Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
742 σελίδες γεμάτες μαλακίες και κοτσάνες και copy paste ότι μαλακιά υπάρχει στο διαδίκτυο και στα ελληνικά bodybuilding/ers.gr από τους ίδιους και τους ίδιους …κοινός της quardeen το κάγκελο... keep posting… πλάκα έχει...:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
742 σελίδες γεμάτες μαλακίες και κοτσάνες και copy paste ότι μαλακιά υπάρχει στο διαδίκτυο και στα ελληνικά bodybuilding/ers.gr από τους ίδιους και τους ίδιους …κοινός της quardeen το κάγκελο... keep posting… πλάκα έχει...:2funny:

κανε μας ενα refresh στη μνημη με τα δικα σου πονηματα στο θρεντ ρε τεραστιε  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κανε μας ενα refresh στη μνημη με τα δικα σου πονηματα στο θρεντ ρε τεραστιε  :2funny:

Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει ποτέ εδώ μέσα …κάποιοι που με ξέρουν απλά μπορεί να μου στείλανε πμ για κάποιους κύκλους και κάποιο στακάρισμα αλλά να κάτσω να ποστάρω εδώ μέσα με όλες τις μαλακίες που γράφετε δεν νομίζω… :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει ποτέ εδώ μέσα …κάποιοι που με ξέρουν απλά μπορεί να μου στείλανε πμ για κάποιους κύκλους και κάποιο στακάρισμα αλλά να κάτσω να ποστάρω εδώ μέσα με όλες τις μαλακίες που γράφετε δεν νομίζω… :2funny:
Στελνεις με πμ "κυκλους"  :headbang: χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζεται" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Καταλαβα τι "κυκλους" κοπυ πειστ στελνεις στο καθε εναν τα ιδια..
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για τα ατομα που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στελνεις με πμ "κυκλους"  :headbang: χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζεται" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για τα ατομα που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος

μην εισαι αποτομη αφου λεει οτι τον ρωτανε καποιοι που τον ξερουν.
θα τον ρωτανε για τετοιους κυκλους
images

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στελνεις με πμ "κυκλους"  :headbang: χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζετε" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για το ατομο που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος
Τραγικιά είσαι εσύ ρε άσχετη παλιό μπαζόλα… έγραψα ότι σε άτομα που με ξέρουν και τους ξέρω βρε μπάζο… διάβασε ρε άσχετη χαζογκόμενα πρώτα και μετά γράψε…... και δεν έγραψα πουθενά ότι στέλνω κύκλους για φάρμακα ρε μαλακισμένη…κύκλο μπορεί να κάνεις και με την κρεατίνη και με DAA ρε άσχετη τελευταία παλιοβλαχάρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τραγικιά είσαι εσύ ρε άσχετη παλιό μπαζόλα… έγραψα ότι σε άτομα που με ξέρουν και τους ξέρω βρε μπάζο… διάβασε ρε άσχετη χαζογκόμενα πρώτα και μετά γράψε…... και δεν έγραψα πουθενά ότι στέλνω κύκλους για φάρμακα ρε μαλακισμένη…κύκλο μπορεί να κάνεις και με την κρεατίνη και με DAA ρε άσχετη τελευταία παλιοβλαχάρα.

τυπε μην αρπαζεσαι τη διορθωσα εγω την κουαρ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για τα πανηγυρια ειναι αυτοι που γραφουν εδω οι περισσοτεροι...

πολυ men's health διαβαζουν και wikipedia...ασε που φαινεται οτι ειναι ασχετοι που παιρνουν φαρμακα νομιζοντας οτι ξερουν να τα χρησιμοποιουν...πετανε 10 ονοματα φαρμακων και καμμια ιατρικη ορολογια και αυτο ειναι...

βγαζει ματι...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
quardeen είσαι πολύ αγάμητη ρε βλαχάρα…. κοπυ πειστ είναι η ζωή σου ολόκληρη ρε άσχετη βλαχάρα…σταμάτα να ποστάρεις ρε άσχετη πατσαβούρα του κεράτα…δίνεις και συμβουλές ρε άσχετη :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για τα πανηγυρια ειναι αυτοι που γραφουν εδω οι περισσοτεροι...

πολυ men's health διαβαζουν και wikipedia...ασε που φαινεται οτι ειναι ασχετοι που παιρνουν φαρμακα νομιζοντας οτι ξερουν να τα χρησιμοποιουν...πετανε 10 ονοματα φαρμακων και καμμια ιατρικη ορολογια και αυτο ειναι...

βγαζει ματι...

+ 1000

:2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Αν λεμε για τετοιους κυκλους εκτορα παω πασο :2funny:

Ναι μαλον ο φιλος μας σαν παντογνωστης που ειναι , ειναι και πολυ δημοφιλης εδω μεσα και εχει πολλους γνωστους που τον ρωτανε να τους συμβουλεψει απο ΠΜ για ΚΥΚΛΟΥΣ :helpplea: συμπληρωματων...
Και εφοσον τα ξερει ολα και εδωσε για σημερα τις συμβουλες της μερας που επρεπε ... ειπε να μπει και να στειλει και καμια 6 7 ποστ μονο με βρισιμο να περασει και η ωρα Σε υψιλο επιπεδο συζητησης βρε αδερφε  :2funny:

Αλλα πραγματικα απορω αφου εσυ τα ξερεις ολα και δεν εχεις αναγκη τι πρεμουρα σε επιασε να μπεις να βρισεις ολους εμας που δεν τα ξερουμε σαν εσενα  :think: :think: μυγα σε τσιμπησε ??  :2funny:

:rockon:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
quardeen είσαι πολύ αγάμητη ρε βλαχάρα…. κοπυ πειστ είναι η ζωή σου ολόκληρη ρε άσχετη βλαχάρα…σταμάτα να ποστάρεις ρε άσχετη πατσαβούρα του κεράτα…δίνεις και συμβουλές ρε άσχετη :2funny:
Ειμαι απο ολα αυτα που λες και ακομα παραπανω  :rockon: :rockon: γιεαααααααααααααααα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αλλα πραγματικα απορω αφου εσυ τα ξερεις ολα και δεν εχεις αναγκη τι πρεμουρα σε επιασε να μπεις να βρισεις ολους εμας που δεν τα ξερουμε σαν εσενα  :think: :think: μυγα σε τσιμπησε ??  :2funny:

Βρίζω-χαρακτηρίζω μόνο όσους με βρίζουν-χαρακτηρίζουν!  ;)
Μπήκα έτσι για πλάκα να διασκεδάσω στην αρχή με τις μαλακίες που γράφεις και λες και να αφυπνήσω τον κοσμάκη… μην ξεχνάς ότι είσαι Ελλειινίδα , μπάζο με κόμπλεξ κατωτερότητας και μπήκες εδώ μέσα που δεν σε ξέρει κανείς να συμβουλέψεις τους άσχετους και να το παίξεις η γκόμενα που δεν είσαι μπας και σε πάρει κανένας στα σοβαρά αλλά το μόνο που προκαλείς είναι γέλιο… :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Πάνω από όλα είσαι μία χαζογκόμενα ελλεινίδα :2funny: :rockon:
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26 , συμφωνω με ολα αυτα που λες και μπηκα και το παιζω γκομενα κτλ.κτλ που χαρακτηρισες  :rockon: αντε φτανει τωρα εβρισες ξεκαυλωσες μη γινεις και γραφικος :rockon: βαρεθηκα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26 , συμφωνω με ολα αυτα που λες και μπηκα και το παιζω γκομενα κτλ.κτλ που χαρακτηρισες  :rockon: αντε φτανει τωρα εβρισες ξεκαυλωσες μη γινεις και γραφικος :rockon: βαρεθηκα
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Θέλω να σου γαμήσω το μυαλό και άλλο... :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
Σου αρέσει μωρή ? Σου αρέσει φτιάχνεσαι? Σου αρέσει να σε γαμάνε το μυαλό? :s&m_2: :s&m_3:

Ζήτα κιάλλο μωρή…. :knockinb:πες θέλω κιάλλο…. :knockinb: Σου αρέσουν οι καυτοί άντρες που σε γαμάνε το μυαλό …..Πάρτα μωρή άρωστη…. :knockinb: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom