You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν δεν φτιαξεις διατροφη οτι και να παρεις απο συμπληρωμα θα σε βοηθησει απειροελαχιστα εως καθολου. δυστυχωςΜαλακας δεν είμαι απλά δεν είμαι τόσο γνώστης όσο εσύ ….φαντάστηκα ότι θα εχει καλύτερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός αμινοξέων με πρωτεΐνη αφού η διατροφή μου δεν με καλύπτει και αφού δεν έχω και σταθερά γεύματα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
παρε την whey της on για μετα την προπονηση μαζι με μια μπανανα και 2 κουταλιες μελιΜαλακας δεν είμαι απλά δεν είμαι τόσο γνώστης όσο εσύ ….φαντάστηκα ότι θα εχει καλύτερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός αμινοξέων με πρωτεΐνη αφού η διατροφή μου δεν με καλύπτει και αφού δεν έχω και σταθερά γεύματα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
κουαρ πιαστηκαν τα ποδια;Αν δεν φτιαξεις διατροφη οτι και να παρεις απο συμπληρωμα θα σε βοηθησει απειροελαχιστα εως καθολου. δυστυχως
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γαμησε τα κλαιω δεν περπαταω και σκεφτομαι το αυριο πως θαναικουαρ πιαστηκαν τα ποδια;
γαμησε τα κλαιω δεν περπαταω και σκεφτομαι το αυριο πως θαναι
σοκολατίτσα;
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι άποψη έχετε για την γιόγκα??
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
:'(σοκολατίτσα;
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι ακριβως θες να μαθεις για γιογκα?τι άποψη έχετε για την γιόγκα??
με νιφάδες βρώμης και whey?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξαναπαντω το ιδιο :'(με νιφάδες βρώμης και whey?
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τι ακριβως θες να μαθεις για γιογκα?
Αν θεωρείτε γυμναστική, ή είναι απλά για ευεξία και ασκήσεις για την μέση/αυχένα κτλ.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
να κανεις σκουοτ μπας και φτιαξεις κωλοΑν θεωρείτε γυμναστική, ή είναι απλά για ευεξία και ασκήσεις για την μέση/αυχένα κτλ.
να κανεις και κανα κοιλιακο μπας και μπορεσεις να βγεις στην παραλια
και κοψε το πολυ φαι χοντρουλα
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ειναι αναλογα του τι θες να κανεις στο σωμα σου.Αν θεωρείτε γυμναστική, ή είναι απλά για ευεξία και ασκήσεις για την μέση/αυχένα κτλ.
Η γιογκα σιγουρα δεν θεωρειτε γυμναστικη υπο την εννοια οτι δεν θα δεις σχεδον καμια αλλαγη στο σωμα σου.
Βεβαια αν χρειαζεσαι χαλαρωση και ηρεμια θα σου τα προσφερει και αν χρειαζεσαι διαταση επισης το ιδιο..
Αν εχεις τραυματισμο σε μεση και αυχενα δεν σου συστηνω να κανεις γιογκα γιατι απευθυνεται σε απολυτα υγιεις ανθρωπους επειδη περνεις ακραιες θεσεις..
Ειναι καθαρα συμπληρωματικη ασκηση για 1 φορα το πολυ την βδομαδα για ανθρωπους που γυμναζονται συστηματικα και εχουν μεγαλη αναγκη να βρουν τροπο να χαλαρωσουν και να κανουν διατασεις. Σαν βασικη ασκηση δεν θα δεις τιποτα.
Υ.Γ αν γενικα βαριεσαι τη γυμναστικη απτο τιποτα κανε γιογκα...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μεχρι εκει. θα πιαστεις γιατι σου κανει διαταση γιατι ανοιγει το σωμα. μεχρι εκει. καμια αλλαγη μυικα στο σωμα.μονο λιγο στη σωστη σταση. ουτε η πιο δυνατη παουερ γιογκα δεν θα σου αλλαξει το σωμα μυικαεξαρταται το ειδος γιογκα...για κατσε κανα 5 λεπτο στην ιδια σταση με τελεια φορμα και να δεις πως θα πιαστεις...
τα ισομετρικα ειναι σκοτωμα και η γιογκα ανετα γινεται ισομετρικη ασκηση...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οταν λες ''δε θα σου αλλαξει το σωμα ΜΥΙΚΑ '' εννοεις δε θα δυναμωσει? γιατι αν λες αυτο εχεις λαθος...Μεχρι εκει. θα πιαστεις γιατι σου κανει διαταση γιατι ανοιγει το σωμα. μεχρι εκει. καμια αλλαγη μυικα στο σωμα.μονο λιγο στη σωστη σταση. ουτε η πιο δυνατη παουερ γιογκα δεν θα σου αλλαξει το σωμα μυικα
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ειναι αναλογα του τι θες να κανεις στο σωμα σου.
Η γιογκα σιγουρα δεν θεωρειτε γυμναστικη υπο την εννοια οτι δεν θα δεις σχεδον καμια αλλαγη στο σωμα σου.
Βεβαια αν χρειαζεσαι χαλαρωση και ηρεμια θα σου τα προσφερει και αν χρειαζεσαι διαταση επισης το ιδιο..
Αν εχεις τραυματισμο σε μεση και αυχενα δεν σου συστηνω να κανεις γιογκα γιατι απευθυνεται σε απολυτα υγιεις ανθρωπους επειδη περνεις ακραιες θεσεις..
Ειναι καθαρα συμπληρωματικη ασκηση για 1 φορα το πολυ την βδομαδα για ανθρωπους που γυμναζονται συστηματικα και εχουν μεγαλη αναγκη να βρουν τροπο να χαλαρωσουν και να κανουν διατασεις. Σαν βασικη ασκηση δεν θα δεις τιποτα.
Υ.Γ αν γενικα βαριεσαι τη γυμναστικη απτο τιποτα κανε γιογκα...
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Και εγώ εχω ακούσει πως υπάρχουν είδη γιόγκα που είναι πιο δύσκολα, και απαιτείται μεγάλη ευλιγισία και σωματικές αντοχές.
Προσωπικά το σκέφτομαι κυρίως για αποβολή του άγχους και κάποιας μορφής χαλάρωσης ομως δεν θα θελα να παω και να μου βγει η μέση προσπαθώντας να κάνω τον γκουρού.
Για εκτόνωση/γυμναστική κάνω καθημερινό τρέξιμο+γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς και κάποια ελάχιστα όργανα.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν θα εχεις μυικη αναπτυξη καμια στο σωμα σου βρε αγορι μου.δεν θα εχεις διαφορα εξωτερικα.μονο λιγο στη σωστη σταση σου ξαναλεωοταν λες ''δε θα σου αλλαξει το σωμα ΜΥΙΚΑ '' εννοεις δε θα δυναμωσει? γιατι αν λες αυτο εχεις λαθος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις