ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εσυ το εγραψες σωστα δηλαδης;
παρδον τυπε με συγχισε και το γαμησα
Εσυ το εγραψες σωστα δηλαδης;
ημιμαθεις υπαρχουν και γιατροι και δικηγοροι και λογιστες και οτι θελεις. τι ακριβως θελεις να μας πεις με τη μαλακια σου τωρα οτι τα ΤΕΕΦΑ ειναι ο κλαδος των ημιμαθων στην ελλαδα?![]()
ΤΕΦΑΑ δεν ειναι ρε μουνια;
και εγω γυμναστης ειμαι, προπονω φοιτητριες στην αεροβια αλλα δεν εχω βγαλει τεφαα, τι ειμαι παρανομος;
Θέλω να πω ότι είσαι άσχετος και εσύ και το 70% των ΤΕΕΦΑΤΖΙΔΩΝ σε ότι έχει να κάνει με τα γυμναστήρια… μπορείτε να πάτε να δουλέψετε αλλού αλλά μακριά από τα γυμναστήρια …![]()
Θέλω να πω ότι είσαι άσχετος και εσύ και το 70% των ΤΕΕΦΑΤΖΙΔΩΝ σε ότι έχει να κάνει με τα γυμναστήρια… μπορείτε να πάτε να δουλέψετε αλλού αλλά μακριά από τα γυμναστήρια …![]()
Εγω ενα και μονο θα πω σε ολο αυτο το παραλήρημα. Σε κανενος γυμναστη-τριας δεν ειναι στα καθηκοντα του να ξερει για συμπληρωματα και ποσο μαλλον για ΦΑΡΜΑΚΟ.(ασχετως αν υπαρχουν αυτοι-ες που θελουν και το ψαχνουν για τον εαυτο τους και ΜΟΝΟ) !!!!Αλλο πραγμα η γυμναστικη και τελειως αλλο πραγμα τα "τριγυρω"!!!!!!, ασχετα που καποιοι σαν εσενα καλε μου δεν εχουν τη στοιχειωδη αντιληψη να καταλαβουν την διαφορα και χανουν την μπαλα και νομιζουν οτι γυμναστικη ειναι το φαρμακο... Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω σε ολα τα αλλα αδικος κοπος... Λυπαμε:-*
Εγω ενα και μονο θα πω σε ολο αυτο το παραλήρημα. Σε κανενος γυμναστη-τριας δεν ειναι στα καθηκοντα του να ξερει για συμπληρωματα και ποσο μαλλον για ΦΑΡΜΑΚΟ.(ασχετως αν υπαρχουν αυτοι-ες που θελουν και το ψαχνουν για τον εαυτο τους και ΜΟΝΟ) !!!!Αλλο πραγμα η γυμναστικη και τελειως αλλο πραγμα τα "τριγυρω"!!!!!!, ασχετα που καποιοι σαν εσενα καλε μου δεν εχουν τη στοιχειωδη αντιληψη να καταλαβουν την διαφορα και χανουν την μπαλα και νομιζουν οτι γυμναστικη ειναι το φαρμακο... Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω σε ολα τα αλλα αδικος κοπος... Λυπαμε:-*
Τί είναι η ροή αμινοξέων;Εξαλλου εδω εχουμε τον καθηγηταρα EMBRANCE που διαβαζει leangains και λεει οτι τρως 1 φορα και εχεις ροη αμινοξεων 14 ωρες χσχααχαχαχααχααχχ τι τους θελουμε τους προπονητες
Γραψε και εσυ σωστα μωρη, σε εχει πειραξει η αεροβια στο κεφαλι
εχεις βγαλει κατι ή εκανες και συ βαφτισια?
Τί είναι η ροή αμινοξέων;![]()
εδω θα μας πεις κατι η θα κανεις τον φιλολογο ορθογραφο τωρα?
χαχαχαχαχ σε ολα μεσα επεσες και στο ψηλουτσικη και στο απαχη και πανω απο ολα στο ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!χαχαχαειναι μια ψηλουτσικη απαχη και προπονουσε μια μελαχρινη απο τη νομικη. νομιζω ειχε και μηχανακι πριν 2 χρονια.
και εγω γυμναστης ειμαι, προπονω φοιτητριες στην αεροβια αλλα δεν εχω βγαλει τεφαα, τι ειμαι παρανομος;
Τη κουαρντιν την εχω δει ρε, ειναι μια ψηλουτσικη απαχη και προπονουσε μια μελαχρινη απο τη νομικη. νομιζω ειχε και μηχανακι πριν 2 χρονια. Νταξει για ενα facial καλη ειναι.