Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγω κατεβασα το nο xplode caffeine free 20 srvngs, και κανω απιστευτα πραγμματα στο γυμ. ρε, εχω τερματισει ολα τα οργανα...

Ασε τις μαλακιες και πιασε το σιδερικο να ουμε!!! Αδερφαρα εισαι???  :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω κατεβασα το nο xplode caffeine free 20 srvngs, και κανω απιστευτα πραγμματα στο γυμ. ρε, εχω τερματισει ολα τα οργανα...
Αληθεια αυτο σκεφτομαι και εγω οταν τα τερματισεις τι κανεις μετα ?βαζεις τα διπλα μια γκομενα να καθεται απο επανω ?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αληθεια αυτο σκεφτομαι και εγω οταν τα τερματισεις τι κανεις μετα ?βαζεις τα διπλα μια γκομενα να καθεται απο επανω ?
κοβεις το φαρμακο και βλεπεις οτι χωρις αυτο δε σηκωνεις τιποτα...

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Τούμπανοι του forum, δώστε μου τα φώτα σας, θέλω να αποκτήσω λίγη περισσότερη μυική μάζα σε κορμό, ώμους, χέρια. Η καθαρή πρωτεϊνη-ορός γάλακτος, βοηθάει πρακτικά σε αυτό ??? Ποιά είναι η καλύτερη ??? :rockon:

Επισκέπτης
Τούμπανοι του forum, δώστε μου τα φώτα σας, θέλω να αποκτήσω λίγη περισσότερη μυική μάζα σε κορμό, ώμους, χέρια. Η καθαρή πρωτεϊνη-ορός γάλακτος, βοηθάει πρακτικά σε αυτό ??? Ποιά είναι η καλύτερη ??? :rockon:
γεια σου κτιστε μου!αμα δεν εχισ προβλιμα λιπουσ παρε μια ποιοτικι ογκου οποσ ι real mass (gastari),ι οποσ και ι serious mass(on)

Επισκέπτης
εισαι γυμναστρια κουαρντιν?
σημερα εγαφα 2 μπολ με μουσλι βυσινο μαρμελαδα κ 3 σουβλακια για βραδυνο.ειναι καλη η διατροφη για extreme cutting for summer?θα φυγει το υποδοριο λιπος για να γινω ινες σαν τον πιτσιλιστη?
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καργαααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
οι ξεφτιλισμενι απαξιομενι και θλιβερι νταβατζιδεσ τον σιμπλιροματον του εχτρεμε τιν πουλανε 65 ευρο οι κλεφτεσ!!!
εγο τιν πιρα απο βουλγαρια με ενα 50αρικο! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πιτσι θελω να γινω σαν κ εσενα.Θελω να με κανες ινες.Δωσε τα φωτα σου
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!
θα γινουμε σιγουρα ινεσσσσσ πορνε μου!!!!
ειμαστε σε καλο δρομοοοοοο!!!!
θελισ να σου κανο περσοναλ πορνοτρεινινκ τσιρτσιναμπα μου?
θα σε κανο πομποδεσ θιριοδεσ και κτινοδεσ κτιστο!χαχαχαχαχαχα!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/d3a4245cf4c9b19fa7a8e38ce47c5e97_XL.jpg?v=1[/img[/URL]]

αφιερωμενη στο ξαδερφο μου τον nonta που φυλαει σκοπια τωρα  :headbang3:

[b]CIGANO CIGANO CIGANO [/b]    :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ντιαναμπολ

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
θα ηθελα αν μπορειτε να προτεινετε καποια αμινοξεα....σκεφτομαι να τα προσθεσω μαζι με την πρωτεινη που παιρνω ηδη    ο λογοσ ειναι καθαρα το ασταθεσ ωραριο εργασιας με αποτελεσμα οχι και της τοσο καλησ διατροφης

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
θα ηθελα αν μπορειτε να προτεινετε καποια αμινοξεα....σκεφτομαι να τα προσθεσω μαζι με την πρωτεινη που παιρνω ηδη    ο λογοσ ειναι καθαρα το ασταθεσ ωραριο εργασιας με αποτελεσμα οχι και της τοσο καλησ διατροφης
αφου παιρνεις πρωτεινη
γιατι να παρεις αμινοξεα ρε μαλακα
μαλακας εισαι;

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι