οταν λες κρεμάσεις εννοεις οτι θα φυγουν τα πρηξίματα?
ναι
οταν λες κρεμάσεις εννοεις οτι θα φυγουν τα πρηξίματα?
Τύπε εκτίθεσαι!! Μην πας στην ντόπα, είναι αυτοκτονία για σένα.. Δεν ξες τπτ και θα κανεις μλκιες στον κύκλο.α
θα βαλειςε αυτο πες οχι οταν κοψεις το gym.
σταματας κρεατινη και ξεκινας προγραμμα γραμμωσης,οπως κανουν ολοι οταν ερχεται το καλοκαιρι.
εχω φωτο μου με κρεατινη που ημουν 93 κιλα και το καλοκαιρι εφτασα 12% λιπος
ε αυτο πες οχι οταν κοψεις το gym.
σταματας κρεατινη και ξεκινας προγραμμα γραμμωσης,οπως κανουν ολοι οταν ερχεται το καλοκαιρι.
εχω φωτο μου με κρεατινη που ημουν 93 κιλα και το καλοκαιρι εφτασα 12% λιπος
παίχτη μην σφίγκεσαι τόσο..θα σκιστεί το καλσόν
τα μπολντ τι είναι? ψυχαναγκασμός?
καλο.....αλα δεν μπορω θυμωσω ρε φιλε οταν σ σκεφτομαι ν ζοριζεσαι με καμια 60αρια κιλα παγκο
εχω κανει με μεσαια κιλα αργες επαναληψεις για ποδια η για δικεφαλους και μου χει βγει το λαδι..για μενα δεν παιζουν τοσο σημαντικό ρολο τα κιλα αλλα να κανεις σωστα στην άσκηση ;)
Την εχω παιδαρε... :-*εχω βαλει πιο παλια.μερικοι ισως τις θυμούνται
Ναι αλλα δε λεει.εχω κανει με μεσαια κιλα αργες επαναληψεις για ποδια η για δικεφαλους και μου χει βγει το λαδι..
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!ξεροχινο καργααααααααααααααααα πορνε μου!!!!Τύποι από τότε που έχτισα κορμί, έχω γίνει από τις πιο περιζήτητες Ψωλές της γενέτειρας μου και των γύρω χωριών...
Οι στεγνοί και καλοσμιλευμένοι μυώνες ανοίγουν το δρόμο για το μουνί... Είναι γεγονός αυτό..
Τώρα τελευταία μου έτυχαν και 3 παρθένες.. Ζόρικο να ξεπαρθενιάζεις, αλλά είχε γούστο όταν την άλλη μέρα το πρωί άπλωνα τα ματωμένα σεντόνια
στο μπαλκόνι για να πουλήσω λεζάντα στους γείτονες.. Εύχομαι καλές προπονήσεις σε όλους!
ps.Όποια κυρία ή δροσερό αγόρι θέλει να καβλαντήσουμε με τους μυώνες μου, ας στείλει p.m.
αρχιπιρφορε οι αρσεις δεν ειναι για πολλες επαναληψειςΝαι αλλα δε λεει.
Το ιδιο ειναι να φορτωσεις την μπαρα με 100 και 100 για να κανεις τρεις αρσεις θανατου,
και το ιδιο ειναι να κανεις αργα και ολη την διαδρομη 12 επαναληψεις με 40 και 40;
Δε γυρναει κανεις να σε κοιταξει και θαυμασει ποσο γαμαω εισαι...
Να μου το γραφε αυτο κανενας Εκτορ, κανας maximilian, Γαμαικανος κλπ.αρχιπιρφορε οι αρσεις δεν ειναι για πολλες επαναληψεις
ελα ρε..Να μου το γραφε αυτο κανενας Εκτορ, κανας maximilian, Γαμαικανος κλπ.
να κατσω να το συζητησω. Αυτοι τουλαχιστον ξερουν να εκτελουν σωστα τις ασκησεις.
Εσυ ρε λουκουμα, που πεταγεσαι σαν τον Φ. Τζουρα, τι μιλας;
Ανοιξε κανενα thread διατροφης "Γλυκα Ταψιου ή Γαριδακια για το βραδυ;",
και παιξτο εκει ινστρουκτορας.
Αιντε χονδρε .
τις μεγαλυτερεςς πιρφοριες εχεις πεταξει και πετας εδω μεσα.βλακα,ασχετε.Να μου το γραφε αυτο κανενας Εκτορ, κανας maximilian, Γαμαικανος κλπ.
να κατσω να το συζητησω. Αυτοι τουλαχιστον ξερουν να εκτελουν σωστα τις ασκησεις.
Αιντε χονδρε .
Να μου το γραφε αυτο κανενας Εκτορ, κανας maximilian, Γαμαικανος κλπ.
Αιντε χονδρε .
εσυ κοιτα να γινει καλα το στομαχακι σου να χεσεις καμια κουραδα της προκοπης και μη γελας