quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γελας κουναβι
γελας κουναβι
742 σελίδες γεμάτες μαλακίες και κοτσάνες και copy paste ότι μαλακιά υπάρχει στο διαδίκτυο και στα ελληνικά bodybuilding/ers.gr από τους ίδιους και τους ίδιους …κοινός της quardeen το κάγκελο... keep posting… πλάκα έχει...
κανε μας ενα refresh στη μνημη με τα δικα σου πονηματα στο θρεντ ρε τεραστιε
Στελνεις με πμ "κυκλους" χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζεται" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει ποτέ εδώ μέσα …κάποιοι που με ξέρουν απλά μπορεί να μου στείλανε πμ για κάποιους κύκλους και κάποιο στακάρισμα αλλά να κάτσω να ποστάρω εδώ μέσα με όλες τις μαλακίες που γράφετε δεν νομίζω…
Στελνεις με πμ "κυκλους" χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζεται" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Καταλαβα τι "κυκλους" κοπυ πειστ στελνεις στο καθε εναν τα ιδια..
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για τα ατομα που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος
Τραγικιά είσαι εσύ ρε άσχετη παλιό μπαζόλα… έγραψα ότι σε άτομα που με ξέρουν και τους ξέρω βρε μπάζο… διάβασε ρε άσχετη χαζογκόμενα πρώτα και μετά γράψε…... και δεν έγραψα πουθενά ότι στέλνω κύκλους για φάρμακα ρε μαλακισμένη…κύκλο μπορεί να κάνεις και με την κρεατίνη και με DAA ρε άσχετη τελευταία παλιοβλαχάρα.Στελνεις με πμ "κυκλους" χωρις ουτε καν να εχεις δει τον αλλο στη φατσα ποσο μαλον να ξερεις τι πραγματικα "χρειαζετε" το σωμα του και σε τι επιπεδο ειναι προπονητικα και διατροφικα για να μπει στο φαρμακο η οχι.
Καταλαβα τι "κυκλους" κοπυ πειστ στελνεις στο καθε εναν τα ιδια..
Εισαι για πολυ ξυλο εσυ και οσοι το παιζετε παντογνωστες και το κανετε αυτο χωρις καμια γνωση για το ατομο που ατυχα ακουν τις "συμβουλες" σας. τραγικος
Τραγικιά είσαι εσύ ρε άσχετη παλιό μπαζόλα… έγραψα ότι σε άτομα που με ξέρουν και τους ξέρω βρε μπάζο… διάβασε ρε άσχετη χαζογκόμενα πρώτα και μετά γράψε…... και δεν έγραψα πουθενά ότι στέλνω κύκλους για φάρμακα ρε μαλακισμένη…κύκλο μπορεί να κάνεις και με την κρεατίνη και με DAA ρε άσχετη τελευταία παλιοβλαχάρα.
μην εισαι αποτομη αφου λεει οτι τον ρωτανε καποιοι που τον ξερουν.
θα τον ρωτανε για τετοιους κυκλους
για τα πανηγυρια ειναι αυτοι που γραφουν εδω οι περισσοτεροι...
πολυ men's health διαβαζουν και wikipedia...ασε που φαινεται οτι ειναι ασχετοι που παιρνουν φαρμακα νομιζοντας οτι ξερουν να τα χρησιμοποιουν...πετανε 10 ονοματα φαρμακων και καμμια ιατρικη ορολογια και αυτο ειναι...
βγαζει ματι...
Ειμαι απο ολα αυτα που λες και ακομα παραπανω γιεααααααααααααααααquardeen είσαι πολύ αγάμητη ρε βλαχάρα…. κοπυ πειστ είναι η ζωή σου ολόκληρη ρε άσχετη βλαχάρα…σταμάτα να ποστάρεις ρε άσχετη πατσαβούρα του κεράτα…δίνεις και συμβουλές ρε άσχετη
Αλλα πραγματικα απορω αφου εσυ τα ξερεις ολα και δεν εχεις αναγκη τι πρεμουρα σε επιασε να μπεις να βρισεις ολους εμας που δεν τα ξερουμε σαν εσενα μυγα σε τσιμπησε ??
Ειμαι απο ολα αυτα που λες και ακομα παραπανω γιεαααααααααααααααα
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26 , συμφωνω με ολα αυτα που λες και μπηκα και το παιζω γκομενα κτλ.κτλ που χαρακτηρισες αντε φτανει τωρα εβρισες ξεκαυλωσες μη γινεις και γραφικος βαρεθηκαΠάνω από όλα είσαι μία χαζογκόμενα ελλεινίδα
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26 , συμφωνω με ολα αυτα που λες και μπηκα και το παιζω γκομενα κτλ.κτλ που χαρακτηρισες αντε φτανει τωρα εβρισες ξεκαυλωσες μη γινεις και γραφικος βαρεθηκα