Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε υπσολον θα μας πεις για τα νιτρο;;;;

Τα περισσοτερα της universal λειτουργουν, εχει πολυ καλους προμηθευτες. Το παμπ καλο ειναι, δε νομιζω οτι ειναι το καλυτερο αλλα εχει καποια συστατικα που δεν μ'αρεσουν. Creatin ethyl ester ειναι μαπα συστατικο, δε λειτουργει, οι περισοτερες το αποσυρουν. Αυτο της Thermolife που επερνες ειναι καλυτερο στα συστατικα, αλλα αυτο που με εκπλησει στη universal ειναι οτι δουλεουν τα προιοντα της.
Το στακ γουσταρω πολυ...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τα περισσοτερα της universal λειτουργουν, εχει πολυ καλους προμηθευτες. Το παμπ καλο ειναι, δε νομιζω οτι ειναι το καλυτερο αλλα εχει καποια συστατικα που δεν μ'αρεσουν. Creatin ethyl ester ειναι μαπα συστατικο, δε λειτουργει, οι περισοτερες το αποσυρουν. Αυτο της Thermolife που επερνες ειναι καλυτερο στα συστατικα, αλλα αυτο που με εκπλησει στη universal ειναι οτι δουλεουν τα προιοντα της.
Το στακ γουσταρω πολυ...
ποιο στακ;
το m;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωπα γραψε λαθος το νιτρο δεν το εχω παρει, Bcaa ειναι ρε και καποια αλλα. Δεν μ'αρεσει, επαιρνα το Atomic 7. Αλλα εκοψα τα αμινοξεα, μονο για cutting ειναι

Οχι το μ, το ανιμαλ στακ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ωπα γραψε λαθος το νιτρο δεν το εχω παρει, Bcaa ειναι ρε και καποια αλλα. Δεν μ'αρεσει επαιρνα το Atomic 7. Αλλα εκοψα τα αμινοξεα, μονο για cutting ειναι

Οχι το μ, το ανιμαλ στακ
αυτο μου ειπαν οτι ειναι για κοψιματα
δεν χρειαζεται οταν εισαι για ογκο ακομη
το animal stak σε τι σε βοηθησε
το test το χεις δοκιμασει;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο μου ειπαν οτι ειναι για κοψιματα
δεν χρειαζεται οταν εισαι για ογκο ακομη
το animal stak σε τι σε βοηθησε
το test το χεις δοκιμασει;

Ναι για κοψιματα ειναι, πιστευω μια χαρα θα σε βολεψει. Αλλα μολις ειδα τιμη στα εξτριμ, 69ε , μην τολμισεις να το παρεις απο Ελλαδα...
Το στακ ειχα παρει 2 κουτια τοτε... πηγαινα και στα μπουρδελα, ξεσκιζα τις κοπελιτσες σαν μηχανη, γγγαααμμμααεειι
το τεστ ειναι ακριβο, δεν το εχω δοκιμασει αλλα αμα ειναι πιο δυνατο απο το στακ δεν το διακινδυνευω, τα θελω τα μαλια μου!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αυτο ηταν το ποστ σου, μετα γκουγκλαρες, μετα ξαναποσταρες και μετα εγραψες και την ασυναρτητη μαλακια σου.
Ε, αντε ρε σαυρα μπες στη τρυπα σου, μη με σπας τα νευρα.

Αλβανάρι, εξ αρχής εσύ μου τρίφτηκες...εξαφανιζόλ πριν φωνάξω τη χρυσή αυγή και σου βάλει τα νιτρικά στο κωλάρι.

* αν δεν ήσσουν ημιμαθής, θα καταλάβαινες αυτά που γράφω..αλλά αγράμματος γεννήθηκες κι αγράμματος θα πεθάνεις.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αλβανάρι, εξ αρχής εσύ μου τρίφτηκες...εξαφανιζόλ πριν φωνάξω τη χρυσή αυγή και σου βάλει τα νιτρικά στο κωλάρι.

* αν δεν ήσσουν ημιμαθής, θα καταλάβαινες αυτά που γράφω..αλλά αγράμματος γεννήθηκες κι αγράμματος θα πεθάνεις.

ρε κωλογυφτε, προσπαθω να μη σε βρισω ρε βλακα, συεχιζεις τις μαλακιες βρε λετσο, τι αλβανος, αγραμματος και μαλακιες μου λες η φωνη σου δεν βραχνιασε απο την αυξητικη απο τα χυσια που ρουφας βραχνιασε, δεν φταιει η HGH που εισαι λουγκρα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ναι για κοψιματα ειναι, πιστευω μια χαρα θα σε βολεψει. Αλλα μολις ειδα τιμη στα εξτριμ, 69ε , μην τολμισεις να το παρεις απο Ελλαδα...
Το στακ ειχα παρει 2 κουτια τοτε... πηγαινα και στα μπουρδελα, ξεσκιζα τις κοπελιτσες σαν μηχανη, γγγαααμμμααεειι
το τεστ ειναι ακριβο, δεν το εχω δοκιμασει αλλα αμα ειναι πιο δυνατο απο το στακ δεν το διακινδυνευω, τα θελω τα μαλια μου!
το test ειναι οτι πιο δυνατο απο natural υπαρχει
εκτος απο γκαβλες ειδες τιποτα αλλο;
αυξηθηκε η πρωιτεινοσυνθεση;
πηραν κανα κιλο;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πες μου τωρα οτι ειδες τη βυζαντινη σημαια και γι'αυτο με λες αλβανο, χαχαχαχαχαχαααααα, κανε τη χαρη στον εαυτο σου ρε και αυτοδιαγραψου, ειναι δυνατον ρε μπουφο;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το test ειναι οτι πιο δυνατο απο natural υπαρχει
εκτος απο γκαβλες ειδες τιποτα αλλο;
αυξηθηκε η πρωιτεινοσυνθεση;
πηραν κανα κιλο;

Εχασα λιγο λιπος και αυξησα πολυ την δυναμη, αν πηρα βαρος δε θυμαμαι. Καλα εσυ που ξερεις απο φαρμακα ολα τα herbal νταξει σχεδον πλασεμπο ειναι. με τα φυσικα αντε μεχρι 100% αυξηση τεστ να δεις πιστευω, με τα φαρμακα φτανεις και μεχρι 700%

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε κωλογυφτε, προσπαθω να μη σε βρισω ρε βλακα, συεχιζεις τις μαλακιες βρε λετσο, τι αλβανος, αγραμματος και μαλακιες μου λες η φωνη σου δεν βραχνιασε απο την αυξητικη απο τα χυσια που ρουφας βραχνιασε, δεν φταιει η HGH που εισαι λουγκρα

κατεστραμμένε δεν σου φταίει η κοινωνία που κατάντησες έτσι, γουστάρεις πούτσες κ αρχίδια...η φύση σου..η παραφύση..

σκάσε καμμένε. σε βαρέθηκα

* αχαχααχαχχαχααχ τι χαυτομούνης που είσαι..μόνο κάτι καραγκιόζηδες σα και σένα θα το σκεφτόντουσαν αυτό με τη σημαία...αγράμματε...αχαχχαχααχαχχα γαμώ την αμάθειά σου.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κατεστραμμένε δεν σου φταίει η κοινωνία που κατάντησες έτσι, γουστάρεις πούτσες κ αρχίδια...η φύση σου..η παραφύση..

σκάσε καμμένε. σε βαρέθηκα

* αχαχααχαχχαχααχ τι χαυτομούνης που είσαι..μόνο κάτι καραγκιόζηδες σα και σένα θα το σκεφτόντουσαν αυτό με τη σημαία...αγράμματε...αχαχχαχααχαχχα γαμώ την αμάθειά σου.

Οτι ναναι, μαλακακο εγω τελειωνω το μεταπτυχιακο μου ρε κομπλεξικε το σεπτεμβρη, τι στο πεοντα να πω οτι σε εχω πιτσιλισει, αλλα δεν γαμαω αντρες. Εχωσες κανα μπαφο στο κωλαντερο σου και γραφεις μαλακιες;
πες μας ξανα τις παρενεργειες απο την αυξητικη; τριχοπτωση, φωνη σαν το σουγκλακο και τι αλλο; Μαλλον βλαβη στον εγκεφαλο κρινοντας απο εσενα. χαχχαχα τι κουτος που εισαι ρε!
Καντε καποιος μιουτ το βλακα ρε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny:

θα φωναξω την χρυση αυτη λεει αυτος...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μη το γελας, γινεται χαλαρα, αν εχεις προβλημα με αλλοδαπους παρε τους. Ενας γνωστος του ειχαν μπει στο εξοχικο λαθρο και δεν εφευγαν, οτι πηγε στην αστυνομια του ειπαν οτι χρειαζεται εισαγγελεας να τους βγαλει (ΛΟΛ) εε πηρε ενα τηλ. και μια μερα σκασανε τα παλικαρια και του καθαρισαν το εξοχικο. ΔΕΝ βαζω εισαγωγικα στο καθαρισαν γιατι του το καθαρισαν στην κυριολεξια και με χλωρινες, λαμπικο το βρηκε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Μη το γελας, γινεται χαλαρα, αν εχεις προβλημα με αλλοδαπους παρε τους. Ενας γνωστος του ειχαν μπει στο εξοχικο λαθρο και δεν εφευγαν, οτι πηγε στην αστυνομια του ειπαν οτι χρειαζεται εισαγγελεας να τους βγαλει (ΛΟΛ) εε πηρε ενα τηλ. και μια μερα σκασανε τα παλικαρια και του καθαρισαν το εξοχικο. ΔΕΝ βαζω εισαγωγικα στο καθαρισαν γιατι του το καθαρισαν στην κυριολεξια και με χλωρινες, λαμπικο το βρηκε...
αχαχαχαχ
λογικα θα τους ψηφισε υστερα απο αυτο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λες ρε φιλε, δουλευταραδες οι τυποι  :grin: :grin:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι λες ρε φιλε, δουλευταραδες οι τυποι  :grin: :grin:

Του ζητησαν 20 ευρω για τα αναλωσιμα μονο. Ξερεις απορρυπαντικα μαλαστουπες κτλ. τους λαθρο λει σαν τσουβαλια τους πετουσαν εξω :grin:
Αποδειξη δε νομιζω να δωσανε ομως

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οτι ναναι, μαλακακο εγω τελειωνω το μεταπτυχιακο μου ρε κομπλεξικε το σεπτεμβρη, τι στο πεοντα να πω οτι σε εχω πιτσιλισει, αλλα δεν γαμαω αντρες. Εχωσες κανα μπαφο στο κωλαντερο σου και γραφεις μαλακιες;
πες μας ξανα τις παρενεργειες απο την αυξητικη; τριχοπτωση, φωνη σαν το σουγκλακο και τι αλλο; Μαλλον βλαβη στον εγκεφαλο κρινοντας απο εσενα. χαχχαχα τι κουτος που εισαι ρε!
Καντε καποιος μιουτ το βλακα ρε

αχχααχχααχαχα κουτός; που ζεις ρε παπάρα; στο δημοτικό είσαι ακόμη...αχχααχχααχχαχααχ ακόμα και 20 μεταδιδακτορικά να έχεις και πάλι στο μηδέν θα είσαι...άτομα σα κι έσενα αποτελούν φύρα της κοινωνίας...με το μεταπτυχιακό που θα σε στείλει το φάμιλι; πού θα σε βάλουν; κάποια στιγμή, στο γαμημένο το Ελλάντα θα τελειώσουν τα "μέσα" και θα πέσει πολύ φακή της μαμάς.. ;)

αλβανέ συνέχισε να λες τις μλκιες σου..δεν θα σου εξηγήσω τπτ..θα σε αφήσω έτσι στην αγραμματοσύνη σου..μια ζωή τρύπας είσαι..κοροϊδάκι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

παρόμοιο σκηνικό με του τρύπα..

πασοκατζής, φαρμακοποιός στην Αθήνα, με ιδιόκτητη πολυκατοικία στο κέντρο, είχε πάκηδες που κοιμόντουσαν στην αυλή του..η αστυνομία δεν έκανε τπτ..παίρνει ΧΑ, έρχονται 2-3 παλικάρια..τους διώχνουν κακήν κακώς, δεν ξαναπάτησαν κι έριξε δαγκωτό ΧΑ..γνωστό σκηνίκο σε όλες τις πόλεις με παρουσία λαθρομεταναστών και ειδικότερα στη πρωτεύουσα..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
μαγκες μετρθηκαμε και ειμαι 74 κιλα και 11% λιπος...
στοχος 6-7% μεχρι τον αυγουστο!
καλες προπονησεις σε ολους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom