Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
οπα...να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...

αναλογως τι θελει η μιση ωρα αεροβια και αλλη  μιση στα βαρη ειναι οτι πρεπει για να εχει καλο σωμα σε συνδυασμο παντα με καλη διατροφη...

τα προγραμματα μη τα εμπιστευεσαι γιατι συνηθως αν ψαξεις και δεις μονη σου ποιες ασκησεις και με ποσα κιλα σε βοηθουν συνηθως αυτες ειναι και οι σωστες...

οταν βαρεθεις απλα προσθεσε αλλες ασκησεις που δεν εκανες και ασε για λιγο αυτες που ηδη κανεις...

δεν ειναι καμμια επιστημη,σωστη διατροφη και ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ παιζουν πολυ σημαντικο ρολο...

τι να το κανεις το προγραμμα αμα κοιμασαι 3 το πρωι και τρως σουβλακια...
Βρε καλε μου η κοπελα ειναι αρχαρια πολυ τι ασκησεις να κανει απο μονη της πρεπει να της δειξουν αρχικα μεχρι να μαθει.εδω σου λεει κανει μονο προσαγωγους απαγωγους.τι τις λες και εσυ.. χρειαζεται προσαρμογη γενικη αρχικα και χρειαζεται βοηθεια.γιαυτο τα παρατανε ολες οι γυναικες..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βρε καλε μου η κοπελα ειναι αρχαρια πολυ τι ασκησεις να κανει απο μονη της πρεπει να της δειξουν αρχικα μεχρι να μαθει.εδω σου λεει κανει μονο προσαγωγους απαγωγους.τι τις λες και εσυ.. χρειαζεται προσαρμογη γενικη αρχικα και χρειαζεται βοηθεια.γιαυτο τα παρατανε ολες οι γυναικες..
σωστο αυτο που λες ΑΛΛΑ ξεχνας οτι οι περισσοτεροι γυμναστες μολις δουν κρεας αμεσως αρχιζουν τα ''και θα κανεις αυτο'' και θα κανεις ''εκεινο'' ''θα σου βγαλω προγραμμα'' και απλα αποθαρρυνουν τον καθε επιδοξο frank zane ...

κανε ολο το σωμα στην αρχη για 1-2 μηνες και μετα παιρνεις και προγραμμα...

αλλα πολυ γρηγορα θα το βαρεθεις κι αυτο και θα θες αλλο...φαυλος κυκλος...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
....και εννοειται οτι τα παρατανε γιατι βαριουνται οι περισσοτεροι/ες...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σωστο αυτο που λες ΑΛΛΑ ξεχνας οτι οι περισσοτεροι γυμναστες μολις δουν κρεας αμεσως αρχιζουν τα ''και θα κανεις αυτο'' και θα κανεις ''εκεινο'' ''θα σου βγαλω προγραμμα'' και απλα αποθαρρυνουν τον καθε επιδοξο frank zane ...

κανε ολο το σωμα στην αρχη για 1-2 μηνες και μετα παιρνεις και προγραμμα...

αλλα πολυ γρηγορα θα το βαρεθεις κι αυτο και θα θες αλλο...φαυλος κυκλος...
Βρε αγαπη μου αν δεν τις δειξουν ασκησεις ουρανοκατεβατες θα τις ερθουν??? Θυμησου οτι μιλαμε για γυναικα αρχαρια παρα πολυ... αυτο θα ζητησει ενα προγραμμα προσαρμογης αναγκαστικα δεν εχει αλλη επιλογη

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...συνεχιζω το παραληρημα: ξεκινα με 40 λεπτα τρεξιμο ,κανε 3-4 σετ απο 25 καμψεις και 4 σετ απο 5-8 ελξεις στο μονοζυγο και μετα 3 σετ απο 30 επαναληψεις  στην captains chair(leg raises)  και θα γινεις ΚΟΡΜΑΡΑ... ααα ξεχασα και 3 σετ απο βυθισεις στο ιδιο μηχανημα,καμμια 20αρια απαναληψεις...ραχιαιους για τελειωμα και θα γινεις τουμπανο...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
...συνεχιζω το παραληρημα: ξεκινα με 40 λεπτα τρεξιμο ,κανε 3-4 σετ απο 25 καμψεις και 4 σετ απο 5-8 ελξεις στο μονοζυγο και μετα 3 σετ απο 30 επαναληψεις  στην captains chair(leg raises)  και θα γινεις ΚΟΡΜΑΡΑ... ααα ξεχασα και 3 σετ απο βυθισεις στο ιδιο μηχανημα,καμμια 20αρια απαναληψεις...ραχιαιους για τελειωμα και θα γινεις τουμπανο...
ΝΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και στο αρνολντ κλασικςςςςςς

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βρε αγαπη μου αν δεν τις δειξουν ασκησεις ουρανοκατεβατες θα τις ερθουν??? Θυμησου οτι μιλαμε για γυναικα αρχαρια παρα πολυ... αυτο θα ζητησει ενα προγραμμα προσαρμογης αναγκαστικα δεν εχει αλλη επιλογη
ελα μωρε κι εσυ...λες και δε ξερει τι πρεπει να κανει...τα προγραμματα μας μαραναν ...να κοψει τα κοσμοπολιταν και ''πως θα χυσετε για 3 ωρες'' και να πιασει καναν αλτηρα...

μαθαμε τωρα... :2funny:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μιαμιση ωρα ειναι πολυς χρονος για το τζιμ.
Τα βαρη σου θα πρεπε να ειναι το πολυ 40 λεπτα και αλλα 30-40 λεπτα το αεροβιο σου..
Μην κανεις μονο ποδια στο τζιμ ειναι το νο.1 τραγικο λαθος που κανουν οι γυναικες.
Πρεπει να ζητησεις να σου βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα για ολο το σωμα σου αν θες να δεις πραγματικη διαφορα..

Οσο εμφαση και να δωσεις σε τρεξιμο ποδηλατο κτλ αεροβια δεν θα δεις καμια διαφορα αν δεν κανεις σωστη προπονηση στα βαρη και αεροβιο συνδιαστικα. Προσπαθω να στα γραφω οσο πιο απλα μπορω..
Αυτό το πράγμα ποτέ δεν το κατάλαβα.
Που έρχεται η άλλη στο γυμναστήριο και κάθεται στον πάγκο και κάνει κάμψεις δικεφάλων, κικ μπακ, πιέσεις στήθους, ώμων, κλπ
Μόνο μια κοπέλα έχω δει να μπαίνει στα ελεύθερα αποκλειστικά για σκουοτ και την χάρηκα.
Με μηχανήματα, διάδρομο και σκουοτ είστε καλυμένες.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να γουστάρει τις μυώδεις γυναίκες :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τωρα πια ειναι αργα γιαυτη. ας παει να παντρευτει.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που έρχεται η άλλη στο γυμναστήριο και κάθεται στον πάγκο και κάνει κάμψεις δικεφάλων, κικ μπακ, πιέσεις στήθους, ώμων, κλπ
Μόνο μια κοπέλα έχω δει να μπαίνει στα ελεύθερα αποκλειστικά για σκουοτ και την χάρηκα.
εξαρταται τι εννοεις μυωδης...αν ειναι σα το dorian yates  οχι αλλα και λιγη γραμμωση δε βλαπτει...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Να εκτορα αυτα διαβαζουν οι γυναικες και νομιζουν θα γινουν τερατα καιδεν θα βρισκουν γκομενο.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
εξαρταται τι εννοεις μυωδης...αν ειναι σα το dorian yates  οχι αλλα και λιγη γραμμωση δε βλαπτει...
διαφωνώ
σορρυ αλλά δεν μπορώ να καυλώσω με γραμμωμένους κοιλιακούς σε γυναίκα
μη σου πω ότι αηδιάζω κιόλας

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γουστα ειναι...εγω παλι φτιαχνομαι αμα εχει τετρακεφαλο...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
διαφωνώ
σορρυ αλλά δεν μπορώ να καυλώσω με γραμμωμένους κοιλιακούς σε γυναίκα
μη σου πω ότι αηδιάζω κιόλας

θα συμφωνήσω σε αυτό...ουτε τα γυμνασμενα μπράτσα, πλάτες κτλ μαρεσουν στις γυναικες..

Αλλά ισως να επιβάλλεται η υποτυπώδης ενγυμναση τους σε ένα ολοκληρωμενο πρόγραμμα..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι λετε ρε...κι ο παρθενης με τη θανου τα φτιαξε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom