Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω δοκιμασει μεθ.εστ.κρεατινη,και κρε ακιλυν κτλ.Παιδια καλυτερη απο την απλη μονουδρ. δεν υπαρχει.Απλα να ξερετε γι ανα δειτε αποτελεσμα,10γρμ την ημερα και βαρια προπονηση οχι 5γρμ και π*πες.

Παιδιά μια παράκληση, επειδή δεν έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο γνώσεων εδώ μέσα, καλό θα ήταν αν θέλετε να λέτε πέντε πράγματα γι'αυτό που αναφέρετε, π.χ. τι είναι, κάθε πότε να παίρνουμε δόση και επίσης να λέτε τη μάρκα και που μπορούμε να το αγοράσουμε! Ευχαριστώ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Παιδιά μια παράκληση, επειδή δεν έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο γνώσεων εδώ μέσα, καλό θα ήταν αν θέλετε να λέτε πέντε πράγματα γι'αυτό που αναφέρετε, π.χ. τι είναι, κάθε πότε να παίρνουμε δόση και επίσης να λέτε τη μάρκα και που μπορούμε να το αγοράσουμε! Ευχαριστώ
ανεβα στην ταρατσα του σπιτιου σου και πηδα με το κεφαλι προς τα κατω, το ιδιο αποτελεσμα θα εχει

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα η προταση μου ειναι γι ακεθ μερα μια δοση απο:Γλυκινη 5γρμ+Αργινινη 5γρμ+10γρμ κρεατινη απλη.θα με θυμηθηετε.ενα τετοιο stack αν τα παρετε χυμα απο εξωτερικο δεν θα σας κοστισει πανω απο 100 ευρω ανα τριμηνο και πολυ καλυτερη δουλεια απο τις αλλε ςμουφες που πουλανε οι εταιριες.Ψαχτητε λιγο με αμινοξεα,εχουν πολυ πραγμα και ενδιαφερον.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στελνεις με πμ "κυκλους"  :headbang: χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζεται" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Καταλαβα τι "κυκλους" κοπυ πειστ στελνεις στο καθε εναν τα ιδια..
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για τα ατομα που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος

μη μου τους κυκλους ταραττε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χερετο τουσ χτιστουσ!
βλεπο ιπαρχι μια πορνοταραχι μεταξι χτιστον!
μιν τσακονεστε ατολμα μου χτιστα αγορια !διανιουμε  ολοι τον ιδιο ιδονικο πορνοαγονα τισ σιδιρικισ ιδονισ!

τι κουμπονετε αυτιν τιν περιοδο χτιστι μου?
εγο serious mass τισ on!τελιο προτεινακι ογκου με λιγα γραμαρια ζαχαρι μεσα!
εχο αρχισι και γινομε κτινοδεσ πομποδεσ και μιοδεσ χτιστοσ!
σε λιγο κερο σκευτομε και για κρεατινακι αιθιλικου πορνοεστερα!
και κανα θερμογενετικο!

αν καπιοσ χτιστοσ εχι να προτινι καπιο θερμογενετικο ιμε ολοσ αυτια!

ethyl ester δεν δουλευει, και η bsn την εβγαλε απο τα προιοντα. παιζι πολυ creatine HCL.
οι πρωτεινες ογκου ειναι μαλακιες ρε
επιης το xplode 2 ειναι κυριως κρεατινη

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μη μου τους κυκλους ταραττε
Έκφραση ευγένειας όταν βρίσκεσαι αποσυνδεδεμένος από τα δρώμενα γύρω σου, όταν έχεις κατεβάσει ασφάλειες και ρολά για να βρει το μυαλό σου λίγη ησυχία, και γενικά όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνα και δεν θέλεις να σου τη χαλάσουν.  :rockon:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Εμενα η προταση μου ειναι γι ακεθ μερα μια δοση απο:Γλυκινη 5γρμ+Αργινινη 5γρμ+10γρμ κρεατινη απλη.θα με θυμηθηετε.ενα τετοιο stack αν τα παρετε χυμα απο εξωτερικο δεν θα σας κοστισει πανω απο 100 ευρω ανα τριμηνο και πολυ καλυτερη δουλεια απο τις αλλε ςμουφες που πουλανε οι εταιριες.Ψαχτητε λιγο με αμινοξεα,εχουν πολυ πραγμα και ενδιαφερον.

Από κάποιον σχετικά μεγάλο που έχει φάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο.Οχι υπερβολές,"ακούστε" το σώμα σας και χρησιμοποιήστε τα συμπληρώματα διατροφής, σαν συμπληρώματα διατροφής και οχι τη διατροφή σαν συμπλήρωμα των σκευασμάτων αυτών.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Θα συμφωνήσω για Γλυκίνη και κρεατίνη, για αργινίνη όμως υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι απλά δεν δουλεύει.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Από κάποιον σχετικά μεγάλο που έχει φάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο.Οχι υπερβολές,"ακούστε" το σώμα σας και χρησιμοποιήστε τα συμπληρώματα διατροφής, σαν συμπληρώματα διατροφής και οχι τη διατροφή σαν συμπλήρωμα των σκευασμάτων αυτών.

Πολύ σωστά τα λες φίλε μου αλλά το παλικάρι δεν είπε κατι κακό.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Πολύ σωστά τα λες φίλε μου αλλά το παλικάρι δεν είπε κατι κακό.
Ασφαλώς και δεν είπε κάτι κακό δεν λέω αυτό.Απλώς θέλω να επισημάνω τη διαφορά χρήσης και κατάχρησης των συμπληρωμάτων διατροφής,η οποία είναι δυσδιάκριτη και τελείως διαφορετική για κάθε αθλούμενο.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ασφαλώς και δεν είπε κάτι κακό δεν λέω αυτό.Απλώς θέλω να επισημάνω τη διαφορά χρήσης και κατάχρησης των συμπληρωμάτων διατροφής,η οποία είναι δυσδιάκριτη και τελείως διαφορετική για κάθε αθλούμενο.
Δυστυχώς ισχυει ακριβως αυτο που ειπες παραπανω. Οι περισσοτεροι αθλουμενοι νομιζουν οτι τα συμπληρωματα ειναι η βασικη διατροφη και η βασικη διατροφη συμπληρωμα στα συμπληρωματα..
πχ.νομιζουν οτι,οτι και να τρωνε με ενα λιποδιαλυτη θα χασουν λιπος ασχετα αν η διατροφη ειναι χαλια με υψηλες περιεκτικοτητες λιπους,ζαχαρης και γρηγορου υδατανθρακα...
η οτι με οσο περισσοτερη κρεατινη παρουν θα αυξησουν την μαζα τους χωρις να εχουν  6-8 προσεγμενα, συχνα και σωστα σε περιεκτικοτητες πρωτεινης-υδατανθρακα γευματα που ειναι απαραιτητα να γινουν αν οντως θελουμε να βαλουμε σωστη μυικη μαζα..
Τα συμπληρωματα ειναι να συμπληρωνουν και να βοηθουν στα βασικα που πρεπει να υπαρχουν στην καθημερινοτητα του καθενος που θελει να αλλαξει το σωμα του..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Δυστυχώς ισχυει ακριβως αυτο που ειπες παραπανω. Οι περισσοτεροι αθλουμενοι νομιζουν οτι τα συμπληρωματα ειναι η βασικη διατροφη και η βασικη διατροφη συμπληρωμα στα συμπληρωματα..
πχ.νομιζουν οτι,οτι και να τρωνε με ενα λιποδιαλυτη θα χασουν λιπος ασχετα αν η διατροφη ειναι χαλια με υψηλες περιεκτικοτητες λιπους,ζαχαρης και γρηγορου υδατανθρακα...
η οτι με οσο περισσοτερη κρεατινη παρουν θα αυξησουν την μαζα τους χωρις να εχουν  6-8 προσεγμενα, συχνα και σωστα σε περιεκτικοτητες πρωτεινης-υδατανθρακα γευματα που ειναι απαραιτητα να γινουν αν οντως θελουμε να βαλουμε σωστη μυικη μαζα..
Τα συμπληρωματα ειναι να συμπληρωνουν και να βοηθουν στα βασικα που πρεπει να υπαρχουν στην καθημερινοτητα του καθενος που θελει να αλλαξει το σωμα του..
dianabol και μυαλα στα καγκελα
αν νομιζεις οτι με τονους και φιλετακια και πατατουλες θα βαλεις κιλα
μπα....

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
dianabol και μυαλα στα καγκελα
αν νομιζεις οτι με τονους και φιλετακια και πατατουλες θα βαλεις κιλα
μπα....
:grin: Λαθος νο.1 το dianabol το κατατασσεις εσυ στη κατηγορια των συμπληρωματων για τα οποια ειχαμε εμεις συζητηση????
Αν ναι με τρομαζεις  :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
:grin: Λαθος νο.1 το dianabol το κατατασσεις εσυ στη κατηγορια των συμπληρωματων για τα οποια ειχαμε εμεις συζητηση????
Αν ναι με τρομαζεις  :grin:
αχχχχ κουαρ τι ωραια που τα λες :smitten: :smitten: :smitten:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Mακαρι να ηταν ετσι αλλα δυστυχως δεν ειναι.
:smitten: :smitten: :smitten:
αχ κουαρ τι ωραια που τα λες
σημερα δεν θα πας να εξασκηθεις;
εγω θα παω για κοιλιακους ραχαιους
ποσα σετ να κανω κουαρ μου;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι