Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που ειναι καλοκαιρι και θελω να κανω καμια γραμμωση σε κοιλια και στηθος..

Να αποφευγω τροφες υδατανθρακων? Πχ, μακαρονια, ριζια, κλπ...

Το βραδι τι να τρωω ωστε να καλυπτω την πεινα? Διοτη μετα το γυμναστηριο, πεθαινω της πεινας...

Να μπουκωκοναι με φρουτα και τετοια?

Ξερω καποια πραγματα απο διατροφη, αλλα απο αδυνατισμα δεν το χω και τοσο...

Κανω 20-30 λεπτα διαδρομο,αλλα οχι τρεξιμο, γρηγορο βαδην, στο 6-7 το παω...

αμα εχεις παει γυμναστηριο το απογευμα, ΠΡΕΠΕΙ να φας βραδινο με υδατανθρακα... αν ειναι ρυζι καλυτερα μπασματι, αν ειναι μακαρονια παρε ολικης αλεσης, εχει στα ΑΒ 0.85 ευρω το πακετο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τις μερες που δν εχεις παει, σαλατουλα με ελαιολαδο, ξυδι, λεμονι κ πετα μεσα κανα τονο, η κανα σολωμο

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τωρα που ειναι καλοκαιρι και θελω να κανω καμια γραμμωση σε κοιλια και στηθος..

Να αποφευγω τροφες υδατανθρακων? Πχ, μακαρονια, ριζια, κλπ... μην κόψεις τελείως τον υδατάνθρακα

Το βραδι τι να τρωω ωστε να καλυπτω την πεινα? Διοτη μετα το γυμναστηριο, πεθαινω της πεινας...αμέσως μετα το γυμναστήριο μια κουταλία της σούπας μέλι κ μετα ρόφημα πρωτείνης εαν δεν έχεις δοκιμασε σοκολατουχο γάλα 0% μετα  κανονικό γεύμα

Να μπουκωκοναι με φρουτα και τετοια? δεν είναι απραίτητο , πιες πιο πολυ νερό για να μετριασεις την πείνα σου , φρουτα φαε οταν σου έρθει η επιθυμία για γλυκό

Ξερω καποια πραγματα απο διατροφη, αλλα απο αδυνατισμα δεν το χω και τοσο...

Κανω 20-30 λεπτα διαδρομο,αλλα οχι τρεξιμο, γρηγορο βαδην, στο 6-7 το παω... κατα την γνωμη ενα 10 λεπτο με συστημα 1 λεπτο τρεξιμο 1 λεπτο περπατημα ειναι καλύτερο στο τέλος της προπόνησης
- Κόψε τελείως τα τηγανιτά, το λάδι που  χρησιμοποιείται για τηγάνισμα απορροφάται από την τροφή , που τηγανίζετε  και ανεβάζει τις θερμίδες της , παράλληλα η θερμοκρασία του τηγανιού καταστρέφει τις βιταμίνες
- Διάλεξε κρέατα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος π.χ. κοτόπουλο, γαλοπούλα  κ σιγά σιγά αντικατέστησε κ αυτά με ψαρί, το παχύτερο ψάρι είναι καλύτερο από το πιο άπαχο κρέας.
- Γαλακτοκομικά με 0% λιπαρά
- Στις σαλάτες βαλε λεμόνι ή ξύδι αντί για λάδι
- Κόβεις μαχαίρι αλάτι κ  ζάχαρη
Δοκίμασε αυτά κ άμα δεν δεις αποτέλεσμα βλέπουμε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αχχααχχααχαχα κουτός; που ζεις ρε παπάρα; στο δημοτικό είσαι ακόμη...αχχααχχααχχαχααχ ακόμα και 20 μεταδιδακτορικά να έχεις και πάλι στο μηδέν θα είσαι...άτομα σα κι έσενα αποτελούν φύρα της κοινωνίας...με το μεταπτυχιακό που θα σε στείλει το φάμιλι; πού θα σε βάλουν; κάποια στιγμή, στο γαμημένο το Ελλάντα θα τελειώσουν τα "μέσα" και θα πέσει πολύ φακή της μαμάς.. ;)

αλβανέ συνέχισε να λες τις μλκιες σου..δεν θα σου εξηγήσω τπτ..θα σε αφήσω έτσι στην αγραμματοσύνη σου..μια ζωή τρύπας είσαι..κοροϊδάκι...

Πουστακο, μου τα πρηξες, αντιγραφεις και αυτα που σου λεω. Λοιπον κλεινω ριγκ σε ενα γυμν. για κανα μισαωρο,ΜΜΑ, εγω, εσυ, ο διαιτητης και το εκαβ να σε περιμενει απ'εξω.Λεγε μονο τι ωρες σε βολευουν μουνοπανο γιατι εχω και εξεταστικη.
Να σου ριξω λιγο γαλατακι στο λαιμουδακι γιατι βραχνιασμενος εισαι απο τη HGH(ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
- Γαλακτοκομικά με 0% λιπαρά
- Στις σαλάτες βαλε λεμόνι ή ξύδι αντί για λάδι

το 0% ειναι υπερβολη και εντελως αγευστα
λαδι γιατι οχι? χρειαζονται λιπαρα στη διατροφη, ποσο μαλλον του ελαιολαδου

στα αλλα συμφωνω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μη το γελας, γινεται χαλαρα, αν εχεις προβλημα με αλλοδαπους παρε τους. Ενας γνωστος του ειχαν μπει στο εξοχικο λαθρο και δεν εφευγαν, οτι πηγε στην αστυνομια του ειπαν οτι χρειαζεται εισαγγελεας να τους βγαλει (ΛΟΛ) εε πηρε ενα τηλ. και μια μερα σκασανε τα παλικαρια και του καθαρισαν το εξοχικο. ΔΕΝ βαζω εισαγωγικα στο καθαρισαν γιατι του το καθαρισαν στην κυριολεξια και με χλωρινες, λαμπικο το βρηκε...

τυπε και γαμω τις υπηρεσιες καθαριοτητας  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πουστακο, μου τα πρηξες, αντιγραφεις και αυτα που σου λεω. Λοιπον κλεινω ριγκ σε ενα γυμν. για κανα μισαωρο,ΜΜΑ, εγω, εσυ, ο διαιτητης και το εκαβ να σε περιμενει απ'εξω.Λεγε μονο τι ωρες σε βολευουν μουνοπανο γιατι εχω και εξεταστικη.
Να σου ριξω λιγο γαλατακι στο λαιμουδακι γιατι βραχνιασμενος εισαι απο τη HGH(ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ)

τυπε αγριεψες ανεβασες πολυ τεστο  :S

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

χααχχαχααχαχ ποιός αντιγράφει ποιόν φαίνεται εξάλλου...όπως σου είπα εξ αρχής...διάβασε καλύτερα τα ποστ μου κι ίσως καταλάβεις αυτό που χάνεις...αν και πάλι δεν καταλάβεις..μη μου απαντήσεις..δε μαλλώνεις μαζί μου..μαλλώνεις με τον εαυτό σου που υπολείπεται της απλής, σε όλους, κρίσης...

*δεν χρειάζεται να σε δείρω για να σε ξεφτιλίσω...με 1 ποστ κλαίς εδώ και 4 μέρες... :grin:

τυπε αγριεψες ανεβασες πολυ τεστο  :S

αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ

πότε θα τ'ανοίξουμε ; :cool2:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το 0% ειναι υπερβολη και εντελως αγευστα
λαδι γιατι οχι? χρειαζονται λιπαρα στη διατροφη, ποσο μαλλον του ελαιολαδου

στα αλλα συμφωνω
μίλησε για γράμμωση γι’ αυτό ήμουν τόσο υπερβολικός...
εάν μιλάμε για απλά καλή διατροφή το ας βάζει μια κουτάλια της σούπας  λάδι κ ας πίνει κ 2% ή πλήρες γαλακτοκομικά

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χααχχαχααχαχ ποιός αντιγράφει ποιόν φαίνεται εξάλλου...όπως σου είπα εξ αρχής...διάβασε καλύτερα τα ποστ μου κι ίσως καταλάβεις αυτό που χάνεις...αν και πάλι δεν καταλάβεις..μη μου απαντήσεις..δε μαλλώνεις μαζί μου..μαλλώνεις με τον εαυτό σου που υπολείπεται της απλής, σε όλους, κρίσης...

*δεν χρειάζεται να σε δείρω για να σε ξεφτιλίσω...με 1 ποστ κλαίς εδώ και 4 μέρες... :grin:

αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ

πότε θα τ'ανοίξουμε ; :cool2:

Ελα μωρη, σε στηνω αγωνα τωρα, νομιμα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ειπες μια μαλακια, αντε τραβα να ριξεις και καμια παχια τωρα μη σου βαλω την αποψη μου πουθενα αλλου να πουμε και εχεις συνεχη ροη για 14 ωρες  :2funny:.
Τι να πεις και εσυ μωρη λουλου.τοσα ξερεις τοσα λες.την παχια παρτην και βαλε την εκει που ξερεις.δεν σε χαλαει.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τι επαθες κουαρ;
καλε στο προτυπο ποτε θα ξαναπας να ρθω να σε βοηθησω στις επαναληψεις :rolleyes: :rolleyes:
σου ειπα και προχτες παω συχνα μπορει και 2 με 3 φορες την βδομαδα αλλα δεν εχω ουτε στανταρ μερες ουτε στανταρ ωρες αν πηγαινεις θα με βλεπεις λογικα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
σου ειπα και προχτες παω συχνα μπορει και 2 με 3 φορες την βδομαδα αλλα δεν εχω ουτε στανταρ μερες ουτε στανταρ ωρες αν πηγαινεις θα με βλεπεις λογικα
πας και σε αλλο γυμναστηριο;
μηπως ειναι κοκκινομαλλα;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τι να πεις και εσυ μωρη λουλου.τοσα ξερεις τοσα λες.την παχια παρτην και βαλε την εκει που ξερεις.δεν σε χαλαει.

μην τον προκαλεις ρε συ
θα μας γαμησει ολους αυτος

γιατι ως γνωστον οποιος μετραει εξω γαμαει πολλα μουνια κ ριχνει κ ξυλο καθεται κ τα γραφει σε φορουμ για πουτανες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μελαχρινη ειμαι καλε  :grin: πηγαινω σε πολλα ναι αναλογα με την ορεξη της μερας
αχαχαχαχα
πρωτη φορα το ακουω αυτο...
γιατι πας σε πολλα;
ενα δεν σου φτανει ας πουμε;;;
τσαμπανταν;
υγ:με τον σφιχτη χωρισες;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αχαχαχαχα
πρωτη φορα το ακουω αυτο...
γιατι πας σε πολλα;
ενα δεν σου φτανει ας πουμε;;;
τσαμπανταν;
υγ:με τον σφιχτη χωρισες;
Βρε γυμναστρια ειμαι, γυμναζομαι οπου με βολευει η μερα δεν μπορω να δουλευω πχ καλαμαρια και να τρεξω προτυπο να γυμναστω για μενα θα μεινω να γυμναστω εκει που δουλευω η σε γυμναστηρια φιλων.. Μονο αν παω απτο σπιτι και σαββατα-κυριακες με βολευει το προτυπο.
Ε οχι φυσικα γιατι να χωρισω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom