Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδω γενηθηκες εσυ,τα αλλα σε πειραξαν?

νταξει πες οτι ειπες μαλακια και απο δω και μπρος με ρεγουλα τις μπουρδες. διαβαζε και λιγο τι ειναι αυτα που μπουκωνεις πριν τα μπουκωσεις δεν ειναι κακο να ξερεις.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες σας εχω φρεσκο πραμα!!! Πορνωδες καλοκαιρινο προγραμμα full body τριων ημερων για να γινουμε ινες!!!!
Φυσικα δε θα παραλειψω να το μοιραστω με τους εμπειρους χτιστους του μπουρδελοφορουμ, των οποιων τα σχολια και τις συμβουλες περιμενω εναγωνιως!!!!  :rockon:

n17yc9.jpg

απο κοιλιακους εχει επισης τα εξης:
ροκανισματα 3 σετ των 40
αρσεις ποδιων σε επικλινη παγκο 3 σετ των 25
πλαγιες καμψεις κορμου σε παγκο 3 σετ των 20
και αεροβιο κανα τεταρτο πριν και μετα την προπονηση... το οποιο πολλες φορες βαριεμαι να το κανω  :grin:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μαγκες σας εχω φρεσκο πραμα!!! Πορνωδες καλοκαιρινο προγραμμα full body τριων ημερων για να γινουμε ινες!!!!
Φυσικα δε θα παραλειψω να το μοιραστω με τους εμπειρους χτιστους του μπουρδελοφορουμ, των οποιων τα σχολια και τις συμβουλες περιμενω εναγωνιως!!!!  :rockon:

n17yc9.jpg

απο κοιλιακους εχει επισης τα εξης:
ροκανισματα 3 σετ των 40
αρσεις ποδιων σε επικλινη παγκο 3 σετ των 25
πλαγιες καμψεις κορμου σε παγκο 3 σετ των 20
και αεροβιο κανα τεταρτο πριν και μετα την προπονηση... το οποιο πολλες φορες βαριεμαι να το κανω  :grin:

pullover = πουλοβερ χαχαχχαχαχαχαχαχα χυστη μου προγραμματαρα βλεπω το χεις πιτσιλισει κιολας απ την καυλα ινες θα μαστε το καλοκαιρι!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
χαχα δεν ειναι χυσια μαλλον η ιδρωτιλα του τεφατζη που του το εφτιαξε ειναι  :shit:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εισαι γυμναστρια κουαρντιν?
σημερα εγαφα 2 μπολ με μουσλι βυσινο μαρμελαδα κ 3 σουβλακια για βραδυνο.ειναι καλη η διατροφη για extreme cutting for summer?θα φυγει το υποδοριο λιπος για να γινω ινες σαν τον πιτσιλιστη?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
σημερα εγαφα 2 μπολ με μουσλι βυσινο μαρμελαδα κ 3 σουβλακια για βραδυνο.ειναι καλη η διατροφη για extreme cutting for summer?θα φυγει το υποδοριο λιπος για να γινω ινες σαν τον πιτσιλιστη?
ετσι αγορι μου
για σουμο καλα τα πας...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ντάξει, είσαι όντως ξάδερφος του Νώντα. :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει.
βελβυ μαγιο πηρες για την θαλασσα;

Έχω το περσινό μου που ακόμα μ'αρέσει. Αλλά δεν το κόβω να κάνω και πολλά μπάνια φέτος. Οπότε δε δίνω άλλα λεφτά.
Τέσπα, θα με βρίσουν που σπαμάρω εδώ.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Συνεχισε ετσι  :2funny: :2funny::2funny: :rockon:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έκφραση ευγένειας όταν βρίσκεσαι αποσυνδεδεμένος από τα δρώμενα γύρω σου, όταν έχεις κατεβάσει ασφάλειες και ρολά για να βρει το μυαλό σου λίγη ησυχία, και γενικά όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνα και δεν θέλεις να σου τη χαλάσουν.  :rockon:

Η αρχιμηδια εκδοση του μη μου ζαλιζετε τ'αρχιδια

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω για Γλυκίνη και κρεατίνη, για αργινίνη όμως υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι απλά δεν δουλεύει.

εγω κατεβασα το nο xplode caffeine free 20 srvngs, και κανω απιστευτα πραγμματα στο γυμ. ρε, εχω τερματισει ολα τα οργανα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom