ενδιαφερει και δε γραφω εντελως για το χαβαλε δε μπορω να διαβαζω παπαριες...

ειμαι αθλητης 15 χρονια κι εχω δει παρα πολλους που απλα πανε γυμναστηριο 2 μηνες πριν το καλοκαιρι και γραφουν αηδιες σε φορουμ για φαρμακα και κρεατινες και δε ξερω και γω τι αλλο και μου σπανε τα νευρα.

τοσο απλα.

ο λεονης ειναι ανοιχτομυαλος και συζητησιμος και δεκτικος να μαθει περισσοτερα. και δεν ανηκει καθολου στην τελευταια παραγραφο που εγραψες. αρα και συ λες μαλακιες παιχτουρι μου ναι?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο λεονης ειναι ανοιχτομυαλος και συζητησιμος και δεκτικος να μαθει περισσοτερα. και δεν ανηκει καθολου στην τελευταια παραγραφο που εγραψες. αρα και συ λες μαλακιες παιχτουρι μου ναι?
οχι.απ τα γραφομενα του κρινω

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εκτορα απο σεπτεμβρη και επειτα ισως σε χρειαστω για συμβουλες.θα τα λεμε και εδω γιατι βλεπω οτι και αλλοι ασχολουνται με το αντικειμενο οποτε με ποστ εδω ισως παρω δευτερες, τριτες κ.ο.κ. γνωμες.

Επισκέπτης

τοσο απλα.

τυπε αν δεν πει ο ενας τη μαλακια του ο αλλος το ιδιο πως θα γινει συζητηση αυτο γινεται εδω ανταλασουμε αποψεις μη τρελενεσαι να εξηγεις με ομορφο τροπο ο εχων τη γνωση να την μοιραζεται οχι να χλευαζει  :rockon:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε αν δεν πει ο ενας τη μαλακια του ο αλλος το ιδιο πως θα γινει συζητηση αυτο γινεται εδω ανταλασουμε αποψεις μη τρελενεσαι να εξηγεις με ομορφο τροπο ο εχων τη γνωση να την μοιραζεται οχι να χλευαζει  :rockon:
αλλο ανταλλαγη αποψεων κι αλλο παραθεση μαλακιας.εν πασει περιπτωση πολυ ασχοληθηκα,λαθος μου.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
σκατογερε κρατιεσαι ακομη;
ανεβαινει σε λιγο φωτο με πλατη πρωην μελους που ρωτας απο δω και απο κει για την φυσικη του κατασταση

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παρτε και μια φωτογραφια του καλυτερου για μενα σωματοτυπου απο τις καλες εποχες  ;)  Bill Pearl για οσους θυμουνται

Συνημμένα

• BillPearl1.jpg
    BillPearl1.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 24

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτορα απο σεπτεμβρη και επειτα ισως σε χρειαστω για συμβουλες.θα τα λεμε και εδω γιατι βλεπω οτι και αλλοι ασχολουνται με το αντικειμενο οποτε με ποστ εδω ισως παρω δευτερες, τριτες κ.ο.κ. γνωμες.

τυπε οτι θελεις εδω παρακληση μονο μη μου στειλεις κανα πμ γιατι δεν απανταω σε κανενα τετοιου ειδους γιατι ανοιγει κουβεντα που δεν εχω διαθεση να κανω καταλαβαινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom