Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
περιμενω παντως πως και πως που θα πεταχτουν ολοι ενας ενας να πουν κατι.γιαυτο εβαλα τα βιντεο;)
ενας θα πει κανει 140 κιλα οπισθολαιμιες,καποιος αλλος θα πει οειναι φετε ςκαι με ριχνει,αλλος θα πει οτι ειναι αγωνιστικςο τρογοντας μπροκολα και ρυζια κτλ...αγωνιο!

Χωρίς να ξέρω τι στόχους έχεις αν πέρνεις ΚΑΙ φάρμακο και είσαι έτσι τότε κάτι λάθος κάνεις φίλε μου.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
λαιον την 2η που εβαλες την κανουν 1-2 ατομα στο γυμναστηριο, κ απλα κρατανε ενα σκουποξυλο ορθιο μπροστα τους για να εχουν καποια ισορροπια.
ζορικη πολυ ασκηση, απλα θελει προσοχη πως θα ακουμπησεις τα γονατα γιατι παιζει κ να στα γαμησει αν δεν προσεξεις

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ναι ναι ηλιθιε ,κανε gironda dips να σου μεινουν οι ωμοι στα χερια μετα και παιξτο και ειδικος  :jerking: αυτα ειναι για γερα κορμια οχι για λαπαδες βλακα.καλα για τη δευτερη ασκηση ουτε λογος,αχρειαστη εντελως.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τα gironda dips αν δεν εισαι προπονημενος γενικα μπορει να σου κανουν ζημια στους ωμους γιατι λιγο να μην εχεις σωστη γωνια πιανει κατευθειαν μεσα...κι επειδη οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν καλη τεχνικη ανετα τραυματιζεσαι.

δυνατο στηθος=επικλινης,κατακλινης παγκος με αλτηρες και δε θες τιποτα αλλο.αν μιλαμε για βαρη.αλλιως καμψεις και σταδιακα βαζεις βαρος σε ενα σακιδιο στην πλατη...τα υπολοιπα ειναι μαλακιες για ποζεραδες και μιας και αναφερθηκε ο gironda  ο τυπος εβαζε το larry scott να κανει αυτη την ασκηση η οποια ειναι απειρως καλυτερη αλλα και παλι επικινδυνη αν δεν εισαι προπονημενος

Συνημμένα

• larry-scott-ring-flyes-1.jpg
    larry-scott-ring-flyes-1.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 20

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σχετικα με τη δευτερη που εβαλε ο βλακας ο λαιν δεν ειναι το θεμα φυσικα αμα σε κοροιδευουν οι αλλοι στο γυμναστηριο (στ αρχιδια σου) αλλα οτι εκτος του οτι ειναι επικινδυνη για τα γονατα αν δεν κατσεις σωστα εχει και τρομερη επιβαρυνση στη μεση ...γιατι κλασσικα οι πιο πολλοι ειναι αγυμναστοι στην ουσια και δεν χρησιμοποιουν σωστη γωνια...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επιστημονική ανάλυση, δε μπορώ να πω. Ένιωθα λες και διάβαζα ιατρικό βιβλίο.
Για πες ρε παλίκαρε γιατί να πάθεις ζημιά στον ώμο "μέσα" όπως επιστημονικά το 'γραψες στα gironda κι όχι στα κλασικά dips.
Έχεις δει ή έχεις ακούσει κανένα να μην έχει πάθει ζημιά στις κλασικές βυθίσεις και να την έπαθε από τις gironda;
Για τη δεύτερη έγραψα είναι καλή γι' αυτούς που έχουν ήδη δυνατή οπίσθια αλυσίδα (ραχιαία, μηριαία) κι είναι για προχωρημένους.
Οι υπόλοιποι ας μείνουν στα βασικά, άρσεις, άρσεις με τεντωμένα, λεγκ κερλς ακούγοντας μουσική στο άιποντ, άιντε σε μεγάλα κέφια καμιά καλημέρα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Επιστημονική ανάλυση, δε μπορώ να πω. Ένιωθα λες και διάβαζα ιατρικό βιβλίο.
Για πες ρε παλίκαρε γιατί να πάθεις ζημιά στον ώμο "μέσα" όπως επιστημονικά το 'γραψες στα gironda κι όχι στα κλασικά dips.
Έχεις δει ή έχεις ακούσει κανένα να μην έχει πάθει ζημιά στις κλασικές βυθίσεις και να την έπαθε από τις gironda;
Για τη δεύτερη έγραψα είναι καλή γι' αυτούς που έχουν ήδη δυνατή οπίσθια αλυσίδα (ραχιαία, μηριαία) κι είναι για προχωρημένους.
Οι υπόλοιποι ας μείνουν στα βασικά, άρσεις, άρσεις με τεντωμένα, λεγκ κερλς ακούγοντας μουσική στο άιποντ, άιντε σε μεγάλα κέφια καμιά καλημέρα
τι επιστημονικη αναλυση θες ρε βλακα? τα gironda dips δεν ειναι σαν τις αλλες βυθισεις γιατι ετσι οπως ειναι τοποθετημενα τα χερια η πιεση στους περιστροφεις των ωμων ειναι μεγαλυτερη λογω γωνιας  :uglystupid:

εγραψες οτι ειναι καλη αμα ειναι ηδη γυμνασμενοι...και γιατι ρε εξυπνε να κανει ο αλλος αυτη τη μαλακια που σου γαμαει τα γονατα και στην ουσια δε κερδιζεις τιποτα αφου δε μπορεις να βαλεις εξτρα κιλα? η μηπως θα βαλεις εξτρα κιλα οταν θα την κανεις τη συγκεκριμμενη ασκηση...πες το κι αυτο να πεσω κατω απ τα γελια...

θες δυνατους μηριαιους δικεφαλους αγορι μου? τερματισε πρωτα τη μηχανη που κανεις leg curls ,αρχισε να κανεις ρουμανικες αρσεις θανατου με σοβαρα κιλα και να δεις τι δυναμη θα εχεις μετα...εκτος κι αν θες να δουλεψεις αντοχη στους μηριαιους δικεφαλους,τι να σου πω  :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε μπούφε, κάνεις τον αχαχούχα να μοιάζει με απόφοιτο του χάβαρντ. Για τα χέρια είπα ότι προτιμώ να είναι με την κλασική λαβή, να κοιτάνε μέσα δηλαδη.
Τα GHR τα πρότεινα γιατί το πρήξιμο που είδα με αυτά τις επόμενες μέρες δεν το έχω δει ούτε με τις άρσεις ούτε με τα κερλς εννοείται.
Καταλαβαίνω το μένος σου να μου την πεις, αλλά τουλάχιστον διάβαζε καλύτερα τα ποστ μου, για να έχει κι ένα ενδιαφέρον

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;

Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε... :jerking:
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.

Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.

Περαστικα σας. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μπούφε, κάνεις τον αχαχούχα να μοιάζει με απόφοιτο του χάβαρντ. Για τα χέρια είπα ότι προτιμώ να είναι με την κλασική λαβή, να κοιτάνε μέσα δηλαδη.
Τα GHR τα πρότεινα γιατί το πρήξιμο που είδα με αυτά τις επόμενες μέρες δεν το έχω δει ούτε με τις άρσεις ούτε με τα κερλς εννοείται.
Καταλαβαίνω το μένος σου να μου την πεις, αλλά τουλάχιστον διάβαζε καλύτερα τα ποστ μου, για να έχει κι ένα ενδιαφέρον
αστο αγορι μου αστο.βαζεις 2 ασκησεις οι οποιες ειναι για προχωρημενους και την ουσια αχρειαστες και θα διαβασει κανας χριστιανος ,θα παει να τις κανει και θα παθει καμμια ζημια.αστο σου λεω...

κι οσο για το αν εχω μενος να στην πω παλι μαλακιες λες ηλιθιε.εσυ πεταγεσαι σαν την πουτσα σε οτι γραφω αν θυμασαι και απλως στο ανταποδιδω ετσι για το χαβαλε,μηπως θες να βρω και τα ποστ σου που μου πεταγοσουνα συνεχεια σα κλανια ?

αιντε βλακα.ξυριστε καμμια γαμπα κι αφηστε τη γυμναστικη γι αυτους που ασχολουνται χρονια με ΑΘΛΗΜΑΤΑ και οχι με γυμναστηριο μονο και ποζερια  :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ειδα κάτι βιντεάκια πριν λίγο από "ειδικούς".

Ρε πούστη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από 25 χρόνια που χω να πατήσω στα γυμναστήρια.

Η ίδια ασχετίλα.

- Χτες καθόμουν σαν ηλίθιος   :headbang: :headbang: να βάλω μυαλό σε ορισμένους για τον Πελέ....

- Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που πιστεύουν πως η Εθνικη Τράπεζα ΔΕΝ έχει ακόμα χρεοκοπήσει.

- Ο άλλος ξεκινάει να "ξεκολλήσει" με επολέ την μπάρα με τα βάρη από κάτω και τη σηκώνει με τη "μέση"!!!   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και το βγάζει και στο youtube .... :headbang:

Και δεν κάνει και σωστά και την άσκηση  ...  :headbang: :headbang: :headbang:

και παίρνει και φάρμακα....

Της πουτάνας....  Η ασχετίλα πάει σύννεφο...   :headbang: :headbang:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
αστο αγορι μου αστο.βαζεις 2 ασκησεις οι οποιες ειναι για προχωρημενους και την ουσια αχρειαστες και θα διαβασει κανας χριστιανος ,θα παει να τις κανει και θα παθει καμμια ζημια.αστο σου λεω...

κι οσο για το αν εχω μενος να στην πω παλι μαλακιες λες ηλιθιε.εσυ πεταγεσαι σαν την πουτσα σε οτι γραφω αν θυμασαι και απλως στο ανταποδιδω ετσι για το χαβαλε,μηπως θες να βρω και τα ποστ σου που μου πεταγοσουνα συνεχεια σα κλανια ?

αιντε βλακα.ξυριστε καμμια γαμπα κι αφηστε τη γυμναστικη γι αυτους που ασχολουνται χρονια με ΑΘΛΗΜΑΤΑ και οχι με γυμναστηριο μονο και ποζερια  :jerking:

Πέστα ρε μαλάκα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

αιντε βλακα.ξυριστε καμμια γαμπα κι αφηστε τη γυμναστικη γι αυτους που ασχολουνται χρονια με ΑΘΛΗΜΑΤΑ και οχι με γυμναστηριο μονο και ποζερια  :jerking:

10 φορές έγραψα ότι είναι για προχωρημένους. Στ' αρχίδια μου, κάντε ό,τι θέλετε, όχου. Τι θέλω και μιλάω ο μαλάκας

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
10 φορές έγραψα ότι είναι για προχωρημένους. Στ' αρχίδια μου, κάντε ό,τι θέλετε, όχου. Τι θέλω και μιλάω ο μαλάκας
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?  :jerking:

μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως  :2funny:

και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο  :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
λες οι προχωρημενοι να μη τις ξερουν τις ασκησεις που εβαλες ρε χαμενε?  :jerking:

μονο ο μαξιμιλιαν απ αυτους που γραφουν εδω φαινεται να ξερει ο ανθρωπος τι γραφει ,οι αλλοι ειστε για τον πουτσο εντελως  :2funny:

και κανα δυο αλλοι που δε θυμαμαι νικς αλλα γενικα σε αυτο το θρεντ εχουν γραφτει ενα καρο μαλακιες λιγο που διαβασα,ποζερια και σκονες τιποτα αλλο  :jerking:

Μην ασχολείσαι φίλε, άσε να φάμε το κεφάλι μας. Κάνε μου μια χάρη όμως, το καλοκαίρι που θα 'σαι κλεισμένος με στο σπίτι τα πρωινά επειδή... δε σ' αρέσει η θάλασσα (και καλά), μην κλαις πολύ γιατί δεν έχω πολλά μαντήλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom