Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
Μαλακας δεν είμαι απλά δεν είμαι τόσο γνώστης όσο εσύ ….φαντάστηκα ότι θα εχει καλύτερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός αμινοξέων με πρωτεΐνη αφού η διατροφή μου δεν με καλύπτει και αφού δεν έχω και σταθερά γεύματα

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Μαλακας δεν είμαι απλά δεν είμαι τόσο γνώστης όσο εσύ ….φαντάστηκα ότι θα εχει καλύτερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός αμινοξέων με πρωτεΐνη αφού η διατροφή μου δεν με καλύπτει και αφού δεν έχω και σταθερά γεύματα
Αν δεν φτιαξεις διατροφη οτι και να παρεις απο συμπληρωμα θα σε βοηθησει απειροελαχιστα εως καθολου. δυστυχως

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
παρε την whey της on για μετα την προπονηση μαζι με μια μπανανα και 2 κουταλιες μελι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αν θεωρείτε γυμναστική, ή είναι απλά για ευεξία και ασκήσεις για την μέση/αυχένα κτλ.
να κανεις σκουοτ μπας και φτιαξεις κωλο
να κανεις και κανα κοιλιακο μπας και μπορεσεις να βγεις στην παραλια
και κοψε το πολυ φαι χοντρουλα

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αν θεωρείτε γυμναστική, ή είναι απλά για ευεξία και ασκήσεις για την μέση/αυχένα κτλ.
Ειναι αναλογα του τι θες να κανεις στο σωμα σου.
Η γιογκα σιγουρα δεν θεωρειτε γυμναστικη υπο την εννοια οτι δεν θα δεις σχεδον καμια αλλαγη στο σωμα σου.
Βεβαια αν χρειαζεσαι χαλαρωση και ηρεμια θα σου τα προσφερει και αν χρειαζεσαι διαταση επισης το ιδιο..
Αν εχεις τραυματισμο σε μεση και αυχενα δεν σου συστηνω να κανεις γιογκα γιατι απευθυνεται σε απολυτα υγιεις ανθρωπους επειδη περνεις ακραιες θεσεις..
Ειναι καθαρα συμπληρωματικη ασκηση για 1 φορα το πολυ την βδομαδα για ανθρωπους που γυμναζονται συστηματικα και εχουν μεγαλη αναγκη να βρουν τροπο να χαλαρωσουν και να κανουν διατασεις. Σαν βασικη ασκηση δεν θα δεις τιποτα.
Υ.Γ αν γενικα βαριεσαι τη γυμναστικη απτο τιποτα κανε γιογκα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται το ειδος γιογκα...για κατσε κανα 5 λεπτο στην ιδια σταση με τελεια φορμα και να δεις πως θα πιαστεις...

τα ισομετρικα ειναι σκοτωμα και η γιογκα ανετα γινεται ισομετρικη ασκηση...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εξαρταται το ειδος γιογκα...για κατσε κανα 5 λεπτο στην ιδια σταση με τελεια φορμα και να δεις πως θα πιαστεις...

τα ισομετρικα ειναι σκοτωμα και η γιογκα ανετα γινεται ισομετρικη ασκηση...
Μεχρι εκει. θα πιαστεις γιατι σου κανει διαταση γιατι ανοιγει το σωμα. μεχρι εκει. καμια αλλαγη μυικα στο σωμα.μονο λιγο στη σωστη σταση. ουτε η πιο δυνατη παουερ γιογκα δεν θα σου αλλαξει το σωμα μυικα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μεχρι εκει. θα πιαστεις γιατι σου κανει διαταση γιατι ανοιγει το σωμα. μεχρι εκει. καμια αλλαγη μυικα στο σωμα.μονο λιγο στη σωστη σταση. ουτε η πιο δυνατη παουερ γιογκα δεν θα σου αλλαξει το σωμα μυικα
οταν λες ''δε θα σου αλλαξει το σωμα ΜΥΙΚΑ '' εννοεις δε θα δυναμωσει?  γιατι αν λες αυτο εχεις λαθος...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι αναλογα του τι θες να κανεις στο σωμα σου.
Η γιογκα σιγουρα δεν θεωρειτε γυμναστικη υπο την εννοια οτι δεν θα δεις σχεδον καμια αλλαγη στο σωμα σου.
Βεβαια αν χρειαζεσαι χαλαρωση και ηρεμια θα σου τα προσφερει και αν χρειαζεσαι διαταση επισης το ιδιο..
Αν εχεις τραυματισμο σε μεση και αυχενα δεν σου συστηνω να κανεις γιογκα γιατι απευθυνεται σε απολυτα υγιεις ανθρωπους επειδη περνεις ακραιες θεσεις..
Ειναι καθαρα συμπληρωματικη ασκηση για 1 φορα το πολυ την βδομαδα για ανθρωπους που γυμναζονται συστηματικα και εχουν μεγαλη αναγκη να βρουν τροπο να χαλαρωσουν και να κανουν διατασεις. Σαν βασικη ασκηση δεν θα δεις τιποτα.
Υ.Γ αν γενικα βαριεσαι τη γυμναστικη απτο τιποτα κανε γιογκα...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Και εγώ εχω ακούσει πως υπάρχουν είδη γιόγκα που είναι πιο δύσκολα, και απαιτείται μεγάλη ευλιγισία και σωματικές αντοχές.
Προσωπικά το σκέφτομαι κυρίως για αποβολή του άγχους και κάποιας μορφής χαλάρωσης ομως δεν θα θελα να παω και να μου βγει η μέση προσπαθώντας να κάνω τον γκουρού.
Για εκτόνωση/γυμναστική κάνω καθημερινό τρέξιμο+γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς και κάποια ελάχιστα όργανα.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
οταν λες ''δε θα σου αλλαξει το σωμα ΜΥΙΚΑ '' εννοεις δε θα δυναμωσει?  γιατι αν λες αυτο εχεις λαθος...
Δεν θα εχεις μυικη αναπτυξη καμια στο σωμα σου βρε αγορι μου.δεν θα εχεις διαφορα εξωτερικα.μονο λιγο στη σωστη σταση σου ξαναλεω

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η τυπισσα απ οτι καταλαβα θελει να χαλαρωσει...αμα θες χαλαρωση κανε κανα πιλατες ...ειναι και της μοδος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom