Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26
Σονια λένε την πουτανίτσα μου .....
Γαματε παιδαρε ονοματι SONIA26
βρε γαμα οτι θες , γαμα και τις τρυπες στο τοιχο αμα λαχει για μην ζοριζεσε ποσο στα αρχιδια μας δεν φανταζεσαι χαχαχαχχχαχαχαχαχχαχχα
Θέλω να σου γαμήσω το μυαλό και άλλο...
Σου αρέσει μωρή ? Σου αρέσει φτιάχνεσαι? Σου αρέσει να σε γαμάνε το μυαλό?
Ζήτα κιάλλο μωρή…. πες θέλω κιάλλο…. Σου αρέσουν οι καυτοί άντρες που σε γαμάνε το μυαλό …..Πάρτα μωρή άρωστη….
βρε γαμα οτι θες , γαμα και τις τρυπες στο τοιχο αμα λαχει για μην ζοριζεσε ποσο στα αρχιδια μας δεν φανταζεσαι χαχαχαχχχαχαχαχαχχαχχα
καλη η serious mass αλλα πολλες θερμιδεςχερετο τουσ χτιστουσ!
βλεπο ιπαρχι μια πορνοταραχι μεταξι χτιστον!
μιν τσακονεστε ατολμα μου χτιστα αγορια !διανιουμε ολοι τον ιδιο ιδονικο πορνοαγονα τισ σιδιρικισ ιδονισ!
τι κουμπονετε αυτιν τιν περιοδο χτιστι μου?
εγο serious mass τισ on!τελιο προτεινακι ογκου με λιγα γραμαρια ζαχαρι μεσα!
εχο αρχισι και γινομε κτινοδεσ πομποδεσ και μιοδεσ χτιστοσ!
σε λιγο κερο σκευτομε και για κρεατινακι αιθιλικου πορνοεστερα!
και κανα θερμογενετικο!
αν καπιοσ χτιστοσ εχι να προτινι καπιο θερμογενετικο ιμε ολοσ αυτια!
εθιλικου πορνοεστερα εχο δοκιμασι και εγο .ιταν και γαμο.το σελ μασ τισ bsn ινε τετιου τιπου.Εχω δοκιμασει μεθ.εστ.κρεατινη,και κρε ακιλυν κτλ.Παιδια καλυτερη απο την απλη μονουδρ. δεν υπαρχει.Απλα να ξερετε γι ανα δειτε αποτελεσμα,10γρμ την ημερα και βαρια προπονηση οχι 5γρμ και π*πες.
ξεπερασμενοΕχω δοκιμασει μεθ.εστ.κρεατινη,και κρε ακιλυν κτλ.Παιδια καλυτερη απο την απλη μονουδρ. δεν υπαρχει.Απλα να ξερετε γι ανα δειτε αποτελεσμα,10γρμ την ημερα και βαρια προπονηση οχι 5γρμ και π*πες.
ξεπερασμενο
οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν
δοκιμασε κρεατινη νιτρατε οπως το c-boll
καλη η serious mass αλλα πολλες θερμιδες
εγω παιρνω την hydrobuilder απο την ιδια εταιρια
ολα τα λεφτα
Ψηνομαι κ εγω να δοκιμασω τη hydrobuilder αλλα ειναι ειναι στην κυριολεξια ολα τα λεφτα δυστυχως! 55ε για 20 δοσεις. Θα δεις αποτελεσμα τοσο γρηγορα η θα πρεπει να παρεις 2-3 κουτακια?
η μονουιδρικη ειναι για το χειμωναΗ μονουδρική είναι το μόνο σίγουρο ότι θα σου δουλέψει αποδεδειγμένα.
παπαρια δεν θα δειπαπάρια αποτέλεσμα θα δείς. Πάρε μια whey, μαλτο και κρεατίνη μονουδρική και βάλτα όλα μαζί μετά την προπόνηση.
εχεις δικιο σε αυτοΨηνομαι κ εγω να δοκιμασω τη hydrobuilder αλλα ειναι ειναι στην κυριολεξια ολα τα λεφτα δυστυχως! 55ε για 20 δοσεις. Θα δεις αποτελεσμα τοσο γρηγορα η θα πρεπει να παρεις 2-3 κουτακια?
η μονουιδρικη ειναι για το χειμωνα
βαζει αρκετα κιλα
τωρα νιτρατε για καλα πριξηματα για να βγαλουμε κανα μωρο καλοκαιρινο
ολη την διαρκεια της μερας(αν πας δηλαδη κατα τις 5:00 στο τζιμ) αλλα αν την κοψειςΣε άλλους βάζει σε άλλους όχι. Σου κρατάει τόσο πολύ πρίξημο η νιτράτε ;
για δοστε λινκ για τιν νιτρατε να τιν κοζαρουμε χτιστοι μου!!!
τι ειδουσ κρεατινακι εχι μεσα?