Η δεύτερη όντως είναι λίγο γελοία αλλά στ' αρχίδια μου, έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα κόμπλεξ, από άλλους λόγους γίνεσαι περίγελος
Δίκιο έχεις.
Η δεύτερη όντως είναι λίγο γελοία αλλά στ' αρχίδια μου, έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα κόμπλεξ, από άλλους λόγους γίνεσαι περίγελος
περιμενω παντως πως και πως που θα πεταχτουν ολοι ενας ενας να πουν κατι.γιαυτο εβαλα τα βιντεο;)
ενας θα πει κανει 140 κιλα οπισθολαιμιες,καποιος αλλος θα πει οειναι φετε ςκαι με ριχνει,αλλος θα πει οτι ειναι αγωνιστικςο τρογοντας μπροκολα και ρυζια κτλ...αγωνιο!
τι επιστημονικη αναλυση θες ρε βλακα? τα gironda dips δεν ειναι σαν τις αλλες βυθισεις γιατι ετσι οπως ειναι τοποθετημενα τα χερια η πιεση στους περιστροφεις των ωμων ειναι μεγαλυτερη λογω γωνιαςΕπιστημονική ανάλυση, δε μπορώ να πω. Ένιωθα λες και διάβαζα ιατρικό βιβλίο.
Για πες ρε παλίκαρε γιατί να πάθεις ζημιά στον ώμο "μέσα" όπως επιστημονικά το 'γραψες στα gironda κι όχι στα κλασικά dips.
Έχεις δει ή έχεις ακούσει κανένα να μην έχει πάθει ζημιά στις κλασικές βυθίσεις και να την έπαθε από τις gironda;
Για τη δεύτερη έγραψα είναι καλή γι' αυτούς που έχουν ήδη δυνατή οπίσθια αλυσίδα (ραχιαία, μηριαία) κι είναι για προχωρημένους.
Οι υπόλοιποι ας μείνουν στα βασικά, άρσεις, άρσεις με τεντωμένα, λεγκ κερλς ακούγοντας μουσική στο άιποντ, άιντε σε μεγάλα κέφια καμιά καλημέρα
Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;
Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε...
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.
Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.
Περαστικα σας.
αστο αγορι μου αστο.βαζεις 2 ασκησεις οι οποιες ειναι για προχωρημενους και την ουσια αχρειαστες και θα διαβασει κανας χριστιανος ,θα παει να τις κανει και θα παθει καμμια ζημια.αστο σου λεω...Ρε μπούφε, κάνεις τον αχαχούχα να μοιάζει με απόφοιτο του χάβαρντ. Για τα χέρια είπα ότι προτιμώ να είναι με την κλασική λαβή, να κοιτάνε μέσα δηλαδη.
Τα GHR τα πρότεινα γιατί το πρήξιμο που είδα με αυτά τις επόμενες μέρες δεν το έχω δει ούτε με τις άρσεις ούτε με τα κερλς εννοείται.
Καταλαβαίνω το μένος σου να μου την πεις, αλλά τουλάχιστον διάβαζε καλύτερα τα ποστ μου, για να έχει κι ένα ενδιαφέρον
αστο αγορι μου αστο.βαζεις 2 ασκησεις οι οποιες ειναι για προχωρημενους και την ουσια αχρειαστες και θα διαβασει κανας χριστιανος ,θα παει να τις κανει και θα παθει καμμια ζημια.αστο σου λεω...
κι οσο για το αν εχω μενος να στην πω παλι μαλακιες λες ηλιθιε.εσυ πεταγεσαι σαν την πουτσα σε οτι γραφω αν θυμασαι και απλως στο ανταποδιδω ετσι για το χαβαλε,μηπως θες να βρω και τα ποστ σου που μου πεταγοσουνα συνεχεια σα κλανια ?
αιντε βλακα.ξυριστε καμμια γαμπα κι αφηστε τη γυμναστικη γι αυτους που ασχολουνται χρονια με ΑΘΛΗΜΑΤΑ και οχι με γυμναστηριο μονο και ποζερια
αστο αγορι μου αστο.βαζεις 2 ασκησεις οι οποιες ειναι για προχωρημενους και την ουσια αχρειαστες και θα διαβασει κανας χριστιανος ,θα παει να τις κανει και θα παθει καμμια ζημια.αστο σου λεω...
κι οσο για το αν εχω μενος να στην πω παλι μαλακιες λες ηλιθιε.εσυ πεταγεσαι σαν την πουτσα σε οτι γραφω αν θυμασαι και απλως στο ανταποδιδω ετσι για το χαβαλε,μηπως θες να βρω και τα ποστ σου που μου πεταγοσουνα συνεχεια σα κλανια ?
αιντε βλακα.ξυριστε καμμια γαμπα κι αφηστε τη γυμναστικη γι αυτους που ασχολουνται χρονια με ΑΘΛΗΜΑΤΑ και οχι με γυμναστηριο μονο και ποζερια
Πέστα ρε μαλάκα.
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?10 φορές έγραψα ότι είναι για προχωρημένους. Στ' αρχίδια μου, κάντε ό,τι θέλετε, όχου. Τι θέλω και μιλάω ο μαλάκας
Μη συμφωνείς με αυτόν ρε, θα το μετανοιώσεις αργά ή γρήγορα
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?
μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως
και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο